
این روزها سیاست جدیدی مد شده که برای افزایش قیمت یک کالا بهصورت رسمی از چند ماه قبل، ادارات و ارگانهای مربوطه با هم جنگ رسانهای آغاز میکنند و با عنواین مختلف با هم درگیر میشوند اما در نهایت قیمت آن کالا چند برابر میشود و مردم نیز مجبور به پذیرش آن میشوند. این رفتار را میتوان به مثال دادن خبر فوت، به یک انسان حساس تشبیه کرد که باید خبر را آرام آرام به وی داد.
مدتهاست یک ارگان برای قیمتگذاری خودرو خبرهایی که منتشر میشود را تکذیب میکند اما بعد رییس آن اداره میگوید شاید در آینده چنین و چنان شود که در اصل تایید همان اخبار است. رئیس شورای رقابت میگوید خودرو گران نمیشود، ستاد تنظیم بازار تایید میکند اما رئیس انجمن قطعه سازان به گرانی مجدد خودرو اشاره میکند و بعد از مدتی پای وزارت وسط میآید. بعد از آرام شدن تاییدها و تکذیبها، میگویند خودرو ۱۰۰ درصد گران میشود تا مردم از قبل آمادگی داشته باشند تا اگر ۴۰ درصد رشد قیمت را شاهد بودیم، دیگر مشکلی ایجاد نشود.
این روش برخورد یک سیاست غلط و خلاف موازین شرعی در مقابل مردم است. بیشک افزایش قیمت خودرو و هر کالای دیگر بیش از هرچیزی عامل داخلی دارد و یکی از آنها همین تصمیمات و رفتارهای اشتباه است. بطور مثال قیمت سراتو ۲۰۱۷ در خارج کشور چیزی در حدود ۱۰ هزار دلار است که با احتساب دلار ۲۰ هزار تومانی قیمت آن ۲۰۰ میلیون میشود، اما در کشور ما نزدیک به ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارد. آیا تحریمها عامل این گرانی خودروی خارجی هستند؟

مردم میدانند که کشور ما از سوی دشمنان خارجی تحت فشار است اما برخی افراد در داخل کشور همانند دلالان و آنهایی که به نام دستهای پشت پرده شناخته میشوند، نقش پررنگتری دارند و کشور را به سمت بحران جبران ناپذیری میکشانند. برخی از این افراد نقش اساسی و سمت اصلی در بسیاری از ارگانها را دارند که باعث هرج و مرج شدهاند. برای مقابله با دشمن باید از نزدیکترین افراد شروع کرد، چرا که روش جنگیدن سالهاست که در مقابل ایران متفاوتتر از گذشته شده.