صداها دارای کاربردهای زیادی در طراحی سایت هستند. مانند جلب توجه فوری بازدید کننده یا افزودن یک لایه نامحسوس از اطلاعات به تعاملات بین کاربری و واسط کاربری یا ارایه توضیحاتی به یوزر درخصوص طرز استفاده از اپلیکیشن بدون نیاز به مطالعه مطالب نمایشگر دستگاه توسط وی.
برای استفاده از صدا در پیاده سازی پروژه و بکار گیری آن در واسط کاربری باید دقت بسیاری نمود. باید در کار خود ابتکار به خرج دهیم تا با لحاظ کردن رقابت زیاد در فضای کارمان، تجربه کاربری اپلیکیشن ما بتواند از بقیه اپلیکیشنها بهتر شود.
بهرهگیری از صدا در طراحی سایت و واسط کاربری می تواند برای هر وسیله و فنآوری به تناسب آن استفاده گردد. مثل صداهایی که از یک تلفن همراه برای اخطار دادن به کاربر آن به گوش میرسد. بررسی انواع دستگاههای دیجیتال نشان میدهد که بکار بردن صدا در طراحی سایت و اپلیکیشن بسیار چالش برانگیزتر از بقیه دستگاههاست.
در زمان استفاده از صدا در طراحی سایت و اپلیکیشن، سکوت عملی هوشمندانه است.
ما بوسیله انواع صداهای طبیعی و غیرطبیعی در زندگی، محاصره شدهایم. صدای اضافی سبب آزردگی مخاطب میشود و بخاطر اثر منفیاش بر اپلیکشن یا وب سایت، نمیتوان صدایی را بدون علت افزود. طراحی صدا به صورت هوشمندانه فقط ایجاد صداهای با کیفیت نیست، بلکه در بهرهگیری از آن در یک پروژه رایانهای، باید طراح سایت و واسط کاربری با طراح صدا ارتباط تنگاتنگی داشته باشند تا طراح صدا بداند چه صداهایی برای این محصول مطلوب و سبب ارتقای تجربه کاربری آن میشود.
اصول طراحی صدا در طراحی سایت و ساخت اپلکیشن
در طراحی سایت و اپلیکیشن، در واقع دارید یک تجربه کاربری را طراحی میکنید. مساله اصلی، تعامل بین کاربر و محصول، میزان کاربردی بودن محصول و حسی است که به کاربر القا می شود. صداها اثر عمده ای بر ابعاد روش های طراحی سایت امروزی گذاشته اند. چنانچه از قواعد یکسان برای طراحی تمام ابعاد و اجزاء محصول بهره بگیرید، می توانید محصولی با طراحی واضح جهت استفاده کاربران ارائه نمایید و برند تجارت الکترونیک خود را به کاربران نمایش دهید .
طراحی صدا: بخشی از پروژه طراحی سایت یا اپلیکیشن
از جمله مواردی که شرکتهای بزرگ به آن توجه دارند، برند سازی با صدا است. در دقت به محصولات شرکتهای بزرگ، هم در محصولات سخت افزاری (موبایلها، لپتاپها و…) و هم نرم افزاری (انواع اپلیکیشنها) دیده میشود که برخی صداها به صورت ناخودآگاه برای کاربران، یادآور محصول خاصی هستند و حس نوستالژیک برایشان ایجاد نمودهاند. مثلا شرکت نوکیا را میتوان نام برد که صدای منحصر به فردی در تلفنهای همراه تولیدیاش ایجاد کرده است. برند سازی در صدا باید هوشمندانه انجام شود و به داشتن تخصص در کار طراحی صدا نیازمند است.
هر صدایی باید برای هدف و موضوعی خاص در وب سایت یا اپلیکیشن به کار رود و کاربر تناسب محتوایی را درک کند.
باید در همه مراحل طراحی محصول، ارتباط تنگاتنگ با طراح واسط کاربری و مشاور تجربه کاربری پروژه داشت و طراح صدا را هم از اول کار با همه اجزای پروژه آشنا کنند تا او هم به درستی صدای مورد نظر و ضروری برای محصول تان را طراحی و تولید کند. صدا ابزاری قدرتمند است که چنانچه در جای صحیحش به کار گرفته شود، می تواند به طور کلی سطح کیفی پروژه را ارتقاء بخشد.
اینتن ارائه دهنده ایدههای نوین در صنعت طراحی سایت و وب برندینگ است. برای دریافت اطلاعات تکمیلی با مشاوران اینتن تماس حاصل فرمایید.
سلام
.
من از گوگل اتفاقی اومدم اما جالبه برام ۳۰ دقیقست اینجا دارم
.
با اجازتون اینجا برای دوستم تو واتس اپ فرستادم
.
ممنون
با سلام
خواهش می کنیم. بفرمایید.