سال ۲۰۱۶ برای تسلا پر از سراشیبی و سرازیری بود؛ این کارخانه تولیدی خودروهای برقی نتوانست بر اساس خودروهای پیش فروش شده را به موقع به دست صاحبانشان برساند بطوریکه از ۸۰ هزار خودروی پیش فروش شده تنها ۷۶۲۳۰ دستگاه به موقع به دست مالکانشان رسید و باعث عصبانیت و واکنش بعضی از افراد شد. خبرهای سال گذشته پر از تکنولوژیهای خودروی برقی و تولید انبوه آنها توسط کارخانههای سراسر جهان بود که به نوعی رقیب این کارخانه آمریکایی محسوب میشوند اما هنوز نتوانستهاند با این غول آمریکایی به رقابت بپردازند. شاید یکی از دلایل آن قدمت خودروهای تسلا (این کارخانه از سال ۲۰۰۸ میلادی (۹ سال گذشته) توانست خودروهای برقی را تولید کند) و کیفیت بالای آنها باشد.
تسلا توانسته هر سال تولید خودروهایش را افزایش بدهد برای مثال سال ۲۰۱۵ میلادی تعداد دستگاه تولیدی این کارخانه ۵۰۵۸۰ دستگاه بود. سه ماهه آخر سال ۲۰۱۶ میلادی فروش این کارخانه ۲۲۰۰۰ دستگاه بود که نسبت به همین زمان در سال ۲۰۱۵ میلادی ۱۷۴۷۸ دستگاه را توانست به فروش برساند که نشان از رشد ۲۷ درصدی فروش داشت. در سال گذشته میلادی ۸۳۹۲۲ دستگاه خودروی برقی در خطهای تولیدی این کارخانه تولید شد که ۶۴ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۵ میلادی است که انتظار میرود برای این موفقیت باید جشنی گرفته شود. تا به اینجا ایلان ماسک توانسته به هدفها و برنامهریزیهایش برسد. تسلا در بیانیهایی دلیل تاخیر تحویل به موقع خودروهایش را به روزرسانی سختافزار خودرانها عنوان کرد که باید روی خودروها نصب شدهباشد.
ایلان ماسک اعلام کرد چالش تولید محصولات از اواخر اکتبر سال گذشته شروع شد و تا اوایل ماه دسامبر ادامه پیدا کرد که دلیل آن به روزرسانی سختافزار جدید خودران بود، در سه ماهه آخر سال تولیدات ما افزایش پیدا کرد و حتی فراتر از چیزی که انتظارش را داشتیم به جلو رفت ولی روند قانونی تحویل به موقع زمانبر شد اما الان ما قادر هستیم خودروها را تحویل مشتریانمان بدهیم. تسلا قول داده در سه ماه اول سال ۲۰۱۷ میلادی خودروهایی که اکثرا متعلق به مشتریان اروپایی و آسیایی است را تحویل بدهد.
کرمان موتور تز اینهمه سود سردیش نمیشه ماشین چینی را به قیمت بهترین ماشین ازوپا میندازه به مردم جک تو کشورهای همسایه به پول خودمون پانزده میلیون میشه