مکمل بنزین
معرفی کسب و کارها

بررسی کامل مشخصات سراتو کیا

کیا سراتو که پیش تر با نام‌ های کیا فورته، کیا K3 و حتی مینی استینگر شناخته می‌شد، یکی از بهترین خودروهای موجود در ایران است که در سال 2004 معرفی شد. این خودرو بزرگترین هاچ بک این برند است که به عنوان یک سدان کوچک در دسترس است. یک سدان خانوادگی بسیار مجهز و شیک که در بسیاری از زمینه ها در کلاس خود پیشتاز است. طراحی چشمگیر و ویژگی‌ های فنی در کنار فراوانی انواع لوازم یدکی خودرو کیا از دلایل محبوبیت این برند معتبر در ایران است.

مشخصات فنی کیا سراتو

کیا سراتو در 3 تیپ LX، EX و GT موجود است. در حالی که این مدل ها کاملاً مشابه به نظر می رسند، تفاوت های قابل توجهی وجود دارد که رانندگان متوجه آن می شوند، به خصوص زمانی که وارد کابین می شوید.

از آنجایی که سطوح مختلف تریم قیمت متفاوتی دارند، تفاوت در ویژگی‌ های فنی و عملکرد همان‌ طور است که انتظار می‌ رود. اما استایل مدل‌ ها نیز متفاوت است و GT Line بدیهی است که اسپرت‌ ترین مدل در بین این سه مدل است. اما در این بررسی، ما بر روی نوع کیا سراتو EX تمرکز خواهیم کرد.

EX، و حتی LX، یک انتخاب خوب برای خانواده های جوان یا افرادی که به دنبال اولین ماشین خود هستند. سراتو فوق‌ العاده جادار بوده، مصرف سوخت آن عالی است. مطمئنا ویژگی‌ های فنی که با سراتو دریافت می‌ کنید، در هیچ خودروی دیگری در این رنج قیمت نخواهید یافت.

ظاهر کیا سراتو

نمای بیرونی کیا سراتو 2022 دارای جلوپنجره جلویی اسپرت، چراغ‌ های جلوی LED، چراغ‌ های روشنایی در روز و چراغ‌ های مه شکن جلویی است. در کناره‌ ها چرخ‌ های 15، 16 یا 17 اینچی، دستگیره‌ های درهای همرنگ بدنه و آینه‌ های جانبی تاشو و تنظیم‌ شونده همرنگ بدنه با چراغ راهنما وجود دارد. در قسمت پشتی کیا سراتو 2022 چراغ‌ های عقب LED، چراغ‌ های مه شکن عقب، دسترسی به صندوق عقب و سیستم اگزوز را خواهید دید. رنگ های بیرونی موجود عبارتند از سفید شفاف، سفید برفی، نقره ای ابریشمی، خاکستری استیل، گرافیت پلاتین. ابعاد بیرونی 464 سانتی متر طول، 180 سانتی متر عرض، 145 سانتی متر ارتفاع و 270 سانتی متر فاصله بین دو محور است.

فضای داخلی کیا سراتو

  طرح تخفیف تابستانه خدمات تیونینگ پرشیا خودرو

فضای داخلی کیا سراتو 2022 شامل صندلی‌ های پارچه‌ ای یا چرمی، فرمان چند منظوره، صندلی‌ های عقب تاشو 60/40، شیشه‌ های برقی، تکیه‌ گاه وسط جلو با جا لیوانی، سانروف، آینه دید عقب الکتروکرومیک، جعبه دستکش و کنترل آب و هوای خودکار دو منطقه ای با دریچه های AC است.

کیا سراتو فوق العاده جادار است، اما کل کابین نیز به طور مجلل با مواد و ویژگی های بسیار عالی طراحی شده است. از صندلی‌ های چرمی گرفته تا داشبورد مجهز. در داخل خودرو نیز می‌ توانید تفاوت‌ های کلیدی بین تریم‌ های LX و EX را مشاهده کنید. به عنوان مثال، LX از یک سیستم معمولی برای راه‌ اندازی خودرو پیروی می‌ کند، در حالی که EX با ورود بدون کلید و سیستم فشار برای استارت همراه است. EX با یک فرمان چرمی درجه یک عرضه می شود.

به طور کلی، کابین تقریباً تمام سیستم های لازم برای یک سواری راحت در یک ماشین مدرن را دارد. تجهیزات استاندارد عبارتند از: شیشه های رنگی و شیشه های عقب گرمکن، سپرهای همرنگ بدنه، چراغ های مه شکن، فرمان 4 پره با فرمان برقی، چراغ ترمز کمکی، قفل مرکزی، شیشه های برقی عقب و جلو، ایموبلایزر، آماده سازی صدا، کیسه هوای جلویی و ارتفاع صندلی قابل تنظیم.

مقایسه کیا سراتو در تریم و مدل

کیا سراتو 2022 در 3 تریم EX، LX و GT موجود است. تفاوت بین 3 تریم در گزینه موتور است که بسته به تریم موتور 1.6 لیتری یا 2.0 لیتری 4 سیلندر است و اندازه چرخ که بسته به تریم آن 15، 16 یا 17 اینچ است. برخی از ویژگی ها بین فروشنده ها متفاوت است.

فناوری و اطلاعات سرگرمی کیا سراتو

یکی از بهترین قسمت های کابین سراتو، صفحه نمایش اطلاعات سرگرمی است. در بالای مرکز داشبورد یک صفحه نمایش لمسی 8.0 اینچی قرار دارد که مانند یک iPad قرار گرفته است. متأسفانه Apple CarPlay و Android Auto بی‌سیم (در همه مدل‌ ها موجود نیست) ممکن است آنطور که انتظار دارید بدون نقص کار نکنند. اما در سراتو 2022 فوق العاده پاسخگو و کاربر پسند است، چیزی که رانندگان قطعا از آن استقبال می کنند. شارژر بی سیم، نمایشگر اطلاعات راننده و سیستم صوتی با 6 بلندگو از دیگر ویژگی هایی است که در سراتو 2022 خواهید دید.

مشخصات موتور کیا سراتو

  آیا اکستریم VX پرچمدار فصل جدید خودروهای لوکس در بازار ایران خواهد بود؟( قسمت دوم)

کیا سراتو 2022 با 2 موتور موجود است که عبارتند از یک موتور 1.6 لیتری با 126 اسب بخار یا 204 اسب بخار برای نوع توربوشارژ و یک موتور 2.0 لیتری 4 سیلندر با قدرت 152 اسب بخار. هر دو به یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک، 6 سرعته دستی یا یک گیربکس 7 سرعته DCT FWD متصل می شوند. شتاب 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت بین 12.0 تا 7.4 ثانیه و حداکثر سرعت 210 کیلومتر بر ساعت است.

ایمنی کیا سراتو و سیستم های کمک راننده 

برای اطمینان از رانندگی ایمن، کیا سراتو با: ABS (چهار سنسور)، BAS (سیستم پشتیبانی ترمز اضطراری) و EBD (سیستم توزیع نیروی ترمز) ارائه می شود. کمربند ایمنی قابل تنظیم، 6 ایربگ و تکیه گاه سر فعال.

دیگر ویژگی های ایمنی و کمک راننده در کیا سراتو 2022 شامل کیسه هوا، کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم ترمز ضد قفل، کمک به حرکت در سربالایی، سیستم هشدار برخورد نقطه کور، سیستم هشدار برخورد از عقب، سیستم هشدار فاصله پارک، مانیتور دید عقب و کمربند ایمنی است.

ANCAP به نسخه‌ های کیا سراتو S و Sport رتبه چهار ستاره ایمنی اعطا کرده است، در حالی که سراتو اسپورت پلاس و سراتو GT حداکثر امتیاز ایمنی پنج ستاره ANCAP را دریافت کرده‌ اند. تمامی انواع سراتو برای حفاظت از سرنشینان بزرگسال امتیاز 90 درصد را کسب کردند، در حالی که حفاظت از سرنشینان کودک 83 درصد بود. به‌عنوان استاندارد، مدل‌ های پایه سراتو مجهز به ترمز اضطراری خودکار با هشدارهای برخورد رو به جلو، کمک حفظ خطوط و کیسه‌های هوای جلو، جانبی و پرده‌ای هستند.

مصرف سوخت سراتو

خط استاندارد کیا سراتو 7.4 لیتر در هر 100 کیلومتر را در سیکل ترکیبی ارائه می‌ کند، در حالی که مدل GT پرطرفدار در واقع با مقرون‌ به‌ صرفه‌ ترین موتور عرضه‌ شده است، علی‌ رغم این واقعیت که به‌ طور قابل‌ توجهی قدرتمندتر است. انتخاب واحد 1.6 لیتری توربوشارژ مصرفی را به 6.8 لیتر در هر 100 کیلومتر در سیکل ترکیبی کاهش می دهد. این به معنای میانگین مسافت 676 کیلومتری با یک باک است که در شرایط رانندگی مناسب تا 877 کیلومتر امتداد دارد.

مزایا و معایب کیا سراتو

از مزایای کیا سراتو 2022 می توان به فضای داخلی جالب، ارزش پولی، فضای کابین و یک صندوق عقب بزرگ اشاره کرد. موتور کیا سراتو 1.6 لیتری گاما MPI است که به خوبی خروش می کند و 126 اسب بخار قدرت و 155 نیوتن متر گشتاور در حداکثر سرعت 195 کیلومتر در ساعت تولید می کند. این خودرو از یک گیربکس 6 سرعته خودکار سنتی استفاده می کند که در مقایسه با یک گیربکس 5 سرعته خودکار، منجر به یک موتور ساکت تر در سرعت بالاتر می شود.

  مدیرعامل جدید پرشیا خودرو منصوب شد

علاوه بر این، این گیربکس 6 سرعته خودکار معمولاً نسبت به گیربکس CVT پاسخگوتر است. این ویژگی به خودرو اجازه می دهد تا پس از چراغ قرمز به خوبی حرکت کند.

یکی دیگر از مواردی که کارآمد است، مصرف سوخت سدان است که 15.1 کیلومتر در لیتر می باشد.

هنگام رانندگی با سراتو، متوجه خواهید شد که کابین بسیار آرام و عایق از سر و صدای بیرون است. بنابراین، می‌ توانید در حین رانندگی در بزرگراه‌ ها یا جاده‌ های شلوغ کاملاً راحت صحبت کنید! آنچه رانندگان واقعاً در مورد سراتو دوست دارند، در واقع هندلینگ خودرو است. کنترل وسیله نقلیه آسان است و کاملاً محکم به نظر می رسد.

از معایب کیا سراتو 2022 می توان به عملکرد و نمای بیرونی غیر الهام بخش اشاره کرد.

چرا باید کیا سراتو 2022 بخریم؟

سال‌ هاست که سراتو یکی از بهترین گزینه‌ ها در بخش خودروهای کوچک مقرون‌ به‌ صرفه بوده است که با برنامه مالکیت کیا که شامل گارانتی هفت ساله و قیمت مناسب، شیرین‌ تر شده است. این خودرو ظاهری براق و اسپرت دارد و کابین آن پر از فناوری های نوآورانه و بسیاری از تجملات در داخل است. همچنین با دو نوع موتور موجود است که هر کدام دارای سطح قدرت متفاوتی هستند. سدانی بسیار جادار، کاربردی و با قیمتی مقرون به صرفه. به این ترتیب، ما واقعاً احساس می کنیم که کیا سراتو در کلاس خود بهترین است. این خودرو به دلیل تطبیق پذیری و اندازه آن برای خانواده های جوان بسیار عالی است. برای مثال، اگر چند سال بعد بچه دار شوید، سراتو همچنان برای شما کافی خواهد بود و می تواند نیازهای همیشه در حال تغییر شما را برآورده کند.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و چرخان در تهیه آن نقشی نداشته است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا