مکمل بنزین
اخبار خودرو

تصاویر جدید از تسلا ۳ در خیابان‌ها به ثبت رسید

تسلا ۳ بعنوان یک خودروی الکتریکی مجهز به فناوری خودران، تمام مرزهای تخیل و واقعیت را در هم شکسته است و آنها را به‌هم پیوند زده است. به‌تازگی تصاویری منتشر شده که نشان می‌دهد تسلا ۳ از حالت کانسپت، تغییر حالت داده است و اکنون آماده عرضه به بازار شده است.

tesla-model-3-inamachineshop-reddit-spy-interior

زیباترین خودروی الکتریکی جهان از تجهیزات و امکانات فوق‌العاده‌ای بهره می‌برد که قادر است بیش از 345 کیلومتر را با یک بار شارژ کامل طی نماید و شتاب صفر تا ۱۰۰ آن کمتر ۶ ثانیه است. این خودرو توانسته 5 ستاره ایمنی را کسب کند و از جمله تجهیزات تسلا ۳ می‌توان به سیستم خودکار رانندگی و سقف یکپارچه شیشه‌ای اشاره کرد. ایلان ماسک مالک تسلا بیش از این خبر از عرضه این خودرو در سال ۲۰۱۷ داده بود که با انتشار این تصاویر، نشان می‌دهد که بزودی خیابان‌ها شاهد عرضه این مدل خواهند بود.

tesla-model-3-inamachineshop-reddit-spy-side

علی شیرعلی بیک

کارشناس ارشد رشته طراحی کاربردی و دانشجوی اسبق دانشگاه اسنابقوک آلمان. به دلیل علاقه به نویسندگی، بیش از 10 سال است که در حوزه تولید محتوا فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا