مکمل بنزین
اخبار خودروبرگزیده‌هاتازه‌ها

لوگو قبلی سایپا به آریا برگشت + تصاویری از نسخه‌های تولیدی جدید

مدتی پیش، باتوجه به مشاهده شدن لوگو جدیدی در نمونه‌های تولید آزمایشی خودرو سایپا آریا، گمان شد که این گروه خودروسازی قصد دارد تا لوگوی خود را بعد از دهه‌ها تغییر دهد.

پس از انتشار خبر، سایپا این موضوع را تکذیب کرد. اما آنچه که در پشت پرده گفته می‌شد، گویا مدیرعامل سابق قصد تغییر لوگو سایپا را داشته و لوگو به مرحله ساخت هم رسیده و حتی اکنون نیز می‌توان آن را از برخی فروشگاه‌های اینترنتی خریداری کرد. ولی با ورود مدیرعامل جدید و بازخورد منفی تغییر لوگو در فضای مجازی، این کار، لغو شده و دیگر رسمیت پیدا نکرده است.

اما به تازگی، تصاویری از نسخه‌های جدید تولید شده خودرو آریا بدستمان رسیده که نشان می‌دهد قطعه میانی فرمان نهایی شده و لوگو قبلی سایپا هم در این خودرو نصب گردیده است.

سایپا آریا SAIPA ARIA خودرو جدید IRANIAN NEW CAR
سایپا آریا

شایعاتی در رابطه با پیشرانه آریا

در دوره قبلی مدیریت گروه خودروسازی سایپا، اعلام شد قرار است پیشرانه 2.0 لیتری تنفس طبیعی در خودرو آریا نصب شود. اما طی ماه‌های اخیر، شایعاتی در فضای مجازی منتشر شد که از احتمال تغییر پیشرانه آریا از 2.0 لیتری به 1.6 لیتری ME16 خبر می‌دادند. در رابطه با صحت و سقم این شایعه، اطلاعاتی در دسترس نیست؛ اما آنچه که از تصاویر نمونه‌های تازه تولید شده آریا معلوم است، چیدمان پیشرانه و ادوات با موتور ME16 متفاوت بوده و مشابه به چیدمان همان پیشرانه 2.0 لیتری سابق است.

سایپا آریا SAIPA ARIA خودرو جدید IRANIAN NEW CAR
سایپا آریا

مشخصات سایپا آریا

براساس اعلام قبلی سایپا، خودرو آریا مجهز به پیشرانه 2.0 لیتری تنفس طبیعی و گیربکس ۶ سرعته است. پیشرانه 2.0 لیتری GDI تنفس طبیعی در نظر گرفته شده برای آریا، 4J20V نام دارد که در چین توسط کمپانی DAE تولید می‌شود. این پیشرانه، توانایی تولید 150 اسب بخار، قدرت و 204 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

از مهم‌ترین امکانات رفاهی و ایمنی خودرو سایپا آریا، می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • سامانه ورود به خودرو بدون کلید و استارت دکمه‌‌ای
  • سانروف
  • ترمز پارک برقی همراه با اتوهولد
  • شارژر وایرلس تلفن همراه
  • کلاستر دیجیتالی
  • دسته دنده شیفت بای وایر
  • رادار نقطه کور
  • تنظیم برقی صندلی راننده همراه با گرمکن
  • سامانه کنترل خودرو در سرپایینی
  • سیستم کروز کنترل و لیمیت کنترل
  • ۲ کیسه هوای ایمنی
  • سامانه کنترل پایداری (ESP)
  • شیشه های دودی عقب
  • تزئینات کرومی
  • نمایشگر لمسی همراه با ماوس
  • دوربین دنده عقب، به همراه سنسورهای هشداردهنده موانع در قسمت عقب خودرو
  • سنسورهای نور و باران
  • رینگ های آلومینیومی طرح جدید
  • ترمزهای ABS، EBD و BA
  • ادوات کنترلی سیستم صوتی برروی فرمان
  • صندلی های چرمی با تریم جدید
  • باز و بستن آینه‌های جانبی به صورت برقی همراه با گرمکن
  • تهویه مطبوع اتوماتیک
  • فرمان کمکی برقی
  • دی لایت و پوزیشن لایت
  • تریم چرمی صندلی‌ها
  • سامانه GSI
  • سیستم SDVC
  • و…

سیدعلی سیدهاشمی

سیدعلی سیدهاشمی - SEYYED ALI SEYYED HASHEMI - خبرنگار و فعال حوزه خودرو - Automotive industry journalist - Репортер автомобильной промышленности- 汽车行业记者

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

  1. انقدر عرضه این ماشین به بازار طول کشید که طراحی بیرونیش دیگه از چشم افتاد! این باید با اختلاف خیلی کمی بعد از شاهین وارد بازار میشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا