مکمل بنزین
برگزیده‌هاتحلیلیخبرداخلی

آخرین پژو 405 در کارخانه ایران خودرو خراسان تولید و از خط تولید خارج شد

مراسم پایان تولید خودرو پژو ۴۰۵ جی ال ایکس بنزینی با هدف اجرای استانداردهای زیست محیطی کشور در شرکت ایران خودرو خراسان برگزار شد. این مراسم صبح امروز ۲۲ خرداد ماه ۱۳۹۹ با حضور معاون مدیر کل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صمت و قائم مقام و معاون اجرایی مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در شرکت ایران خودرو خراسان برگزار شد.


در این مراسم امیر جعفرپور معاون مدیرکل دفتر خودرو و نیرو محرکه وزارت صمت، ارتقاء استاندارد پژو ۴۰۵ از یورو۲ به یورو۴ در طی ۲۷ سال تولید پژو ۴۰۵ در گروه صنعتی ایران خودرو را نشانه از بهبود مستمر این خودرو دانست و وی گفت: ارتقاء از استاندارد یورو۴ به یورو۵ و از سوی دیگر الزام رعایت استانداردهای ۸۵ گانه ملی، که به خودروسازها ابلاغ شده، هزینه های تمام شده محصول را بالا برده و این امر باعث شده تولید اینگونه خودروها صرفه اقتصادی نداشته باشد. تولید نزدیک به سه دهه پژو ۴۰۵ و لزوم ارتقاء سطح کیفی آن و از سوی دیگر توجه گروه صنعتی ایران خودرو به مسایل زیست محیطی و تولید محصولات کم مصرف باعث توقف تولید این محصول شده است.
جعفرپور افزود: داخلی سازی ۵۰ درصدی محصولات تولیدی در گروه صنعتی ایران خودرو طی سه سال گذشته به بیش از ۹۰ درصد در حال حاضر رسیده است که این مهم برای محصول جدید ایکو K132 به 92.5 درصد می‌رسد و بزودی با همکاری شرکت های دانش بنیان قطعات باقی مانده هم داخلی سازی خواهند شد و نهایتا تا سال ۱۴۰۰ جشن خودکفایی در صنعت خودرو سازی را خواهیم گرفت.
معاون مدیرکل دفتر خودرو و نیرو محرکه وزارت صمت در پایان سخنان خود شرکت ایران خودرو خراسان را چابکترین و پرتلاش ترین شرکت در بین شرکت های تابعه گروه صنعتی ایران خودرو دانست و افزود این تلاش و همیت باعث شده شرکت ایران خودرو خراسان تولید و عرضه با کیفیت ترین خودروهای گروه صنعتی و کشور را در سبقه خود داشته باشد.
سعید تاجیک قائم مقام مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران دیگر مهمان این مراسم در سخنانی گفت: تمام محصولات تولیدی در شرکت ایران خودرو خراسان دارای استاندارد یورو۵ است. فقط خودرو پژو ۴۰۵ دارای استاندارد یورو۴ بود که آن هم امروز تولیدش متوقف شده است. از رده خارج کردن محصولات با مصرف زیاد سوخت و سطح استانداردهای زیست محیطی پایین میتواند نقش بسزایی در کاهش میزان آلایندگی محیط زیست و هوای شهرها داشته باشد.


بیژن زاهدی فرد مدیر عامل شرکت ایران خودرو خراسان نیز توقف تولید پژو ۴۰۵ جی ال ایکس بنزینی را در راستای اجرای استانداردهای زیست محیطی کشور و به هدف تولید خودرو کم مصرف با آلایندگی کمتر و توجه به نوسازی سبد محصول بر اساس خواست مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو دانست.
زاهدی فرد گفت؛ در این شرکت خودروهای شاسی بلند هایما S7 و هایما S5 با موتور توربوشارژ و از خانواده پژو، خودروهای ۴۰۵ بنزینی، ۴۰۵ گازسوز و SLX با موتور TU5 و پژو پارس تولید شده که از امروز تولید پژو ۴۰۵ بنزینی با موتورXU7 متوقف خواهد شد. وی افزود: به منظور جایگزینی ظرفیت خالی ایجاد شده از حذف پژو ۴۰۵، تولید پارس از ۱۳۰دستگاه به ۲۰۰ دستگاه در روز افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل ایران خودرو خراسان افزود؛ قصد داشتیم به منظور جایگزینی خودرو ۴۰۵ یک خودرو جدید به خط تولید اضافه کنیم اما مشکلات غیر قابل پیش بینی که ویروس کرونا در سراسر جهان بوجود آورد است باعث شد این امر به تاخیر بیفتد، ولی تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا پایان سال جاری و نهایتا ابتدای سال آینده، این خودرو جدید را با ۲۰درصد داخلی سازی شده به سبد محصولات ایران خودرو خراسان اضافه نماییم.

سیدعلی سیدهاشمی

سیدعلی سیدهاشمی - SEYYED ALI SEYYED HASHEMI خبرنگار و فعال حوزه خودرو Automotive industry journalist Репортер автомобильной промышленности 汽车行业记者 پیج اینستاگرام: Seyyed.ali_seyyed.hashemi

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. اخه وقتی موتورش روی سمند سال و پارس سال نصب میشه دیگه کاهش الایندگی و مصرف سوخت نداره و وقتی کاملا اتاقش روی 405 اس ال ایکس داره تولید میشه حرفی از حذف خودروی نا ایمن زدن اشتباه است چون همان خودرو با چراغ ها و اینه و جلو پنجره ی متفاوت در حال تولید است با نام اس ال ایکس اخه فرق 405 جی ال ایکس و اس ال ایکس چیه که میگم جی ال ایکس ایمن نبود و قدیمیه اما اس ال ایکس ایمن و جدید هستش

  2. با این حال سایپا میتونست 131 رو توقف تولیدکنه و 132 رو روی خط تولید نگه میداشت و اخر سر میتونست بگه 131 با 132 فرق داره همان کاری که ایران خودرو با ایجاد تفاوت بین جی ال ایکس و اس ال ایکس کرده و میگن فرق دارن پس تولیدش ادامه داره. در واقع این کار ایران خودرو را نباید توقف تولید نام نهاد باید بگیم توقف تولید چراغ و اینه ها ی جی ال ایکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا