مکمل بنزین
گوناگونبرگزیده‌ها

نگاهی به میانگین طراحی 6 کلاس مختلف خودرویی در جهان!

شاید برایتان جالب باشد که چهره میانگین و یا بهتر است بگوییم، طراحی متوسط برای مثال، خودروهای کلاس سدانی که در جهان و توسط شرکت‌های مختلف تولید می‌شوند را در یک خودرو مشاهده کنید.

به نظر شما، اگر قرار باشد تمامی کراس اوور ها، وانت‌ها و شاسی بلندهای بزرگ جهان را در قالب یک خودرو نمایش دهیم، آن خودرو با چه قیافه‌ای مقابل چشمانمان ظاهر خواهد شد؟

طراحی و ظاهر خودرویی که امروزه و به‌خصوص در سال‌های اخیر، به‌شدت موردتوجه شرکت‌های خودروسازی جهان قرارگرفته و هر یک سعی می‌کنند به روش خود، افراد را شیفته محصولاتشان کرده و با طراحی‌های خاص و منحصربه‌فرد، خودرویی با طراحی منحصربه‌فرد و درواقع با امضای خاص خود، به تولید برسانند. بدون شک، دراین‌بین و در میان این‌همه خودرو با برندهای متفاوت، بسیاری از آن‌ها شباهت‌های زیادی به یکدیگر داشته و تنها از روی برندهایشان می‌توان آن‌ها را تشخیص داد.

اما اگر بخواهیم، یک میانگین کلی از کلاس‌های متفاوت خودرویی  ارائه دهیم، آن خودروی به‌خصوص، چه شکلی خواهد شد؟ پس با چرخان باشید تا با 6 کلاس مختلف و محبوب خودرویی که در جهان وجود دارند بیشتر آشنا شوید.

تصاویر میانگینی که ترکیب آن‌ها بوده و به شکل سایه مانند، بحث زیبایی‌شناسی کلاس‌های متفاوت را به نمایش می‌گذارند.

میانگین طراحی قسمت جلویی خودروهای کانورتیبل

شاید خودروهای کانورتیبلی را که شرکت‌های خودروسازی تولید می‌کنند، در جهان به طراحی خاص و جذابشان بشناسند اما هنگامی‌که یک چهره میانگین از آن‌ها می‌گیریم، جذابیت خاص و اولیه خود را از دست می‌دهند. جلوپنجره کوچک، قسمت جلویی عریض و به سمت پایین و چراغ‌های جلویی بزرگ، از شاخصه‌های مهم این طراحی به شمار می‌روند. پورشه 911 و مرسدس کلاس SL بسیار جذاب‌تر از این طراحی میانگین هستند.

  برادر جدید تیگو 8 راهی بازار شد؛ شاسی‌بلند جدید چری کایی کونلون!

میانگین طراحی قسمت عقبی خودروهای کانورتیبل

می‌توان به‌ جرات گفت که طراحی میانگین قسمت عقب این کلاس خودرویی، هیجان‌انگیزتر از قسمت جلویی آن‌هاست. البته مانند قسمت جلویی، سخت است که تشابه‌های طراحی آن‌ها را در این تصویر ببینیم ولی خروجی اگزوز دو یا چهارگانه کاملاً قابل‌تشخیص است.

میانگین طراحی قسمت جلو کراس اوورها

مشاهده شباهت‌های طراحی در قسمت جلویی کلاس‌های هاچبک و کراس اوور کاملاً راحت است. خودروهایی که طراحی جلویی آن‌ها حالت V شکل داشته و قسمت جلو آن‌ها با پلاستیک‌های مشکی‌رنگ، به زمین نزدیک شده است.

میانگین طراحی قسمت عقب کراس اوورها

قسمت عقبی کراس اوورهای نیز شباهت‌های زیادی با طراحی هاچبک ها داشته و می‌توان در این قسمت از طراحی میانگین، چراغ‌های عقبی بزرگ و با فاصله از یکدیگر، خروجی‌های اگزوز دوگانه و دیفیوزر (پخش‌کننده هوا) زیر گلگیر عقب را از ویژگی‌های بارز آن‌ها دانست.

میانگین طراحی قسمت جلویی هاچبک ها

هاچبک ها در بازارهای خودرویی دنیا، کلاس محبوبی در نظر گرفته‌شده و بعضی از شرکت‌ها، خودروهای هاچبک جذابی را به تولید می‌رسانند؛ اما وقتی به طراحی میانگین آن‌ها در قسمت جلویی نگاه می‌کنیم، جدای از چراغ‌های بزرگ، جلوپنجره کوچک و حالت V شکل این جلوپنجره، کمی از خاص بودن خودروهای هاچبک، کم می‌شود.

میانگین طراحی قسمت عقب هاچبک ها

چراغ‌های عقب به سمت هر چه دورتر شدن از یکدیگر پیشرفته‌اند و خروجی اگزوز دوگانه در این قسمت، بیش‌ازپیش توجه را به این قسمت از طراحی جلب می‌کند. در کل می‌توان گفت طراحی عقب هاچبک ها ملایم بوده، قسمت‌های برجسته به نسبت کلاس‌های دیگر بسیار کمتر است و خودروسازان، در قسمت عقب این خودروها، محافظه‌کار عمل کرده‌اند.

  نسخه جدید سایپا کوییک چگونه است؟

میانگین طراحی قسمت جلو سدان ها

طراحی خودروهای سدان در سال‌های گذشته، پیشرفت بسیار وبی داشته و با اضافه شدن جلوپنجره‌های بزرگ و جذاب، چراغ‌های جلویی کشیده و هماهنگی خوب قسمت‌ها، خودروهای جذاب و البته طراحی میانگین جذابی را در این کلاس شاهد هستیم. قسمت پایین جلویی سدان ها، بسیار به زمین نزدیک بوده و یک حالت V شکل نیز در جلوپنجره آن‌ها به‌خصوص در خودروهای شورلت و نیسان به چشم می‌خورد.

میانگین طراحی قسمت عقبی سدان ها

متأسفانه، طراحی قسمت عقبی سدان ها به زیبایی و جذابیت قسمت جلویی آن‌ها نبوده و ظاهر تقریباً یکنواختی را در این زمینه تجربه می‌کنند. چراغ‌های عقب بزرگ که نیمی از آن‌ها متصل به درب صندوق‌عقب هستند در کنار خروجی اگزوز دوگانه، از شاخص‌ترین مؤلفه‌های طراحی آن‌ها در این قسمت هستند.

میانگین طراحی قسمت جلویی شاسی بلندها

جلوپنجره بزرگ و جذاب، چراغ‌های تقریباً مستطیل شکل برخلاف خودروهای سدان و قسمت جلویی بلند، از مهم‌ترین‌های طراحی میانگین شاسی بلندهای محبوب این روزهای جهان هستند. در کل می‌توان طراحی میانگین قسمت جلویی را یکپارچه و به‌دوراز شاخصه‌های پراکنده طراحی در شرکت‌های مختلف بیان کرد.

میانگین طراحی قسمت عقب شاسی بلندها

قسمت عقب شاسی بلندها، بزرگ، قدبلند و جعبه مانند بوده و درست مانند قسمت عقبی وانت‌ها، این خودروها نیز چندان تفاوت چشمگیری در این قسمت با یکدیگر نداشته و قسمت عقبی آن‌ها بیشتر برای فضای بار و بزرگ بودن طراحی می‌شود.

میانگین طراحی قسمت جلویی وانت‌ها

جلوپنجره بزرگ، درست مانند شاسی بلندها، قسمت جلویی وانت‌ها را تحت سلطه خود گرفته است. در این قسمت، چراغ‌های جلویی بزرگ، به سمت قسمت کناری بدنه پیش رفته‌اند تا چهره هرچه تهاجمی و جذاب‌تری را از خود به نمایش بگذارند. ویژگی‌های تقریباً جعبه مانند وانت‌هایی مانند شورلت سیلورادو، فورد F-150 و رم 1500 آمریکایی، توانسته‌اند بر چهره میانگین وانت‌ها، سلطه پیدا کنند.

  پیش فروش پژو 2008 کم‌تر از انتظار: آیا این محصول شکست خواهد خورد؟

میانگین طراحی قسمت عقبی وانت‌ها

در کل می‌توان گفت که قسمت عقبی وانت‌ها از طراحی میانگین جذابی برخوردار است. دلیل این جذابیت نیز، روش‌های گوناگون و متنوعی برای شرکت‌ها برای طراحی این قسمت وجود دارد. چراغ‌های عقب کشیده و بلند به سمت کناری قسمت عقب‌رفته‌اند تا با درب فضای بار، تماسی نداشته باشند. درواقع، در این خودروها، قسمت عقب بیشتر در مورد عملکرد و کارایی بالای این وانت‌هاست تا طراحی. موضوعی که به‌خوبی در این طراحی میانگین نیز بازتاب شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا