ایران خودرو ریرا - ikco reera rira

آغاز دوباره تولید خودرو از امروز ۱۵ فروردین؛ خطوط تولید خودروسازان فعال شد

آغاز دوباره تولید خودرو از امروز ۱۵ فروردین؛ خطوط تولید خودروسازان فعال شد

با پایان تعطیلات ابتدای سال، تولید خودرو در کشور از امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ در شرکت‌های خودروساز از سر گرفته شد. رئیس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو اعلام کرد که خودروسازان و قطعه‌سازان از امروز فعالیت خطوط تولید را آغاز کرده‌اند.

محمدرضا نجفی‌منش با اشاره به شروع دوباره فعالیت کارخانه‌ها گفت تمرکز اصلی فعالان صنعت خودرو در شرایط فعلی بر تداوم تولید و جلوگیری از توقف خطوط تولید است. به گفته او، شرکت‌های خودروساز اعلام کرده بودند که از امروز کار خود را آغاز می‌کنند و هماهنگی‌های لازم نیز از قبل انجام شده است.

وی افزود همه مجموعه‌های مرتبط با این صنعت، از قطعه‌سازان تا شرکت‌های خودروسازی، در حالت آماده‌باش قرار داشتند تا با آغاز فعالیت‌ها در ۱۵ فروردین، خطوط تولید دوباره به حرکت درآید. به گفته نجفی‌منش، در روزهای آینده روند تولید مشخص‌تر خواهد شد و می‌توان ارزیابی دقیق‌تری از وضعیت تولید ارائه کرد.

رئیس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه همچنین درباره وضعیت تولید در هفته‌های پایانی سال گذشته توضیح داد که در آن مقطع و همزمان با شرایط جنگی، تولید خودرو با افت قابل توجهی مواجه شد. او در ادامه به تفاوت عملکرد دو خودروساز بزرگ کشور اشاره کرد و گفت ایران‌خودرو نسبت به سایپا وضعیت بهتری داشت، در حالی که سایپا حدود ۴۰ درصد کاهش تولید را تجربه کرده بود.

نجفی‌منش در پایان ابراز امیدواری کرد با فعال شدن کامل خطوط تولید از امروز، روند تحویل قطعات به کارخانه‌ها سرعت بگیرد و خودروهای ناقص موجود در خطوط تولید نیز به تدریج تکمیل و وارد بازار شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا