سانگ یانگ تورس

گواهی تأیید نوع سانگ یانگ تورس هرمس خودرو صادر شد

گواهی تأیید نوع سانگ یانگ تورس هرمس خودرو صادر شد

شرکت هرمس خودرو که کار خود را با واردات محصولات کیا و هیوندای آغاز کرد، در گام بعد سراغ دیگر خودروساز کره جنوبی یعنی سانگ‌یانگ رفته یعنی شرکتی که مدتی است به KGM تغییر نام داده است. هرمس خودرو قصد دارد پنج محصول مختلف سانگ‌یانگ یا KGM را وارد کند و حتی وب‌سایتی مجزا هم برای محصولات سانگ‌یانگ بنام kgm-iran.ir راه‌اندازی کرده است. حال گواهی تأیید نوع این خودروها صادر شده است. یکی از این پنج مدل وارداتی، سانگ یانگ تورس است.

گواهی تأیید نوع سانگ یانگ تورس هرمس خودرو صادر شد

تورس یکی از جدیدترین محصولات سانگ‌یانگ محسوب می‌شود و شاسی‌بلندی میان سایز است که بین مدل‌های کوراندو و رکستون قرار می‌گیرد. این خودرو پلت‌فرم مشترکی با کوراندو دارد اما در ظاهر کاملاً با برادر کوچک‌تر خود متفاوت است. نام این شاسی‌بلند جدید کره‌ای هم از پارک ملی تورس در شیلی گرفته شده است. سانگ یانگ تورس با 4,700 میلی‌متر طول، 1,890 میلی‌متر عرض و 1,720 میلی‌متر ارتفاع، دقیقاً هم‌اندازه چری تیگو 8 پرو است. تورس ظاهری خشن و آفرودی دارد که الهاماتی از برخی آفرودرهای محبوب در آن دیده می‌شود. به‌عنوان‌مثال، در قسمت جلویی تورس جلوپنجره‌ای به سبک جیپ با شش خط عمودی دیده می‌شود که توسط چراغ‌های LED باریکی احاطه شده است.

سانگ یانگ تورس

در پروفیل جانبی سانگ یانگ تورس می‌توان گلگیرهای برجسته، رینگ‌های آلیاژی بزرگ تا ۲۰ اینچی، یک محفظه اشیاء سفارشی مشابه لندروور دیفندر روی ستون C و پله رکاب‌های سفارشی را دید. در عقب، روی درب صندوق یک برجستگی شبیه کاور چرخ زاپاس کار شده که به شاسی‌بلندهای آفرودی قدیمی اشاره دارد. چراغ‌های LED عقب تورس نیز یادآور فورد اکسپلورر هستند و روی سپر عقب هم مثل جلو یک صفحه محافظ کار شده است.

سانگ یانگ تورس

مشخصات فنی سانگ یانگ تورس

تورس صرفاً با یک پیشرانه 1.5 لیتری چهار سیلندر توربوشارژ به بازار عرضه می‌شود که در ایران هم خواهیم دید. این همان موتور مورداستفاده در کوراندو است که 170 اسب بخار قدرت و 280 نیوتن متر گشتاور دارد و به یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک متصل است. تورس به‌صورت استاندارد با انتقال قدرت محرک جلو ارائه می‌شود اما سامانه چهارچرخ محرک هم برای آن قابل سفارش است. مصرف سوخت ترکیبی این کراس‌اوور کره‌ای هم 8.7 لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است.

سانگ یانگ تورس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا