مکمل بنزین
مشاوره خریدبرگزیده‌ها

با 60 میلیون تومان، کدام یک از خودروهای چینی را می‌توان به صورت دسته دوم یا نقد خریداری کرد؟ (بروزرسانی مردادماه 97)

در این مطلب به این نکته خواهیم پرداخت که با بودجه‌ای برابر با 60 میلیون تومان، کدام یک از خودروهای چینی را می‌توان به صورت صفر کیلومتر یا کارکرده تهیه کرد؟

لازم به ذکر است که قیمت‌های ذکر شده در این مطلب مربوط به نیمه اول مردادماه سال جاری بوده و با توجه به شرایط آشفته بازار خودرویی کشور، نمی‌توان به صورت قطعی تا پایان ماه جاری قیمت‌ها را ثابت تلقی کرد.

1-ام وی ام 550

یکی از خودروهای چینی که می‌توان با بودجه‌ای تا سقف 60 میلیون تومان تهیه کرد، ام وی ام 550 نام دارد. این مدل توسط شرکت مدیران خودرو به عنوان جانشینی برای ام وی ام 530 معرفی و در سالیان گذشته وارد بازار خودرویی کشور شد. لازم به یاداوریست که با بودجه معین شده، می‌توان 550 را با مدل ساختاری 1396 و با کارکردی کمتر از 20 هزار کیلومتر در بهترین شرایط فنی و ظاهری خریداری کرد.

2-جک J5 اتوماتیک

از دیگر اتومبیل‌های چینی که می‌توان با بودجه معین شده خریداری کرد، جک J5 اتوماتیک نام دارد. در این رابطه، باید گفت که جک J5 به عنوان یک سدان اقتصادی، در اوایل سال 1393 وارد بازار خودرویی کشور شد و تولید آن تا سال 1396 نیز به طول انجامید. جک J5 اتوماتیک از نظر کیفی خودرویی قابل قبول بوده و با مبلغ 60 میلیون تومان، می‌توان مدل 1395 این خودرو را با کارکردی کمتر از 43 هزار کیلومتر در بهترین شرایط فنی و ظاهری تهیه کرد.

3-دانگ فنگ H30 CROSS

از دیگر خودروهای موجود در این لیست که با بودجه معین شده می‌توان به عنوان یکی از گزینه‌های موجود به آن نگاه کرد، دانگ فنگ H30 CROSS نام دارد. در این رابطه، باید گفت که H30 CROSS به عنوان یکی از جدیدترین  محصولات گروه صنعتی ایران خودرو در رده هاچ بک‌های شهری قرار می‌گیرد و از کیفیت ساخت نسبتا خوبی نیز برخوردار است.

لازم به یاداوریست که با 60 میلیون تومان، می‌توان مدل 97 این خودرو را با کارکردی کمتر از 10 هزار کیلومتر در بهترین شرایط فنی و ظاهری خریداری کرد.

4-برلیانس H330 1.5 اتوماتیک

از دیگر گزینه‌های پیش رو که می‌توان آن را با بودجه معین شده خریداری کرد، برلیانسH330 1.5 اتوماتیک نام دارد. در این رابطه، باید گفت که برلیانس H330 توسط شرکت پارس خودرو با همکاری برند چینی برلیانس در داخل کشور مونتاژ و به عنوان یک سدان اقتصادی از آن یاد می‌شود.

با 60 میلیون تومان، می‌توان این خودرو را با پیشرانه 1.5 لیتری و گیربکس اتوماتیک با مدل ساختاری 1396 و با کارکردی کمتر از 40 هزار کیلومتر در بهترین شرایط فنی و ظاهری خریداری کرد.

5-جیلی امگرند 7 (دنده‌ای)

یکی دیگر از خودروهای چینی که نام آن به عنوان گزینه‌ای که با بودجه‌ای برابر با 60 میلیون تومان می‌توان تهیه کرد، در این لیست به چشم می‌خورد، جیلی امگرند 7 (دنده‌ای) است. این خودرو توسط شرکت جیلیران در سالیان گذشته وارد کشور شده و به عنوان یک سدان اقتصادی خوش ساخت از آن یاد می‌شود. لازم به یاداوریست که با بودجه در نظر گرفته شده، می‌توان این خودرو را با با مدل ساختاری 2013 و به صورت گیربکس دستی با کارکردی کمتر از 50 هزار کیلومتر در بهترین شرایط فنی و ظاهری خریداری کرد.

6- گریت وال C30 (ولکس)

یکی دیگر از خودروهای چینی که از آن می‌توان به عنوان گزینه‌ای معقول برای خرید با توجه به بودجه معین شده یاد کرد، گریت وال C30 (ولکس) نام دارد. این خودرو توسط شرکت خودروسازی راین مونتاژ و در سالیان اخیر به بازار خودرویی کشور عرضه شد. C30 یک سدان اقتصادی ارزان قیمت به شمار رفته و با توجه به سقف بودجه 60 میلیون تومان، می‌توان مدل 1395 این خودرو با کارکردی کمتر از 25 هزار کیلومتر خریداری کرد.

7-لیفان X50 اتوماتیک

سرانجام، آخرین خودروی چینی که نام آن در این لیست به عنوان گزینه‌ای می‌توان با بودجه‌ای تا سقف 60 میلیون تومان، به چشم می‌خورد، لیفان X50 اتوماتیک نام دارد. لیفان X50 اتوماتیک به عنوان یک خودرو هاچ بک از سوی گروه صنعتی کرمان خودرو و با همکاری برند چینی لیفان مونتاژ و به بازار داخلی کشور عرضه شده است.

لازم به یاداوریست که با بودجه در نظر گرفته شده، می‌توان این خودرو را با با مدل ساختاری 1395 و به صورت اتوماتیک با کارکردی کمتر از 50 هزار کیلومتر در بهترین شرایط فنی و ظاهری خریداری کرد.

امین ایرجی

هیچ گاه از علاقه خود به دنیای اتومبیل غافل نشوید. یک مازندارنی اصیل. علاقمند به خودروهای آلمانی و سیستم های پیشرفته. نویسنده و کارشناس بازار خودرو ایران و مسائل روز صنعت خودرو در سرتاسر جهان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا