مکمل بنزین
گوناگوناخبار خودرو

سیتروئن از تولید ایرکراس تا سال ۲۰۱۸ خبر داد

گروه خودروسازی PSA (پژو، سیتروئن، DS) اعلام کرد تا سال ۲۰۱۸ یک شاسی‌بلند منحصربه‌فرد را عرضه می‌کند. هیچ جزئیات دیگری منتشر نشده اما اعلام نام پروژه C84 به عنوان محصول آینده سیتروئن، نشان می‌دهد که شاهد تولید ایرکراس خواهیم بود. این خودرو براساس پلتفرم EMP2 طراحی شده که نسل آینده پژو ۵۰۰۸ بر همین اساس طراحی خواهد شد. همچنین این خودروسازی از سرمایه‌گذاری برای تولید مدل الکتریکی کاکتوس خبر داد.

citroen-announces-new-crossover-for-european-factory-could-be-the-aircross_2

جزئیات کانسپت ایرکراس

سیتروئن در نمایشگاه شانگهای، خودرویی را به نمایش گذاشت که قرار است رقیب آینده محصولات نیسان X-Trail و هیوندایی سانتافه باشد. ایرکراس ابعادی بزرگتر از کاکتوس C4 دارد. طول این خودرو، 4.58، عرض آن 2.1 و ارتفاعش 1.8 متر بوده و چرخ‌های بزرگ آلیاژی 22 اینچی دارد. ضربه‌گیرهای مخصوص هوایی به ساختار لانه‌زنبوری ریخته‌گری شده آلومینیومی، تغییر کرده‌اند. سیتروئن همچنین فریم‌های کرومی با نام air sign برای دور پنجره عقب و ورودی‌های هوای جلو با نام پرده هوا را معرفی کرده که باعث بهبود آیرودینامیک خودرو می‌شوند. این اولین‌بار نیست که سیتروئن یک شاسی‌بلند منحصر به‌فرد معرفی می‌کند، پیش از این C-Crosser به‌عنوان اولین شاسی‌بلند هیبریدی این شرکت به‌نمایش درآمده بود.

citroen-announces-new-crossover-for-european-factory-could-be-the-aircross_6

سیتروئن برای قلب تپنده کانسپت خود نیز از کاکتوس الهام گرفته و یک پیشرانه بنزینی 1.6 لیتری توربو با قدرت 218 اسب بخار و یک موتور الکتریکی 95 اسبی به‌کار گرفته است. موتور بنزینی روی محور جلو و موتور برقی، روی محور عقب اعمال نیرو می‌کنند. با کمک باتری‌ها و موتور الکتریکی، می‌توان 50 کیلومتر مسافت را بدون نیاز به سوخت طی کرد. مهندسی سیتروئن در موتور این خودرو باعث می‌شود خروجی آن در حالت ترکیبی به 313 اسب بخار برسد و شتاب صفر تا ۱۰۰ در آن تنها 4.5 ثانیه خواهد بود. مصرف سوخت ایرکراس در هر صد کیلومتر فقط 1.7 لیتر و میزان گازهای آلاینده تولیدی آن در هر کیلومتر 39 گرم CO2 اعلام شده است.

  دانگ ‌فنگ گلوری 580 با خودروسازی ستاره نیک آریا به ایران می‌آید؟

citroen-announces-new-crossover-for-european-factory-could-be-the-aircross_7

داخل کابین این خودرو به‌طور گسترده نوآوری به چشم می‌خورد، پوشش‌های ویژه فیبری، دو نمایشگر 12 اینچی با کیفیت بالا، میکروفون و بلندگوی جداگانه برای هر صندلی، دسترسی به صندلی‌های عقب از طریق درب‌های عقب برعکس و حذف ستون وسط نهایت خلاقیت سیتروئن را به رخ می‌کشند. طراحی داخلی بسیار ساده و در عین حال مدرن است و رنگ‌آمیزی و ترکیب دلپذیری دارد. درب‌های خودرو به صورت دروازه‌ای یا لولایی باز می‌شوند و نمای داخلی خودرو شما را محو خود می‌کند.

علی شیرعلی بیک

مهندس مکانیک گرایش طراحی جامدات از دانشگاه آزاد تهران‌جنوب. علاقه مند به طراحی صنعتی مخصوصا خودرو. مترجم و نویسنده درحوزه خودرو، تکنولوژي و صنایع مرتبط

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا