مکمل بنزین
خبرداخلی

خودرو جدید لئوپارد CS10 با پلاک گذرموقت در تهران دیده شد + معرفی کوتاه

سال 96 بود که بدنبال توافقی با نام برجام، اکثر خودروسازان مشهور و غیرمشهور با این بهانه در نمایشگاه خودرو تهران شرکت کردند. در آن زمان بود که شرکت ریگان خودرو، فصل جدیدی را برای خود آغاز کرده و به برخی رسانه اعلام کرد که قصد تولید و مونتاژ چندین خودرو چینی و از جمله محصول CS10 شرکت لئوپارد را دارد. طبق برخی تصاویر موثق، احتمالا یک نمونه از این خودرو هم وارد محوطه این شرکت در شهرک صنعتی ارگ جدید بم شده بود. اما پس از گذشت زمان، دیگر خبری از مونتاژ این خودرو توسط شرکت ریگان خودرو نشد.

حال اما تصاویری توسط برخی مخاطبین پایگاه خبری چرخان، بدستمان رسیده است که نشاندهنده ورود خودرو لئوپارد CS10 به کشور بوده و این خودرو با پلاک گذرموقت در حال گذراندن تست است. البته تصاویر ارسالی توسط این مخاطب از کیفیت کمی برخوردار بوده که به همین خاطر، از تمامی بازدیدکنندگان عزیز طلب بخشش داریم.

همانطور که مشاهده می‌کنید، این نسخه از خودرو CS10 نسبت به قبل مورد بروزرسانی قرار گرفته و فقط با کم تغییراتی چون تغییر طراحی کابین، طرح جلوپنجره، رینگ و… برای تست و درنهایت پشت سرگذاشتن انواع تست راهی کشورمان شده است. البته CS10 در کشور چین با در انواع مدل عرضه شده که یکی از موارد اینکه مشخص کننده این است که این خودرو در تیپ فول بوده، رینگ CS10 است. خوشبختانه این نمونه باتوجه به شواهد در نسخه فول به کشور وارد شده و امید است در صورت تولید در کشور، در همین مدل به مردم عزیز ایران عرضه شود.

البته بهتر است بدانید که این خودرو هنوز مشخص نیست که توسط چه شرکتی عرضه شود زیرا پس از ریگان خودرو، خودروسازان دیگری هم علاقه به تولید این محصول را در کارخانه خود داشتند. برای مثال تا چندی پیش شایعه بود که شرکت آمیکو در حال رایزنی است تا این خودرو را به مرحله تولید برساند.

معرفی کوتاه

شرکت خودروسازی چینی شنگ فنگ یک خودرو بروزرسانی شده را با نام لئوپارد CS10 و در نمایشگاه خودروی شانگهای به نمایش گذاشته و رونمایی کرد. البته نسخه‌ اولیه‌ این خودرو در سال 2014 به مرحله تولید رسیده بود. در بحث ابعاد خارجی این مدل باید به طول، عرض و ارتفاع به ترتیب 4663، 1875 و 1700 میلیمتر اشاره کرد و فاصله ی محوری آن نیز 2700 میلیمتر است.

از امکانات این خودرو در نسخه فول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شش عدد ایربگ
  • سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه
  • سقف پانوراما همراه با سانروف
  • ترمز پارک الکترونیکی به همراه اتوهلد
  •  سنسور نور و باران،
  • دوربین 360 درجه به همراه سنسورهای هشدار موانع در قسمت عقب  جلو خودرو
  • چراغ‌های روشنایی در روز
  • سیستم کنترل پایداری و سیستم کنترل کشش
  • گرمکن صندلی‌های جلو
  • تنظیم برقی صندلی راننده و سرنشین جلو
  • رادار نقطه کور
  • و…

CS10 دارای یک موتور چهار سیلندر و با حجم حدودی 2 لیتری توربوشارژر، توانایی تولید 177 اسب بخار قدرت و 250 نیوتون متر، گشتاور را دارد. طبق اعلام شرکت سازنده، شتاب صفر تا صد این مدل 11 ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز 185 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. مصرف سوخت ترکیبی نیز تقریبا 8.5 لیتر در 100 کیلومتر است که برای یک خودرو چینی در این ابعاد عدد منطقی است. بهتر است بدانید که موتور این خودرو با کد 4G63 توسط شرکت میتسوبیشی تامین شده و این موتور قبلا در خودروهایی چون هنتنگ X7، دامای X7 و… که وارد ایران شده بودند نیز برابر است.

سیدعلی سیدهاشمی

سیدعلی سیدهاشمی - SEYYED ALI SEYYED HASHEMI خبرنگار و فعال حوزه خودرو Automotive industry journalist Репортер автомобильной промышленности 汽车行业记者 پیج اینستاگرام: Seyyed.ali_seyyed.hashemi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا