مکمل بنزین
برگزیده‌هاتحلیلیخبر

لاماری X5-G، محصول جدید آرین پارس موتور در سامانه‌های گمرکی دیده شد!

چندی پیش بود که شایعاتی مبنی بر ورود خودرو دانگ فنگ T5 اوو به بازار ایران، توسط شرکت آرین پارس موتور در فضای خودرویی کشورمان منتشر شد. اما اکنون پس از گذشت چندین ماه از خبر مذکور، شاهد افزوده شدن نام یک برند مجهول توسط شرکت آرین پارس موتور در سامانه‌های گمرکی کشور هستیم.

لاماری! نام برندی است که شرکت آرین پارس موتور تصمیم گرفته تا مانند شرکت‌هایی چون بهمن موتور، خودروسازی فردا (فردا موتورز) و… خودروهای برند دانگ فنگ را با برندی متفاوت به بازار ایران وارد کند. همانطور که قبلا هم اشاره شده بود، شرکت مذکور تصمیم دارد تا اولین محصول سواری خود را با برند لاماری و با نام X5-G معرفی کند. اینطور که معلوم بوده، این محصول در اصل همان خودرو دانگ فنگ (فورثینگ) T5 اوو بوده که آرین پارس موتور برنامه دارد تا با نام فوق، این خودرو را به رقابت سایر کراس اوورهای چینی بیاورد.

لازم به ذکر بوده که قیمت خودرو مذکور در سامانه های گمرکی حدود 124 هزار و 400 یوآن ثبت گردیده است. اما نکته مهمی که وجود دارد، این است که برخی منابع از قیمت حدودی 900 میلیون تومانی این خودرو خبر میدهند. درحالیکه محصول جدید تیگو8 مدیران خودرو (نسخه پرو نباشد)، قیمتی در حدود 129 هزار یوآن داشته و برخی شایعاتی مبنی بر قیمت بالای یک میلیارد و صد و پنجاه میلیون تومانی این خودرو شنیده میشود! (قیمت نسخه پرو، فراتر از این اعداد خواهد بود). اگر قیمت‌های فوق صحیح باشد، یک جای کار می‌لنگد! زیرا فاصله 5 هزار یوآنی هرگونه که حساب و تبدیل شود، به 250 میلیون تومان اختلاف احتمالی نمی‌انجامد.

حال نظر شما در این رابطه چیست؟!

 

معرفی لاماری X5-G (دانگ فنگ T5 اوو)

لاماری X5-G که در بازارهای جهانی با برند و نام دانگ فنگ T5 اوو یا فورثینگ T5 اوو شناخته می‌شود، اولین بار در اواخر سال 2019 در چین دیده شد. این خودرو با اینکه از طراحی اسپرت و امکانات به نسبت کاملی برخوردار بوده، اما به هیچ وجه گران قیمت محسوب نمی‌شود! تنها 25 هزار دلار نسخه فول آن قیمت داشته و با عرض معذرت، متاسفانه باز با حذف امکانات، احتمالا به سراغ خط تولید آرین پارس موتور خواهد رفت.

یکی از عجیب‌ترین مسائل X5-G، موتور و پیشرانه آن بوده که باتوجه به 1.5 لیتری بودن حجم موتور و اتصال آن به سامانه توربوشارژ، توانایی تولید قدرت فوق العاده 197 اسب بخاری و گشتاور 285 نیوتن متری را دارد. گیربکس متصل شده به پیشرانه این خودرو هم از نوع 7 سرعته دوکلاچه بوده که همراهی آن با پیشرانه ذکر شده، در نهایت شتاب قابل قبولی را در اختیار راننده خواهد گذاشت. لازم به ذکر است که مصرف سوخت بهینه این کراس اوور در شرایط استاندارد ۵٫۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر بوده و در شرایط ترکیبی، این عدد به ۶٫۶ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد. شتاب صفر تا صد خودرو هم عددی در بین 8.5 الی 9.5 ثانیه اعلام شده است.

همانطور که گفته شد، در نسخه فول لاماری X5-G شاهد امکانات به نسبت کاملی هستیم؛ اما گویا شرکت آرین پارس موتور قصد ندارد تا فول ترین تیپ این خودرو را وارد بازار ایران کند!

از امکانات احتمالی این خودرو برای بازار ایران، می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • سقف پانورامیک
  • سنسورهای نور و باران
  • دوربین 360 درجه به همراه سنسورهاش هشدار دهنده موانع در قسمت جلو و عقب خودرو
  • ترمز پارک برقی، همراه با اتوهولد
  • جک برقی صندوق عقب
  • رادار نقطه کور و بین خطوط (احتمالی و نامشخص)
  • تریم چرمی کابین
  • سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای
  • سیستم کروزکنترل
  • 6 ایربگ در 10 نقطه
  • دسته دنده متفاوت
  • صندلی برقی راننده
  • شارژر بیسیم گوشی
  • سامانه های کنترل پایداری، کنترل شروع حرکت در سربالایی و کنترل حرکت در سرپایینی
  • و…

همانطور که برخی منابع ذکر کرده اند، گویا قرار است تا لاماری ایکس5 جی باتوجه به زیرمجموعه بودن دو شرکت آرین پارس موتور و آرین دیزل، در فضائی مشترک با محصولات کار و تجاری برند جک و در شهر خمین مونتاژ گردد. باتوجه به افزوده شدن نام لاماری ایکس5 حی به عنوان خودرو آزمایشی در سامانه های گمرکی، می‌توان انتظار داشت تا بزودی این خودرو وارد گمرکات کشور شده و زیر آزمون ها و آزمایش های تکنسین آرین پارس موتور قرار گیرد.

 

جدیدترین اخبار صنعت خودرو را در سایت چرخان دنبال کنید…

 

سیدعلی سیدهاشمی

سیدعلی سیدهاشمی - SEYYED ALI SEYYED HASHEMI خبرنگار و فعال حوزه خودرو Automotive industry journalist Репортер автомобильной промышленности 汽车行业记者 پیج اینستاگرام: Seyyed.ali_seyyed.hashemi

نوشته های مشابه

‫9 دیدگاه ها

  1. دانگ فنگ ده سال پیش ته محصولش h30 بود که عملا کپی ناشیانه ای از 206 تایپ5 بود.الآن شده این.کی باورش میشه ماشینایی مثل دیگنیتی دانگ فنگه دانگ فنگی که ما با h30 شناختیمش.خجالت آوره واقعا این حجم عقب ماندگی ایران نسبت به دنیا شرم آوره

  2. من هم باهاتون موافقم که ایران می‌تونست در خودروسازی بهتر باشه ولی متاسفانه جو موجود در جامعه ( کاری ندارم که از کجا ساخته میشه و هدفشون چیه) باعث شده که مردم ( البته منظورم همه نیست) نسبت به هرچیزی واکنش سیاسی متعصبانه بدن و همیشه خودشون رو کوچیکنمایی و کارهای دیگران رو بزرگنمایی کنن. البته قبول دارم که صنعت خودروسازی ما نسبت به سایر صنایع انحصاری هست ولی خب این جور تفکرات فقط محدود به خودروسازی نمیشه( برای مثال ششمین کشوری بودیم که واکسن ساختیم، گفتن آب مقطر میزنن در حالی که هنوز کشورهایی مثل آلمان و فرانسه هم این کارو نکرده بودن) . وقتی که واقعا توی یه زمینه عقب باشیم، اون رو بزرگنمایی اغراقی، وقتی هم که خوب باشیم میگن دروغه و الکی میگن. در یه موضوع هم قسمت های ضعیفش رو میگن و روی قسمت های اوکی اش چشم پوشی میکنن . همین خودروسازی، خب یکم واقع بینانه اگه نگاه کنیم از بین دویست و خورده ای کشور واقعا چند تا کشور خودشون هم خودرو دارن؟ و یه سوال!! با القای حس ناامیدی (اکثرا مصنوعی) واقعا چه چیزی حل میشه!!؟؟

  3. چیزی که در ایران خودروسازی نامیده میشه یک صنعت عقب افتاده است که به لطف تنفس مصنوعی ورانت سرپا نگه داشته شده وگرنه خیلی کشورها به راحتی می توانند چارچرخه های با تکنولوژی ۴۰ سال پیش را تولید کنند ولی لزومی به آن نمی بینند ومردمشان هم حق انتخاب دارند.
    لطفا در مورد واکسن هم حرف نزنید که همه فهمیدند هدف از منع ورود واکسن خارجی و اختراع واکسن جدید تقسیم وام و سهمیه ارزی بود وگرنه با پول آن تا به حال همه کشور را میشد واکسینه کرد.

  4. داداش چه قدر پول گرفتی تا از خودروسازی ایران تعریف کنی؟

  5. چه ربطی داشت . چی را با چی مقایسه کردی .
    مقایسه کردن هم اصولی داره !!!
    مثل این می مونه که پراید را با جت لوکس هوندا مقایسه کنیم .

    1. دوست عزیز؛ اصول و الگو قیمتی مقایسه شده؛ نه خودروها

  6. بهترین گزینه برای تولید خودروی با کیفیت در ایران مشارکت خودروساز های با کیفیت خارجی با شرکت های خودرو سازی ایران در داخل ایران ،تکنولوژی خارجی با نیروی کار ایرانی و خارجی

  7. بهترین گزینه برای تولید خودروی با کیفیت در ایران مشارکت خودروساز های با کیفیت خارجی با شرکت های خودرو سازی ایران در داخل ایران ،تکنولوژی خارجی با نیروی کار ایرانی و خارجی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا