مکمل بنزین
مقایسهگوناگونبرگزیده‌ها

مقایسه مکث کلوت و کی‌ام‌سی T8، پیکاپ‌های میلیاردی بازار

در بازار خودروی حال حاضر کشورمان اگر خواهان وانتی مدرن‌تر، راحت‌تر و مجهزتر از مدل‌های قدیمی مزدا و نیسان باشید، باید حدود یک میلیارد تومان هزینه کنید که مبلغ واقعاً گزافی است. بااین‌حال، درصورتی‌که توان پرداخت چنین مبلغی را داشته باشید، گزینه‌های نسبتاً زیادی پیش رو خواهید داشت که برجسته‌ترین آن‌ها، کی‌ام‌سی T8 از کرمان خودرو و کلوت از مکث موتور هستند. حال در ادامه قصد داریم این دو پیکاپ بازار کشور را باهم مقایسه کنیم.

معرفی کلی

کلوت یک پیکاپ چینی بنام دایون V5 است اما این خودرو درواقع محصولی از شرکت فودی است و لایون F22 نام دارد که دایون از سال 2020 نسخه ری‌بج شده آن را با نام V5 به بازار عرضه می‌کند. این پیکاپ برای اولین بار در نیمه دوم سال 2015 در بازار چین عرضه شد و بنابراین خودروی نسبتاً سالخورده‌ای محسوب می‌شود. از سوی دیگر، کی‌ام‌سی T8 که محصول شرکت جک است، پیکاپ مدرن‌تری محسوب می‌شود زیرا برای اولین بار در سال 2018 راهی بازار چین شد.

طراحی بیرونی

هرچند طراحی موضوعی سلیقه‌ای است ولی بااین‌حال، کلوت به لطف فرم عضلانی‌تر بدنه، با وجود سن بیشتر، پیکاپ جذاب‌تر و مدرن‌تری نسبت به رقیب به نظر می‌رسد. همچنین پیکاپ کلوت در عقب نیز به لطف چراغ‌هایی که تا روی گلگیرها کشیده شده و تریم مشکی‌رنگ روی درب بار، نمای متفاوت و چشمگیرتری نسبت به فرم ساده و تا حدودی کسل‌کننده T8 دارد. البته پیکاپ کرمان خودرو هم با جلوپنجره بزرگ کرومی و گرافیک LED جالب چراغ‌های عقب، ظاهر قابل‌قبولی دارد.

داخل

در داخل تا حدودی می‌توان شرایط را عکس بیرون دانست زیرا درحالی‌که کل داشبورد و رو دری‌های کلوت را پلاستیک خشک تشکیل داده است، روی داشبورد T8 چرم زیبایی همراه با تریم نقره‌ای‌رنگ کار شده است. علاوه بر این، طراحی کلی داخل کی‌ام‌سی هم مدرن‌تر از رقیب به نظر می‌رسد درحالی‌که کلوت در اینجا سن بالاتر خود را نشان می‌دهد. همچنین استفاده گسترده از پلاستیک خشک در داخل این پیکاپ را می‌توان یکی از نقاط ضعف آن دانست. البته نمایشگر بزرگ 9 اینچی در بالای داشبورد، تریم مشکی براق و کنسول میانی نقره‌ای‌رنگ تا حدودی از یکنواختی فضای کابین کلوت کاسته‌اند. از سوی دیگر، کیفیت متریال داخلی T8 هم خیلی تعریفی ندارند و عرض کم و خشکی صندلی‌ها یکی از مشکلات آن است.

پیشرانه و گیربکس

در بخش پیشرانه و قوای محرکه که در یک پیکاپ اهمیت بالایی دارد، کاملاً برتری با کلوت است زیرا این خودرو از یک پیشرانه 2.4 لیتری توربوشارژ ساخت میتسوبیشی استفاده می‌کند که 215 اسب بخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور دارد. این موتور می‌تواند برگ برنده بزرگ کلوت در برابر رقبا باشد زیرا نه‌تنها آن را به قوی‌ترین پیکاپ چینی حال حاضر بازار ایران تبدیل کرده است بلکه نام میتسوبیشی را هم روی خود دارد. از سوی دیگر، زیر کاپوت T8 یک موتور 2 لیتری توربو با 174 اسب بخار قدرت و 290 نیوتن متر گشتاور قرار گرفته است که در برابر کلوت حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت.

البته همین پیشرانه هم برای نیازهای T8 کافی خواهد بود خصوصاً با توجه به اینکه حداکثر گشتاور خود را از دور پایین 1,800 rpm ارائه می‌کند. در بخش انتقال قدرت، کی‌ام‌سی فقط با یک گیربکس شش سرعته دستی ارائه می‌شود و درحالی‌که کلوت هم در ابتدا با گیربکس شش سرعته دستی به بازار عرضه شد اما مکث موتور به‌تازگی نسخه اتوماتیک آن را هم ارائه کرده است که این هم یکی دیگر از برتری‌های مهم کلوت نسبت به T8 خواهد بود خصوصاً در بازار کشورمان که خریداران بسیار به خودروهای اتوماتیک علاقه‌مند هستند.

  پکن میزبان رنو KOLEOS جدید خواهد بود

ابعاد و ظرفیت بار

مهم‌ترین ویژگی یک پیکاپ ظرفیت بار آن است که در اینجا هم کلوت دست بالا را دارد زیرا ظرفیت بار این پیکاپ حداکثر یک تن است که در کنار آمیکو آسنا بیشترین ظرفیت در بین رقبای بازار ایران محسوب می‌شود. این در حالی است که ظرفیت بار کی‌ام‌سی 840 کیلوگرم اعلام شده است. علاوه بر این، ابعاد اتاق بار کلوت نیز با 1,575 میلی‌متر طول، 1,610 میلی‌متر عرض و 530 میلی‌متر ارتفاع، بزرگ‌تر از T8 با 1,520 میلی‌متر طول، 1,520 میلی‌متر عرض و 470 میلی‌متر ارتفاع است. البته شاید این اختلاف‌ها چندان زیاد به نظر نرسند اما بدون شک برای استفاده‌های سازمانی و کاربردی اعداد بسیار مهمی هستند که می‌توانند برگ برنده پیکاپ مکث موتور در بازار باشند. در بخش زوایای آفرودی اما دو پیکاپ تقریباً در یک سطح هستند زیرا زاویه حمله و فرار کلوت به ترتیب 29 و 24 درجه است درحالی‌که این اعداد در T8 به ترتیب 31 و 23 درجه هستند. بااین‌حال، کلوت 230 میلی‌متر از زمین فاصله دارد که از 197 میلی‌متر T8 بیشتر است.

تجهیزات

هردو خودرو از تجهیزات قابل‌قبولی برخوردار هستند که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد:

مکث کلوت

کی‌ام‌سی T8

نمایشگر 9 اینچی 9 اینچی
سیستم صوتی 8 بلندگو 6 بلندگو
سیستم تهویه اتوماتیک دستی
کروز کنترل دارد دارد
ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای دارد دارد
صندلی راننده تنظیم شش جهته برقی تنظیم شش جهته دستی
گرمکن و تنظیم برقی آینه‌ها دارد دارد
کامپیوتر سفری دارد دارد
فرمان هیدرولیک هیدرولیک
غربیلک فرمان چرمی چرمی
دی‌لایت دارد دارد
ایربگ 2 عدد جلو 2 عدد جلو
ترمزها جلو دیسکی عقب کاسه‌ای جلو و عقب دیسکی
سیستم کنترل پایداری دارد دارد
کنترل شروع حرکت در سربالایی دارد دارد
دوربین دید عقب دارد دارد
قفل دیفرانسیل عقب مکانیکی عقب برقی
  تصادف ماشین عروس فراری ۴۵۸ در چین!

بطورکلی، از لحاظ تجهیزات، دو خودرو تقریباً در یک سطح هستند ولی شرایط کلوت بخاطر برخورداری از سیستم تهویه اتوماتیک و تنظیم برقی صندلی راننده کمی بهتره است هرچند که کاستی‌هایی هم مثل ترمزهای کاسه‌ای عقب دارد. بااین‌حال، به دلیل ابعاد بزرگ این وانت‌ها و وجود نقاط کور زیاد، در هردوی آن‌ها فقدان دوربین دید 360 درجه و سنسورهای پارک جلو کاملاً احساس می‌شود. از سوی دیگر، هردو پیکاپ به قفل دیفرانسیل عقب مجهز هستند که البته این قفل در T8 برقی و در کلوت مکانیکی است.

قیمت

همانطور که در ابتدا اشاره شد، این دو پیکاپ از لحاظ قیمت تقریباً در یک سطح هستند. قیمت کارخانه‌ای نسخه گیربکس دستی کلوت 987 میلیون تومان و قیمت بازار آن 995 میلیون تومان است درحالی‌که کی‌ام‌سی T8 توسط کرمان خودرو با قیمت 967 میلیون تومان به فروش می‌رسد که این رقم در بازار حدود یک میلیارد و 130 میلیون تومان است؛ بنابراین، با وجود قیمت کارخانه‌ای تقریباً یکسان، کلوت در بازار حدود 130 میلیون تومان از T8 ارزان‌تر است. مکث موتور همچنین به‌تازگی نسخه اتوماتیک این پیکاپ را هم با قیمت یک میلیارد و 187 میلیون تومان ارائه کرده که البته هنوز به بازار نرسیده است.

مشخصات فنی

مکث کلوت

کی‌ام‌سی T8

پیشرانه 2.4 لیتری 4 سیلندر توربو 2.0 لیتری 4 سیلندر توربو
قدرت 215 اسب بخار 174 سب بخار
گشتاور 320 نیوتن متر 290 نیوتن متر
گیربکس 6 سرعته دستی 6 سرعته دستی
محور محرک چهارچرخ چهارچرخ
حداکثر سرعت 160 کیلومتر بر ساعت 150 کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت 10.3 لیتر
ظرفیت باک 72 لیتر 76 لیتر
وزن 1920 کیلوگرم 1965 کیلوگرم
ظرفیت بار 1000 کیلوگرم 840 کیلوگرم
طول 5,330 میلی‌متر 5,325 میلی‌متر
عرض 1,870 میلی‌متر 1,880 میلی‌متر
ارتفاع 1,864 میلی‌متر 1,830 میلی‌متر
فاصله محوری 3,100 میلی‌متر 3,090 میلی‌متر
طول اتاق بار 1,575 میلی‌متر 1,520 میلی‌متر
عرض اتاق بار 1,610 میلی‌متر 1,520 میلی‌متر
ارتفاع اتاق بار 530 میلی‌متر 470 میلی‌متر
فاصله از زمین 235 میلی‌متر 197 میلی‌متر
زاویه حمله 29 درجه 31 درجه
زاویه فرار 24 درجه 23 درجه
قیمت کارخانه 987 میلیون تومان 967 میلیون تومان
قیمت بازار 995 میلیون تومان 1 میلیارد و 130 میلیون
  نمایش محصولات برقی و هیبریدی سایپا در نمایشگاه تحول + فیلم

 

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

  1. با سلام ..هر دو را امتحان کرده وتی ۸ کی ام سی بهتر بوده ..کلا اتومات پیگاب به درد نمیخوره

  2. موتور میتسوبیشی دو میلیون کیلومتر راندمان داره قلب ماشین موتورشه

  3. قطعا کلوت گزینه بهتریه
    موتور.ارتفاع.قیمت به نظرم کافیه برای انتخاب

  4. t8 دارای گشتاور حداکثری در دور 1800 هست و تمام .. فوق العادست این ماشین و عضلانی خدمات پس از فروش هم عالی هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا