بنزین سوپر

کاهش سهمیه هر بار سوخت‌گیری با کارت شخصی به ۲۰ لیتر

کاهش سهمیه هر بار سوخت‌گیری با کارت شخصی به ۲۰ لیتر

استاندار تهران از اعمال محدودیت تازه در روند سوخت‌گیری خودروها خبر داد. بر اساس این تصمیم، میزان بنزینی که رانندگان می‌توانند در هر بار مراجعه به جایگاه با کارت سوخت شخصی دریافت کنند، از ۳۰ لیتر به ۲۰ لیتر کاهش یافته است. این محدودیت موقت بوده و تا اطلاع ثانوی اجرا خواهد شد.

نکته مهم این است که این تغییر تنها مربوط به میزان سوخت در هر نوبت سوخت‌گیری است و هیچ ارتباطی با سهمیه کلی ماهانه کارت سوخت ندارد.

علیرضا معتمدیان، استاندار تهران، در گفت‌وگو با شبکه خبر اعلام کرد که در پی حملات آمریکا و اسرائیل به برخی نقاط و انبارهای نفت در استان‌های تهران و البرز، محدودیت‌هایی در روند سوخت‌گیری ایجاد شده است. به گفته او، برای مدیریت شرایط و ساماندهی توزیع سوخت، تصمیم گرفته شد میزان دریافت بنزین در هر بار مراجعه به جایگاه کاهش یابد.

در همین راستا، کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، از شهروندان خواست تنها در مواقع ضروری به جایگاه‌های سوخت مراجعه کنند و حتما از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند. او همچنین تاکید کرد که از ایجاد صف‌های طولانی در جایگاه‌ها خودداری شود و در صورت مراجعه خودروهای امدادی و آمبولانس، اولویت سوخت‌گیری به این خودروها داده شود.

ویس‌کرمی همچنین از مالکان خودروهای دوگانه‌سوز خواست برای دریافت بنزین به جایگاه‌ها مراجعه نکنند و از سوخت CNG استفاده کنند. طبق اعلام رئیس هیئت‌مدیره انجمن جایگاه‌های سی‌ان‌جی کشور، تمامی جایگاه‌های CNG در استان‌های تهران و البرز به صورت شبانه‌روزی (۲۴ ساعته) فعال هستند و آماده ارائه خدمات به خودروهای دوگانه‌سوز خواهند بود.

در همین حال، سخنگوی جایگاه‌داران سوخت نیز با اشاره به نگرانی‌های مطرح‌شده در میان شهروندان تاکید کرد که هیچ کمبودی در تامین بنزین وجود ندارد و مردم نباید نگران تمام شدن سوخت در جایگاه‌ها باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا