ولوو خودروهای کوچک با پلاگین هیبریدی تولید می‌کند

ولوو خودروهای کوچک با پلاگین هیبریدی تولید می‌کند

ولوو خودروهای کوچک با پلاگین هیبریدی تولید می‌کند

مدیرعامل کمپانی ولوو در گفتگویی، خبر از تولید اتومبیل‌های کوچک و هیبردی توسط ولوو داده است. آقای هاکان ساموئلسون، در محل برگزاری نمایشگاه خودروی ژنو 2016، از ایده‌ها و آینده محصولات کمپانی ولوو صحبت کرد و گفت: با وجود تبدیل تمام خودروهای قدیمی خود به خودروهایی جدید و مدرن، ما هنوز در حال توسعه هستیم و به فکر افزایش فروش و کسب سود بیشتر از بازار خواهیم بود و امیدواریم به زودی تبدیل به شاخص‌ترین برند اروپایی شویم.

wall-twitter56dc72e3b85d4

وی افزود: ما انواع مختلفی از خودروها را از سری 60 گرفته تا سری 90، به تولید رسانده‌ایم و حالا در استراتژی جدید خود، قسط پیاده‌سازی و تولید خودروهای کوچک را داریم. رشد و توسعه خودروهای کوچک بسیار سریع بوده و این گونه خودروها سهم ویژه‌ای از بازار را در اختیار دارند و ما می‌خواهیم سهمی از این قسمت بازار داشته باشیم.

مدیرعامل ولوو گفته است که سهم فروش خودروهای برقی این کمپانی از میان تمام محصولات ولوو، تنها 10 درصد است و برای بیشتر شدن میزان این فروش، خودروهای کوچک خود را با پلاگین هیبردی در دو مدل چهار سیلندری و سه سیلندری عرضه خواهیم کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا