مکمل بنزین
گوناگوناخبار خودرو

جیلی برای ورود به بازار آمریکا با رنو شراکت خواهد کرد

گفته می‌شود که جیلی و رنو قصد همکاری و شراکت را با یکدیگر دارند و به‌زودی این موضوع رسماً اعلام خواهد شد. طبق گزارش‌ها، این دو شرکت از ابتدای امسال در حال کار روی یک سرمایه‌گذاری مشترک یا همان جوینت ونچر هستند که جزئیات آن نهایی شده و به‌زودی اعلام می‌شود. به گزارش رویترز، این جوینت ونچر موجب ایجاد یک برند جدید برای محصولات پلاگین‌هیبریدی خواهد شد. انتظار می‌رود در این همکاری، جیلی پلت‌فرم CMA خود را ارائه کند که هم‌اکنون هم جیلی و هم ولوو از آن استفاده می‌کنند درحالی‌که رنو هم روی طراحی و بازاریابی محصولات برای بزرگ‌ترین بازار خودروی دنیا یعنی چین تمرکز خواهد کرد.

ورود مجدد رنو به بازار چین

این جوینت ونچر به رنو اجازه می‌دهد دوباره وارد بازار چین شود یعنی جایی که یک سال پیش با منحل شدن شراکت با دانگ‌فنگ از آن خارج شد. همچنین این همکاری می‌تواند راهی برای گسترش حضور رنو در سراسر آسیا باشد. این در حالی است که سازنده فرانسوی هم‌اکنون کارخانه‌ای در کره جنوبی دارد که خودروهایی را تحت برند سامسونگ تولید می‌کند. از سال 2000 رنو 80 درصد از سهام سامسونگ موتورز را در اختیار دارد که سومین خودروساز بزرگ کره جنوبی محسوب می‌شود. از طریق این جوینت ونچر جیلی هم ممکن است بتواند به این تأسیسات تولید رنو در کره جنوبی دسترسی پیدا کند. به گفته منابعی ناشناس، لینک ‌اند کو که برندی زیرمجموعه جیلی است ممکن است کراس‌اوور 01 و همین‌طور محصولات هیبریدی خود را به‌صورت محلی در کره جنوبی تولید و آن‌ها را با برند سامسونگ در این کشور عرضه کند.

  بیشترین خودروهای وارد شده به کشور دارای چه میزان حجم موتوری هستند؟

بلیط ورود جیلی به بازار آمریکا

این جوینت ونچر علاوه بر دسترسی به بازار کره جنوبی، یک مزیت قابل‌توجه دیگر هم برای جیلی به همراه خواهد داشت. این شرکت با تولید خودروهای خود در کره می‌تواند به‌نوعی از درب پشتی بدون عوارض گمرکی وارد بازار ایالات‌متحده شود. این در حالی است که طی سال‌های اخیر تنش‌های بین چین و آمریکا به برنامه‌های خودروسازان چینی که تلاش می‌کنند وارد بازار ایالات‌متحده شوند آسیب زده است؛ اما شراکت با رنو می‌تواند جیلی و لینک ‌اند کو را از توافق تجارت آزاد کره جنوبی با ایالات‌متحده بهره‌مند کند تا به‌راحتی محصولات خود را به دومین بازار خودروی بزرگ دنیا صادر کنند. البته فعلاً هیچ چارچوب زمانی برای این برنامه‌ها اعلام نشده است.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. از روز اولی که جیلی ec7 با طراحی کپی از روی مدلهای اون روز کادیلاک و چانگان هم با ایدو و cs35 اومدن تو ایران اونهم موقعی که هنوز برندهای معتبر حضور داشتن و قیمت فول ترین چینی به زحمت ۶۰ میلیون هم نمیشد مشخص بود لول این دوتا شرکت صدبرابر لیفان و چری و دانگ فنگ و فودای و‌…. است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا