سید جواد سلیمانی مدیرعامل گروه سایپا از تيرماه سال 1397 و پس از روی کار آمدن او به مدیریت گروه خودروسازی سایپا، در راستای اجرا برنامه توقف تولید محصولات خانواده پراید و گروه خودرویی X100 و بدنبال جبران افت تیراژ سایپا، دستور افزايش ظرفيت توليد محصولات S200 و Q200 شامل خودروهای خانواده ساینا و خانواده کوییک در گروه خودروسازی سایپا را ابلاغ کرد و به همین منظور طراحي، ساخت، نصب و راه اندازي خط رباتیک جدید برای تولید بدنه این خودروها در شرکت پارس خودرو آغاز و در کمتر از ده ماه در میانه اولین فصل از سال جهش تولید، آماده راهاندازی شده است. این خط بدنه شامل ۱۴۵ دستگاه فيكسچر و ابزار، ۶ دستگاه ربات و دو دستگاه سيستم EMS است.
از مهمترین ويژگيهای این خط تولید، میتوان به طراحي و ساخت كامل تمامی تجهيزات در شركت سايپا به دست متخصصان ایرانی و استفاده از منابع داخلي كشور در کنار بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا و نیز كاهش ارزبری راهاندازی آن نسبت به خطوطي است كه در ساليان گذشته از خارجِ كشور تامين شده است، اشاره کرد.
این خط تولیدی جدید در صورت نياز قابليت افزايش ظرفيت اسمي را دارد و با نصب و راهاندازي آن شركت های زیرمجموعه سایپا قادر به توليد چند تیپ مختلف از محصولات كوئيك و ساينا شده است. احتمالا این خط همزمان با تولید سایناS و کوئیک فیس لیفت، بصورت رسمی افتتاح خواهد شد. چندی پیش هم رئیس جمهور از افتتاح خط تولید رباتیک در صنعت خودروسازی ایران خبر داده بود.