مکمل بنزین
مشاوره خریدبرگزیده‌ها

5 دلیل برای آنکه MG GS بخریم!

باز هم در سایت چرخان یک مطلب در زمینه مشاوره خرید برای شما آماده کرده‌ایم. این‌بار سراغ محصول گران قیمت کمپانی دورگه ام جی یعنی مدل GS رفته‌ایم. بسیار مشاهده شده که علاقه‌مندان ایرانی از این خودرو به عنوان یک چینی و یا یک خودرو انگلیسی یاد می‌کنند، بنابراین نگاه کوتاهی به تاریخچه این شرکت می‌اندازیم. ام‌جی کارز نام یک شرکت سازنده خودروهای اسپرت بریتانیایی بوده که در سال ۱۹۲۴ تاسیس شده است. کمپانی ام‌جی طی این سالها دائماً دست به دست چرخیده، به طوی که در ۱۹۳۵ به Morris Motors فروخته شد و چند سال بعد زیر نظر British Motors رفت. سپس در ۱۹۸۲ شرکت Austin Rover مدیریت آن را به عهده گرفت و در ۱۹۹۴ به تملک بامو در آمد و نهایتا در سال ۲۰۰۵ در ایستگاه دو کمپانی چینی به نام SAIC و Nanjing ایستاد. هرچند كه مالكيت این کمپانی بر عهده یک خودروسازی چینی است ولى همچنان اين برند به لطف دفتر مركزى و طراحى كه در بيرمنگام انگليس دارد همچنان يك برند انگليسى محسوب می‌شود. در کل باید از ام‌جی با نام یک خودروسازی ۲ رگه یاد کرد. حال به بررسی نقاط قوت این زیبای، خشن می‌پردازیم:

MG_Gs_review

۱- طراحی ظاهری

باید بگوییم که طراحان انگلیسی برای این مدل خود سنگ تمام گذاشته‌اند. MG GS چهره فوق‌العاده به‌روز، جسورانه و اسپرتی دارد. شما وقتی به قسمت جلو این خودرو خیره می‌شوید اوج هنر را مشاهده خواهید کرد. قسمت جلو کاملا براساس سبک طراحی خاص خودروهای ام جی شکل گرفته است. اگر کمی دقت کنید به شباهت شکل کلی بدنه ام جی با لوگو این شرکت پی خواهید برد. طراحان انگلیسی این شرکت بدن عضلانی GS را به نحوی طراحی کرده‌اند که حالت شش گوش لوگو را نشان بدهد. خطوط روی کاپوت این حرف ما را تایید می‌کنند. چراغ‌های زنون جلو علاوه بر درخشندگی عالی، زبان طراحی بال فرشته را که بیش از این در ام‌جی ۶ مشاهده شده بود، نمایان می‌کنند. رینگ‌های دو رنگ ام جی با سایز 18 اینچ و طراحی پنج پر نمای جانبی را تکمیل کرده‌اند. نمای عقب نیز طراحی اسپرت خود را حفظ کرده است. بنابراین MG GS در بخش طراحی بین خودروهای همکلاس خود در ایران نمره خوبی دریافت خواهد کرد.

  5 دلیل برای آنکه رانا نخریم!

MG_(3)

۲- موتور قدرتمند

با توجه به محدودیت حجم موتور در ایران و عدم صدور مجوز برای خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی، MG GS قلب تپنده قدرتمندی دارد. موتور این خودرو به طور مشترک توسط اوپل، سایک موتور، شانگهای جنرال موتورز و مرکز فنی خودرویی پان آسیا طراحی و ساخته شده‌ است و به‌جز محصولات ام جی، بر روی مدل‌های مختلف محصولات جنرال موتورز علی‌الخصوص مدل‌های اوپل، شورولت و بیوک نیز به کار رفته‌اند. بهتر است شما را منتظر نگذاریم و به سراغ موتور این خودرو برویم، پیشرانه ۲.۰ لیتری توربو با تکنولوژی پاشش مستقیم سوخت (GDI) با نهایت قدرت ۲۱۷ اسب بخار در دور موتور ۵۰۰۰ یک انتخاب عالی برای این محصول بوده است.

MG_(2)

۳- سیستم تمام چرخ متحرک

بسیاری از خودروهای شاسی بلند موجود در کشور فاقد فناوری تمام چرخ متحرک هستند. بنابراین سیستم چهارچرخ متحرک باعث لذت بردن شما از این مدل خواهد شد. گیربکس 6 سرعته اتوماتیک، دو کلاچه تمام قدرت موتور را به چهار چرخ خودرو منتقل خواهد کرد و این خودرو در هیچ‌جا از لحاظ قدرت کم نخواهد آورد.

in4

۴ طراحی داخلی زیبا

کابین GS بسیار شیک و زیبا طراحی شده است. در سرتاسر فضای داخلی خطوط شکسته شش ضلعی گونه به چشم می‌خورند که نشان می‌دهند طراحان برای هماهنگی فضای داخلی و خارجی بسیار تلاش کرده‌اند. در قسمت جلوی داشبورد از پلاستیک براق به رنگ مشکی پیانو استفاده شده که این طرح باعث ترکیب نمای اسپرت و کلاسیک نیز شده است.  صفحه نمایش ۶.۱ اینچی با بهترین کیفیت دقیقا در قسمت پایین دریچه‌ها قرار داده شده است. صفحه کیلومتر این خودرو به گونه‌ای خاص طراحی شده و در حالت‌های مختلف رانندگی تغییر رنگ می‌دهد مثلا در حالت اسپرت، قرمز رنگ می‌شود.

  لگ توربو چیست؟

in8

۵- سطح بالای ایمنی و تجهیزات

ام جی GS علاوه بر اینکه تجهیزات ( آپشن ) فراوانی دارد ، نهایت ایمنی را برای شما نیز به ارمغان می‌آورد. از جمله تجهیزات ایمنی این خودرو می‌توان به وجود 6 ایربگ (2 عدد جلو، 2 عدد جانبی جلو، 2 عدد پرده ای) در 10 نقطه و سیستم ایمنی شیشه درب های جلو (Anti Trap) اشاره کرد. همچنین برخی از تجهیزات رفاهی این خودرو عبارتند از: سیستم کنترل پایداری (ESP) و سیستم کنترل ترمزها بر سر پیچ (CBC)، سیستم  ضد قفل ترمز (ABS)، سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD) و سیستم کمکی الکتریکی  ترمز (EBA)، ترمز دستی الکتریکی (EPB)، قابلیت نگهدارنده خودرو در سربالایی (Autohold)، سیستم کنترل خودرو در سراشیبی (HDC)، کروز کنترل، سنسور پارک عقب، سیستم اندازه گیری فشار باد لاستیک ها  (TPMS)، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با دریچه هوا برای سرنشینان عقب، سیستم ورود بدون کلید (Key less)، استارت دکمه ای (Push Button Start)، سانروف برقی، آینههای جانبی برقی، جمع شونده  و دارای گرمکن، شیشه شوی چراغهای جلو، دارای سنسور روشن شدن اتوماتیک چراغ های جلو (Auto Light)، چراغهای خوش آمدگویی (Welcome) و بدرقه، آینه دید عقب الکتروکرومیک (ECM)،تنظیم برقی صندلی راننده در 6 جهت و تنظیم گودی کمر دستی، دوربین دید عقب با راهنمای پارک حساس به زاویه فرمان و…

اگر شما نیز در مورد محاسن این خودرو نظری دارید؛ می توانید آنرا در قسمت نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید!

 

علی شیرعلی بیک

مهندس مکانیک گرایش طراحی جامدات از دانشگاه آزاد تهران‌جنوب. علاقه مند به طراحی صنعتی مخصوصا خودرو. مترجم و نویسنده درحوزه خودرو، تکنولوژي و صنایع مرتبط

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا