مکمل بنزین
معرفی کسب و کارها

آموزش صفر تا صد مکانیک خودرو با شرکت در دوره های فنی و حرفه‌ای

با پیشرفت و گسترش جوامع، نیازهای اولیه انسان‌ها برطرف شد؛ در نتیجه بشر شروع به توسعه نیازهای ثانوی و دستیابی به امکانات بیشتر برای زندگی راحت‌تر کرد، صنایع رشد کردند و خدمات به یکی تز اولویت‌های مهم بعد از تولید تبدیل شد. همزمان نیاز افراد به استفاده بهینه از زمان باعث افزایش تقاضا در صنعت حمل و نقل و رشد چشمگیر خودرو شد؛ به تبع تولید بیشتر خودرو نیاز به پشتیبانی و خدمات بیشتری هم پیدا کرد و چون خرید مجدد یک خودرو به صرفه نبود خدمات تعمیر و نگه داری اهمیت ویژه ای پیدا کرد.

در نتیجه این امر افراد شروع به شرکت در دوره‌های آموزش مکانیک خودرو (darr.ir) کردند تا این نیاز را رفع نمایند.

دوره مکانیکی

مکانیک خودرو کیست؟

رشته مکانیک خودرو یکی از محبوب‌ترین رشته‌های فنی در میان پسران جوان است. افرادی که دوره مکانیکی را می‌گذرانند به صورت تئوری و عملی با انواع خودرو و تعمیرات آن‌ها آشنا می‌شود و توانایی بررسی، تصحیح و تعمیر بخش‌های مکانیکی و الکتریکی خودرو از موتور و سیستم اگزور تا سیستم‌های تهویه و امنیتی خودرو را دارند.

یک تعمیرکار خودرو بسته به دوره‌ای که در آن شرکت می‌کند، قادر به تعمیر موتورهای بنزینی و دیزلی، سیستم فنربندی و تعلیق انواع ماشین، سیستم فرمان، بخش‌های سوخت رسان خودرو، برق و سیستم الکتریکی، موتور و سایر قسمت‌های یک اتومبیل خواهد بود.

ممکن است این حوزه جز کارهای سخت به شمار بیاید، زیرا فردی که وارد این کار می‌شود باید صبور و با حوصله، دقیق و نکته بین و با تجربه باشد اما به همان نسبت بازار کار بزرگ و دستمزد زیاد آن علاقمندان زیادی را به سمت ورود به دنیای مکانیک خودرو کشانده است.

هر فرد مکانیک وظایف مشخصی دارد که ادامه به آن اشاره میکنیم.

وظایف یک متخصص تعمیر خودرو

  • بررسی و پیدا کردن عیب‌های خودرو
  • داشتن تجربه و مهارت بالا برای توضیح مشکلات و راه حل در مورد تعمیر یا جایگزینی قطعات اتومبیل
  • تخمین زمان و هزینه کار برای مشتریان
  • انجام تعمیرات یا جایگزیتی قطعات مورد نیاز برای هر خودرو متناسب با نوع آن
  • بررسی خودرو و تست آن پس از تعمیر و اطمینان از کارکرد درست ماشین
  • و سایر موارد مرتبط
   مشخصات فنی ام جی ۵؛ ترکیبی از راحتی و دوام با چاشنی اسپرت

رشته مکانیک خودرو یکی از زیرشاخه‌های مهندسی مکانیک است و علاقمندان به یادگیری آن می‌توانند از طرق مختلف در این زمینه آموزش ببینند.

هدف از گذراندن آموزش صفر تا صد مکانیک خودرو

ورود به هر کار و شرکت در هر آموزش برای رسیدن به نتیجه خاصی انجام می شود و شرکت در دوره‌های مکانیک خودرو با یکی از هدف‌های زیر انجام می‌شود:

  1. ورود به بازار کار: اولویت اکثر افراد برای دنبال کردن یک آموزش ورود به بازار کار به واسطه شناخت ابزار مورد نیاز تعمیر خودرو است. بازار مکانیکی و تعمیر خودرو با گذشت زمان بیشتر از قبل به وجود افراد متخصص نیاز دارد بنابراین کارآموزان این رشته به راحتی جذب بازار کار در صنایع، کارخانه های خودروسازی، موسسات خدمات پس از فروش محصولات حمل و نقل و غیره می شوند، همچنین هر فرد متخصص میتواند به راحتی بصورت مستقل فعالیت و درآمد زایی کند.
  2. مهاجرت: افرادی که علاقمندان به مهاجرت و کار کردن در یک کشور دیگر هستند به راحتی با داشتن تجربه کاری و همچنین مدرک رسمی مکانیک خودرو بخصوص مدرک رسمی فنی و حرفه ای میتوانند ویزای کاری دریافت کنند و به کشور مورد علاقه خود مهاجرت کنند.
  3. ادامه تحصیل: یکی دیگر از دلایل انتخاب این رشته پرورش استعداد و خلاقیت و کسب تجربه برای علاقمندان به حوزه است، افراد علاقمند به مکانیک خودرو میتوانند از دبیرستان و کلاس های فنی و حرفه ای شروع کنند و تا اخذ مدرک دکترا چه در ایران و چه دانشگاههای خارج از کشور تحصیل خود را ادامه بدهند.

آموزش مکانیکی

گذراندن دوره های صفر تا صد مکانیک خودرو برای چه افرادی مناسب است؟

افرادی که علاقمند به کارهای فیزیکی و فنی همچنین تعمیرات در زمینه خودرو، برق و یا تولیدات صنعتی دارند میتوانند این فیلد را دنبال کنند،

  درباره مرسدس بنز بیشتر بدانید

از سوی دیگر کسانی میتوانند وارد این رشته شوند که علاقه زیادی به یادگیری در مورد خودرو، قطعات آن و طراحی آن دارند، صبر، حوصله و تعهد در مکانیکی یک ویژگی مهم است زیرا کوچکترین اهمال کاری ممکن است آسیب های جبران ناپذیری به بار بیاورد بنابراین اگر صبور نیستید یا پشتکار برای کسب مهارت و گذراندن آموزش صفر تا صد مکانیک خودرو را ندارید بهتر است کار مناسب دیگری را برای خودتان انتخاب کنید.

چطور میتوانیم صفر تا صد مکانیک خودرو را یاد بگیریم؟

آموزش مکانیک خودرو در هنرستان:

دانش آموزان علاقمند میتوانند پس از گذراندن سال اول دبیرستان وارد مراکز کار و دانش یا فنی حرفه ای شوند و در این رشته به ادامه تحصیل بپردازند.

دانشگاه ها:

افراد میتوانند از طریق کنکور ناپیوسته وارد مقطع کاردانی و در ادامه کارشناسی و کارشناسی ارشد شوند.

در مقاطع بالاتر رشته مهندسی مکانیک به سه زیر شاخه زیر تقسیم بندی میشود.

  • سیستم محرکه خودرو
  • طراحی سیستم‌های تعلیق، ترمز و فرمان
  • سازه و بدنه خودرو

آموزشگاههای آزاد و مراکز فنی و حرفه ای

پیشرفت صنایع و افزایش متقاضیان باعث شده بخش مهمی از آموزش بخصوص در حیطه عملی به آموزشگاه های دیگر از جمله مراکز آموزشی وابسته به سازمان فنی و حرفه ای واگذار شود.

یکی از مهمترین و شناخته شده ترین مراکز آموزش فنی در رشته های برق، مکانیک خودرو، کامپیوتر و غیره؛ مجتمع فنی و حرفه ای دارالفنون می باشد.

تعمیرگاه آموزشی خودرو دارالفنون از سال 1386 کار خود را با آموزش و برگزاری دوره های فنی با مجوز رسمی سازمان فنی و حرفه ای کشور شروع و با استفاده از کلاس ها و فضای مجهز و اساتید مجرب توانسته کارآموزان زیادی را برای بازار کار آماده کند.

  پورشه؛ برندی که طبقه‌ای جدید ساخت

آموزش مکانیک خودرو

چرا مرکز دارالفنون را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب یک مرکز آموزشی فاکتورهای مهمی وجود دارد، یک انتخاب بد علاوه بر از بین بردن وقت و هزینه ممکن است انگیزه افراد برای رشد در یک آموزش را از بین ببرد یا مورد مهمتر اینکه با آموزش نادرست بخصوص در دوره های مهمی مانند کلاس های مکانیک خودرو باعث آسیب های جبران ناپذیری گردد. در ادامه لیست ویژگی های آموزش صفر تا صد مکانیک خودرو با شرکت در دوره های فنی و حرفه ای دارالفنون برای شما بیان می شود.

  1. بیش از 14 سال سابقه آموزشی درخشان
  2. استفاده از محیط کاملا مجهز و در محیط واقعی
  3. مشاوره و راهنمایی تخصصی
  4. مدرک بین المللی و رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور

مدرک رسمی فنی و حرفه ای بخصوص برای افرادی که خواهان مهاجرت هستند یک گزینه مهم برای کاریابی در خارج از کشور است.

  1. راهنمایی در یافتن شغل مناسب

در صورت تمایل کارآموزان مرکز دارالفنون میتواند آن‌ها را برای یافتن شغل به مراکز مورد اعتماد خود معرفی نماید.

علاقه‌مندان برای دسترسی به اطلاعات بیشتر یا ثبت نام در دوره های آموزشی می توانند به وب سایت موسسه دارالفنون  به وب سایت دارالفنون ری مراجعه نمایند.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و چرخان در تهیه آن نقشی نداشته است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا