مکمل بنزین
اخبار خودروداخلی

با کیفیت‌ترین و بی‌ کیفیت‌ترین خودروهای داخلی را بشناسید

موضوع کیفیت خودروهای داخلی یکی از پرحاشیه‌ترین اخباری است که این سال‌ها در رسانه‌ها مطرح شده و اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی استخراج این آمار شاید مهم‌ترین ارگانی بوده که در این موضوع ایفای نقش می‌کند. آمارهای این ارگان دولتی دارای حواشی زیادی نیز بوده است که در ادامه به بررسی جدیدترین گزارش ماهانه این اداره می‌پردازیم.

به گزارش چرخان، اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت در گزارشی از باکیفیت‌ترین و و بی کیفیت‌ترین خودروهای تولید داخلی رونمایی کرد که طبق روال معمول بسیاری از این خودروها قابل پیش بینی بوده و معمولا تغییر چندانی ندارند ولی تغییرات اندکی نیز در این لیست نسبت به ماه‌های گذشته ایجاد شده است.

خودروسازان ایران‌خودرو و سایپا شرکت برتر استانداردهای 85 گانه خودروهای داخلی قیمت خودروها خودروهای داخلیدر گروه وانت‌ها و با قیمت زیر 50 میلیون تومان، خودروی وانت تندر ایران‌خودرو توانست سه ستاره کیفی را از آن خود کند و رتبه اول وانت‌های بالای 50 میلیون تومان نیز به مزدا کارا 2000 تک کابین تعلق پیدا کرد. شاید جالب است بدانید که پراید 151 بالاتر از خودروهایی مثل آریسان ایران‌خودرو دیزل و وانت‌های‌ نیسان تک سوز و دوگانه سوز زامیاد قرار گرفته است!

ستاره‌های کیفی خودروهای سواری

بدیهی است که پژو 2008 ایران‌خودرو، نیومزدا 3 شرکت بهمن موتور و سوزوکی گرند ویتارای شرکت ایران‌خودرو خراسان جزو بهترین خودروهای تولید داخل باشند که 4 ستاره کیفی را از آن خود کرد‌ه‌اند. این خودروهای بالای 100 میلیون تومان در ماه گذشته نیز موفق به کسب چهارستاره شده بودند.

فروش خودروهای کارکرده ایران‌خودرو گرانی خودرو محصولات ایران‌خودرودر سطح قیمتی 75 تا 100 میلیون تومان نیز خودروهای هیوندا 20i کرمان موتور، هاوال H2 بهمن موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا حایز 4 ستاره کیفی شدند و توانستند رتبه‌های قبلی خود را حفظ نمایند.خودروهایی همچون تیگو 5 مدیران خودرو و JAC-S5 کرمان موتور و هایما S7 اتوماتیک ایران‌خودرو خراسان توانستند با کسب 3 ستاره کیفی در رده‌های بعدی قرار بگیرند.

  تمام بازیکنان بارسلونا آئودی Q2 SUV را تست کردند!

در رده قیمتی 50 تا 75 میلیون تومان نیز تنها خودروی B30 ساخت شرکت بهمن موتور  موفق به کسب چهارستاره کیفی شده و خودروهایی همچون آریزو 5 مدیران خودرو ، آریو اتوماتیک و آریو دنده‌ای سایپا بن‌رو، چانگان CS35 سایپا-سیتروئن و برلیانس H330 شرکت پارس خودرو صرفا موفق به دریافت سه ستاره کیفی شدند. بدترین خودروی این گروه نیز لیفان ایکس60 کرمان موتور بوده است.

رده قیمتی 25 تا 50 میلیون تومان که یکی از شلوغ‌ترین رده‌های قیمتی خودروهای داخلی در کشور محسوب می‌شود دارای خودروهای زیادی با چهار ستاره کیفی است که از جمله این خودروها می‌توان به رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و خودروهای پژو 207 و پژو 207 اتوماتیک، تندر 90 پلاس و تندر 90 پلاس اتوماتیک ایران‌خودرو اشاره کرد.

تیبا و ساینای شرکت سایپا-سیتروئن پایین‌ترین رده کیفی خودروهای داخلی را در این رده قیمتی دریافت کردند. در رده زیر 25 میلیون تومان نیز تمام محصولات خانواده پراید سایپا حضور دارند که بدترین نوع پراید نیز گران‌ترین نوع آن یعنی 111 بوده است.

 

 

ذاکری

بعضی وقت‌ها می‌شه با یک چیز کوچک بزرگ‌ترین شادی‌ها رو خلق کرد و بعضی وقت‌ها کل دنیا هم جمع بشن، نمی‌تونن خوشحالت کنن... قصه من و تیبای خودم همینه... باهاش زندگی می‌کنم و خوشحالم! در چرخان از اخباری می‌نویسم که می‌دونم برای خیلی‌ها جالبه و مفیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا