مکمل بنزین
مشاوره خریدبرگزیده‌ها

بی‌کیفیت‌ترین خودروهای ایرانی را بشناسید!

در صنعت و بازار خودروی کشورمان، خودروهای زیادی وجود دارند که از نظر کیفیت، راضی کننده هستند. اما تعداد خودروهای بی‌کیفیت خیلی بیشتر از خودروهای متوسط و خوب هستند. اگر بخواهیم چند خودرو بی‌کیفیت را معرفی کنیم کار راحتی خواهیم داشت، چرا که طیف زیادی از این خودروها در بازار ایران وجود دارند. متاسفانه مدیریت اشتباه، تحریم و حمایت مردم باعث شده خودروهای بی‌کیفیت هم‌چنان تولید شوند. در هر جای دنیا زمانی که یک خودرو تولید می‌شود اگر کوچکترین ضعفی داشته باشد مردم به سمت خرید آن نمی‌روند اما در ایران، ایرادات چندان دیده نمی‌شوند و مردم از تولید هر خودرویی استقبال می‌کنند. البته شاید مردم راهی به‌جز خرید خودروهای بی‌کیفیت و ارزان قیمت نداشته باشند. کمپانی‌های بزرگ ایرانی محصولات خود را با تغییرات جزئی، روانه بازار خودرو می‌کنند که در بحث کیفیت آنها تغییرات زیادی حاصل نشده و فقط ظاهر خودرو تا حدودی شکل تازه به‌خود گرفته است. اگر به گزارشات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد در زمینه خودرو توجه کنیم، بدون هیچگونه اطلاعات قبلی از صنعت خودروی ایران، پی خواهیم برد که اوضاع خودروهای ایرانی تا چه حد خراب است. خودروهایی که نه از لحاظ امکانات حرفی برای گفتن دارند و نه از لحاظ ایمنی. یکی از دلایل اصلی آمار بالای مرگ ومیر جاده‌ای در ایران، همین کیفیت پایین خودروهای داخلی است که شرکت‌ها توجه چندانی به آن ندارند. با معرفی بی‌کیفیت‌ترین خودروهای ایرانی در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید…

پرایدهای X131، X132، X۱۱۱

Untitled-1

یار همیشگی و فرشته مرگ ایرانی‌ها خودروهای پراید هستند که در اول این لیست جای گرفته‌اند. این خودروها شاید ارزان‌ترین خودروی بازار باشند اما برای پول کمتر ارزش ندارد که جان خود را به‌خطر بیاندازید. البته ناگفته نماند که سایپا با اعمال تغییرات جزئی، سعی نموده تا پراید را کمی ایمن‌تر کند اما این خودرو همچنان مشکل‌ساز است. هر سه محصول از پیشرانه‌ای یکتا بهره می‌برند که 1323سی‌سی حجم دارند. استحکام کم بدنه، مهمترین ضعف این خودروهاست که باعث می‌شود تصاویر مچاله شدن این خودروها به وفور در فضای مجازی در دسترس باشد. به‌طور کلی پراید، یک وسیله چهارچرخ است که فقط وظیفه جابه‌جایی افراد را برعهده دارد و چیز دیگری در دستان خود ندارد. به شما پیشنهاد می‌کنیم وسایل حمل و نقل عمومی را به پراید ترجیح دهید و به‌جای هزینه برای کاهش عمر خود از مترو استفاده کنید. قابل ذکر است که همه مدل‌های پراید و حتی جدیدترین عضو این خانواده که به‌صورت وانت‌باری طراحی شده، ۱ ستاره کیفیت دریافت کرده‌اند.

تیبا و تیبا ۲

2

خودروهای ملی سایپا، شرایط خوبی ندارند. این خودروها همان پرایدهای قدیمی هستند که کمی جان گرفته‌اند اما هم‌چنان از لحاظ کیفیت سطح پایینی دارند. خودروهای تیبا از لحاظ مصرف سوخت شرایط خوبی دارند اما از لحاظ ایمنی و کیفیت ساخت نا امیدکننده هستند. این خودروها بدنه چندان قدرتمندی ندارند و ضعف مونتاژ بارها در آنها دیده شده. صدای موتور فراوان زمانی که وارد کابین می‌شوید شما را آزار خواهد داد. از جمله ایرادات دیگر خودروهای تیبا می‌توان به ضعف سیستم برقی خودرو، ضعف ترمز مخصوصا در زمان لغزندگی جاده و نفوذ آب به داخل برخی از خودروها اشاره کرد. اگر چه خودروهای تیبا سواری تیز و نرمی دارند اما فرمان این خودرو چندان از راننده حرف شنوی ندارد و گاهی اوقات عملکرد ضعیفی از خود نشان می‌دهد. در اینجا به شما پیشنهاد می‌کنیم که قیمت و هزینه را فدای جان خود نکنید و باز هم از همان اتوبوس‌های بین ایستگاهی در خیابان‌ها استفاده کنید تا طول عمر بیشتری داشته باشید. کوچولوهای ایرانی سایپا بیش از ۱ ستاره کیفیت دریافت نکردند و این یعنی وضع این خودروها نیز خراب است.

MVM110s

1

MVM110s نمونه بارزی از یک خودروی چینی به‌درد نخور است که مانند ظروف چینی قابل اعتماد نیست. این خودرو اصلا ارزش قیمتی را که برای آن درنظر گرفته شده ندارد و شما برای داشتن یک MVM110s باید در حدود ۳۰ میلیون‌تومان هزینه کنید و یک خودری شهری را بدست آورید. شما با پرداخت ۳۰ میلیون تومان چیزی شبیه به یک موتورسیکلت ۴ چرخ بدست خواهید آورد. این خودرو احتمالا برای خانم‌هایی طراحی شده که به‌تازگی رانندگی آموخته‌اند و نیاز به قدرت آنچنانی ندارد. موتور ۳ سیلندر 998سی سی اگر چه کم مصرف است اما در مقابل، کم جان نیز هست و به‌جز شرایط شهری کاربرد دیگری ندارد. این اسباب‌‌بازی چینی نه‌تنها چهره خوبی ندارد بلکه از لحاظ ایمنی و کیفیت حرف چندانی برای گفتن ندارد. شما با پرداخت ۳۰ میلیون تومان چیزی شبیه به پرایدهای ۱۱۱ خودمان را دریافت خواهید کرد. ضعف بدنه، ضعف سیستم ترمز، کیفیت مونتاژ، قدرت کم، کیفیت بد متریال تنها بخشی از معایب این خودروی چینی محسوب می‌شوند.

پژو پارس

g0lt6jjlp3

پیرمرد فرانسوی لیست ما در ایران محبوبیت زیادی دارد اما کیفیت آن چندان مورد تایید کارشناسان نیست و تنها ۱ ستاره کیفیت کسب کرده است. اگر از شتاب پژو پارس صرف نظر کنیم، ایراداتی همچون ضعف مونتاژ، عملکرد پایین در تصادفات، عمر کم قطعات بگذریم، پارس خودروی چندان بدی برای شما نخواهد بود. در مدل داشبورد جدید صدای داشبورد شما را آزار خواهد داد. ضعف بدنه نیز در خودروهای پارس کاملا مشهود است و به‌نوعی این ضعف در خودروهای ارزان‌قیمت ایران یک آپشن حساب می‌شود که به‌صورت استاندارد بر روی همه مدل‌ها قرار داده شده است.

وانت آریسان

vanet-arisan-6

در مقابل نام خودروسازان ایرانی باید جمله، وانت بد ساختن تخصص ماست، ثبت شود. بعد از تبدیل پیکان به وانت، ایران‌خودرو تصمیم گرفت وانتی با طراحی پارس تحویل مردم بدهد که نتیجه آن ضعف شاسی و شکستگی شاسی با کوچکترین فشار شد. ضعف در قطعات این خودرو به‌صورت مکرر دیده شده و ایرادات ناشی از مونتاژ در تمام بخش‌های خودرو دیده می‌شود. ضعف در ایمنی و سیستم ترمز ایرادی جدی در این خودرو محسوب می‌شود. از لحاظ قدرت پیشرانه، آریسان شرایط جالبی ندارد و ما هر چه قدر تلاش کردیم نقطه قوتی برای متقاعد کردن خود به خوب بودن این خودرو پیدا کنیم، متاسفانه موفق نشدیم.

لیفان X60

Lifan_X60_cover

لیفان ایکس ۶۰ برای آنهایی که دوست دارند فقط یک خودروی شاسی‌بلند از لحاظ ابعاد داشته باشند، انتخاب خوبی‌است. اول به سراغ پیشرانه این خودرو باید رفت که بیشتر از قدرت، صدا دارد. صدای موتور این خودرو در داخل کابین فوق‌العاده آزاردهنده است. کیفیت پایین مونتاژ نیز یک ضعف دیگر در این خودرو است. دید نامناسب نیز از داخل خودرو را می‌توان به‌عنوان یک ضعف دیگر از این خودرو دانست. عمر مفید کم قطعات در این خودرو دیده شده و این تنها بخش اندکی از ایرادات ایکس ۶۰ چینی بوده که باعث کم شدن اعتماد مردم به خودروهای هم‌وطن آن شده است. ایکس ۶۰ نیز موفق به کسب ۱ ستاره کیفیت شده است.

ام‌وی‌ام ۵۵۰

21303_MVM550_21۲۳

یکی دیگر از نمایندگان خودروسازان چین، در لیست بی‌کیفیت‌های ایران، ام‌وی‌ام ۵۵۰ است. بر خلاف چری تیگو، این مدل نتوانسته نظر کارشناسان را از لحاظ کیفیت جلب کند. اگر از چهره این خودرو صرف‌نظر کنیم، نمی‌توان نقطه قوت دیگری در کارنامه این خودرو یافت. ضعف در بخش فنی و ایمنی، در بیشتر خودروهای این لیست ما وجود دارد و ام‌وی‌ام ۵۵۰ نیز از این قاعده پیروی می‌کند. یکی از ایرادات اصلی این خودروها ضعف سیستم فنر بندی یا همان جلوبندی است که بعد از مدتی دچار مشکل می‌شوند. ام‌وی‌ام ۵۵۰ نیز جزء خودروهای تک ستاره‌ای در ایران محسوب می‌شود.

علی شیرعلی بیک

مهندس مکانیک گرایش طراحی جامدات از دانشگاه آزاد تهران‌جنوب. علاقه مند به طراحی صنعتی مخصوصا خودرو. مترجم و نویسنده درحوزه خودرو، تکنولوژي و صنایع مرتبط

نوشته های مشابه

‫9 دیدگاه ها

  1. اقا من موندم با ۲۵ میلیون تومن چی بگیرم ۲-۳ سال راحت باشم از نظر خودرو

  2. سلام. ممنون بابت اطلاعات ارایه شده.
    ببخشید با توجه به مطلب فوق خودرو زیر سی تومن چه چیزی پیشنهاد میدین؟
    و لطفا نظرتون رو راجع به ۲۰۶ تیپ دو بفرمایید.ممنونم

  3. پراید و ساینا خودروهایی هستند که کار شما رو درصورتی که به اونها زیاد فشار نیارید راه میندازن
    کلا خودروسازان ما مردم رو مأیوس کردند متأسفانه

  4. باسلام:من نمتوانم تصمیم بگیرم آیا سمند ef7بنزینی بگیرم یا پارس تندر . البته سمند راحت میتوانم بگیرم ولی یارس تندر کمی گران است آیا در مقابل ده میلیون بیشتر ، به مقدار ای مبلغ هم ارزش داره یا نه؟ خانواده ۳نفره هستیم

    1. سلام.سمند ef7اصلا.نخرین .هیچکی ازش راضی نیست.بنظر من یه ماشین دست دو بخری خیلی بهتر از صفره.ماشینهای داخلی از مدل ۹۰به بالا اشغال تر شدن

  5. با سلام
    با بودجه حدود ۳۰ میلیون تومان چه خودرویی مناسب خریده؟
    البته باید بگم که مصرف شخصی بنده از خودرو خیلی زیاده و و همچنین معمولا ماهی دوبار به مسافرت می روم و نیاز به یه خودرو با مصرف پایین و استهلاک کم دارم و همچنین خیلی حوصله و وقت مراجعه به تعمیرگاه رو ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
    سپاس

  6. ماشین کم استهلاک و کم نمصرف میخوای ، فقط ساینا بگیر . من دارم همه چیش عالیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا