مکمل بنزین
اخبار خودروبرگزیده‌هاتازه‌ها

کاتالوگ خودرو جدید سهند پارس خودرو منتشر شد

سرانجام شرکت پارس خودرو، کاتالوگ خودرو جدید سهند را منتشر کرد. همانطور که مستحضرید، سهند نسخه فیس لیفت سدان سایپا ساینا بوده و قرار است تا با لوگو اختصاصی پارس خودرو تولید و عرضه شود.

خودرو جدید سایپا پارس خودرو سهند - SAIPA PARS KHODRO SAHAND
پارس خودرو سهند

براساس کاتالوگ منتشر شده، شرکت پارس خودرو برنامه دارد تا سدان سهند را در 6 تیپ تولید و به بازار عرضه کند. این 6 تیپ، شامل 2 تیپ بنزینی دنده‌ای (N325 و N326)، 2 تیپ دوگانه سوز دنده‌ای (N323 و N328) و 2 تیپ بنزینی مجهز به گیربکس اتوماتیک (N327 و N329) است.

در پایه ترین تیپ‌ها یعنی N325 و N323، سهند دارای امکاناتی چون فرمان هیدرولیک با غربلیک D-TYPE، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ‌های فولادی (قالپاق‌دار)، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک، روکش پارچه‌ای صندلی‌ها، 2 کیسه هوای ایمنی، تنظیم برقی زوایای داخلی آینه‌های جانبی، سنسورهای هشدار دهنده موانع در قسمت عقب خودرو، چراغ‌های روز، سنسور نور، دزدگیر، ترمز اضطراری، سامانه کنترل پایداری، رادیو پخش و… است.

در تیپ‌های فول دنده‌ای یعنی N326 و N328، سهند امکانات بیشتری نسبت به دو تیپ قبلی (N325 و N323) دارد. از جمله این آپشن‌ها می‌توان به کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، باز و بسته شدن آینه‌های جانبی به صورت برقی همراه با گرمکن و چراغ راهنما، تریم داخلی دو رنگ، سانروف، مانیتور لمسی 7 اینچی همراه با دوربین عقب، 2 بلندگوی عقب و آنتن کوسه‌ای اشاره کرد.

همانطور که گفته شد، پارس خودرو برنامه دارد تا سهند اتوماتیک (CVT) را در دو تیپ تولید کند. تیپ N327 یا L، نسخه پایه اتوماتیک و تیپ N329 یا E، نسخه فول اتوماتیک محسوب می‌شود.

در تیپ پایه اتوماتیک یا سهند ال (L) که با کد N327 شناخته می‌شود، این خودرو مجهز به روکش پارچه و چرمی صندلی‌ها، سیستم کروز کنترل و لیمیت کنترل و فرمان برقی D-TYPE است. اما خبری از سانروف در آن نیست.

  کانسپت نسخه الکتریکی مرسدس بنز G کلاس معرفی شد

در عوض، فول ترین تیپ یعنی سهند ای (E) که با کد N329 سناخته می‌شود، این خودرو مجهز به رینگ‌های آلومینیومی، تنظیم برقی دو جهته صندلی راننده، شیشه‌های دودی عقب، سنسور باران، رادار نقطه کور (BSD)، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، 2 بلندگوی تیوتر، سیستم هشدار دهنده باز بودن درب‌ها و… را بیشتر از همه تیپ ها دارد.

فقط تیپ فول E یعنی N329 است که رینگ‌های آلومینیومی داشته و بقیه تیپ‌ها با رینگ فولادی (قالپاق‌دار) عرضه خواهد شد

مشخصات فنی سهند

در نسخه بنزینی، پارس خودرو سهند همانند سایپا اطلس، به سری ارتقاء یافته موتور M15 یعنی M15 GSI مجهز است. این موتور تغییراتی در بخش‌هایی چون سرسیلندر، هدرز و… داشته و سیستم‌هایی نظیر دریچه گاز برقی، سامانه زمان‌بندی متغییر سوپاپ‌ها و… نیز به این موتور افزوده شده است. اما هم‌چنان این موتور 8 سوپاپه بوده و در کل توانایی تولید 90 اسب بخار، قدرت و 137 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

در نسخه دوگانه سوز CNG، باز شاهد نسخه ارتقاء یافته هستیم. اما خروجی موتور، کمتر از نسخه بنزینی است. موتور نسخه CNG توانایی تولید 77 اسب بخار، قدرت و 116 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

کاتالوگ خودرو جدید سایپا پارس خودرو سهند - SAIPA PARS KHODRO SAHAND
کاتالوگ پارس خودرو سهند

 

سیدعلی سیدهاشمی

سیدعلی سیدهاشمی - SEYYED ALI SEYYED HASHEMI - خبرنگار و فعال حوزه خودرو - Automotive industry journalist - Репортер автомобильной промышленности- 汽车行业记者

نوشته های مشابه

‫20 دیدگاه ها

  1. این را هم اضافه کنیم که در کل این محصول یک محصول قدیمی با چراغهای جدید بوده و با همه آپدیت ها هنوز در مقابل رانا ایران خودرو که ده سال پیش رونمایی شد حرفی برای گفتن ندارد لطفا با نخریدن این محصول خودروساز مربوطه را در ارائه محصولات جدیدتر یاری نمایید

    1. منم راناپلاس رو ترجیح میدم مگه اینکه قیمتش خیلی متفاوت باشه

  2. مسلما به نسبت کیفیت، قیمت نجومی خواهد بود و مردم حق دارند به عروسک‌های بزک شده و پر از عیب و ایراد خودروسازان داخلی اعتماد نکنند و مدل‌های پایین‌تر دست دوم رو بعلت جواب پس دادن خریداری کنند.
    بماند که پیشرانه‌ی مورد اشاره که روی کوییک هست بسیار پرمصرف هست.
    حالا این مدل ارتقا یافته چه اختراع جدیدی هست و چقدر کارایی داره خدا میدونه!
    در کل محصولات داخلی تا وقتی محصول جدید واقعی به شکل جوینت ونچر یا مونتاژ وارد بازار نشه ارزش خرید ندارند و مردمی هم که میخرند از روی ناچاری میخرن.

  3. تيپ های دنده ای پایه که همه جوره همون ساینان سطح آپشنی که دارن الآن تو ساینا ex هم موجوده.تیپ cvt اش که تو ساینا اتوماتیک و کوئیک اتوماتیک امتحان شده و تجربه کردیم راه نمیره ولی سطح آپشنیش هی نسبتا چشمگیره بشرطیکه هم قیمت کوئیک اتوماتیک فروش بره

  4. به نظرم وقتی آرم پارس خودروی داخل جلوپنجره کوچکتر باشه ظاهرش قشنگ تره
    ولی مثلا توی نمونه های تولیدی که آرمش بزرگه یه جوری دیده میشه

  5. ازلحاظ ظاهری مخصوص قسمت جلو وعقب خودرو مطلوب ولی درکناره ای کاش تغییراتی یاخطوطی اضافه میشد البته الان هم میشه این کارروکرد وای کاش ۱۲ سوپاپش می کردید تا شتابش اولیه اش بیشتر میشدبعدقیمتش اگه زیر۲۵۰میلیون باشه درکارخانه خوبه

  6. از پارس خودرو که معمولا محصولات خوبی ارائه میده بعید بود که این محصول و ارائه بده که موتور tu5 میزاشت روش شاید رقیبی برای شاهین و تارا میشد. اما حیف……

  7. خرید این محضولات وطنی فقط از روی اجبار هست وگرنه اگر مرزها برای خودرو خارجی باز شود ،کسی این آشغالهای داخلی رو نمیخره

  8. شرکت های خودروسازی باید یه فکری به حال تولید موتور باکیفیت و کم مصرف باشند. بعد افزایش کیفیت بدنه و قطعات.

  9. یه جوری رانا رانا میکنن انگار تویوتای ژاپنه!
    اونم یه آشغالیه مثل همین ولی پر خرج‌تر!
    همشون یه مشت شتر گاو پلنگ من درآوردی جهت گول زدن مردم و افزایش قیمت هستن…

  10. سایپا اگه این cvt ,نبود چی داشتی برای ارائه،،مافیای کثیف

  11. در حالت کلی طراحی عقب خوب طراحی جلو ساینایی ، نمای بغل تیبا ، قالپاق ها هم که طرحش عوض نشده یا حتی چه بهتر که رینگ می شد نمای کابین هم پراید ۱۳۲ بزک شده

    1. من دوره موتور و گیربکسشو رفتم .به جرات می تونم بگو بهترین ماشین سایپا هست که تولید شده .موتور کاملا فرق داره با کیفییت بالا همچنین گیربکسش فرق داره .البته پارس خودرو گفته می تونه ماشین 20میلیاردی هم تولید کنن اما قدرت خرید مردم تولید را تعیین می کنه .فعلا به اندازه ی 300میلیون ماشین تولید میشه

  12. من دوره موتور و گیربکسشو رفتم .به جرات می تونم بگو بهترین ماشین سایپا هست که تولید شده .موتور کاملا فرق داره با کیفییت بالا همچنین گیربکسش فرق داره .البته پارس خودرو گفته می تونه ماشین 20میلیاردی هم تولید کنن اما قدرت خرید مردم تولید را تعیین می کنه .فعلا به اندازه ی 300میلیون ماشین تولید میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا