آغاز توزیع لاستیک دولتی برای تاکسیرانان تهرانی

آغاز توزیع لاستیک دولتی برای تاکسیرانان تهرانی

توزیع لاستیک با حمایت دولت برای رانندگان تاکسی در تهران از امروز آغاز شد و نخستین مرحله در پایانه تاکسیرانی آزادی اجرا می‌شود؛ رانندگان واجد شرایط می‌توانند با مراجعه حضوری نسبت به دریافت سهمیه خود اقدام کنند. مسئولان پیش از اجرا اطلاع‌رسانی کرده و فرآیند ثبت‌نام و تحویل بر اساس برنامه زمان‌بندی شده پیش می‌رود.

چگونه لاستیک را دریافت کنیم؟

برای دریافت لاستیک، تاکسیرانان باید مدارک شناسایی، کارت ماشین و کارت هوشمند تاکسیرانی را همراه داشته باشند. در پایانه آزادی مراحل زیر انجام می‌گیرد: بررسی و تطبیق مدارک متقاضی، استعلام فعال بودن تاکسی در سامانه ناوگان، ثبت مشخصات خودرو و در نهایت تحویل لاستیک با نرخ دولتی. این رویه با هدف جلوگیری از دریافت غیرمجاز و تأیید اینکه لاستیک‌ها به دست رانندگان فعال می‌رسد، طراحی شده است.

پهنا‌بندی و گسترش طرح در سطح شهر

سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران اعلام کرده اجرای طرح محدود به پایانه آزادی نخواهد ماند و توزیع به‌صورت مرحله‌ای و پهنه‌بندی در پایانه‌های دیگر نیز صورت می‌گیرد. در مراحل آتی، پایانه‌های دیگر شهر میزبان این برنامه خواهند بود تا رانندگان مجبور به سفرهای طولانی برای دریافت سهمیه نشوند. این راهکار برای توزیع منظم‌تر و کاهش بار ترافیکی و صف‌های طولانی در نظر گرفته شده است.

دلایل اجرای طرح و انتظارات

مسئولان دلیل اجرای این حمایت دولتی را کاهش فشار هزینه‌های نگهداری خودرو بر رانندگان حمل‌ونقل عمومی و جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی عنوان کرده‌اند. با نظارت و ثبت دقیق اطلاعات خودرو و راننده، توزیع عادلانه‌تری محقق می‌شود و امکان پایش بهتر مصرف و تخصیص منابع فراهم می‌آید. همچنین سازمان تاکسیرانی بر تسهیل دسترسی رانندگان و مدیریت بهتر جریان تحویل تاکید دارد.

مهلت و برنامه زمانی

طبق اطلاعیه رسمی، مرحله نخست توزیع تا ساعت ۱۸ امروز، چهارشنبه ۱۳ خرداد، ادامه دارد و تاکسیرانان مشمول باید در این بازه زمانی برای دریافت لاستیک مراجعه کنند. در صورت استقبال گسترده و تحلیل نیازسنجی، مراحل بعدی در هفته‌های آینده اجرایی خواهد شد تا سهمیه‌بندی تکمیل و فرآیند توزیع به‌صورت منظم در تمامی پایانه‌ها ادامه یابد.

رانندگان توصیه می‌شود پیش از مراجعه از فعال بودن خود در ناوگان و مدارک لازم مطمئن شوند تا فرآیند سریع‌تر و بدون مشکل انجام شود. سازمان تاکسیرانی نیز از همکاران و متقاضیان خواسته در زمان‌های اعلام‌شده حاضر شوند تا از ازدحام و ایجاد صف جلوگیری شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا