مکمل بنزین
گوناگوناخبار خودرو

مرسدس بنز C کلاس کراس معرفی شد

طی سال‌های اخیر، کراس‌اوورها در سراسر دنیا به خودروهای بسیار محبوبی تبدیل شده‌اند. به همین دلیل، خودروسازان علاوه بر عرضه کراس‌اوورهای مختلف به بازار، برخی از محصولات معمولی خود را هم با افزودن قطعاتی جزئی، به کراس تبدیل می‌کنند. ساندرو استپ‌وی و برلیانس کراس از مصادیق این خودروها در کشورمان هستند. از چند سال پیش، مرسدس بنز هم به انجام این کار روی آورده است. این شرکت اولین محصول کراس خود که بر اساس E کلاس استیشن ساخته شده بود را در نمایشگاه خودروی پاریس سال 2016 با نام E کلاس آل ترین (All-Terrain) رونمایی کرد.

حال مرسدس بنز دومین عضو خانواده آل ترین را هم معرفی کرده است. این خودرو C کلاس آل ترین است که اندازه کوچک‌تری نسبت به E کلاس آل ترین دارد. مثل همه خودروهای کراس، تعدادی ویژگی‌ها و قطعات الهام گرفته از آفرود، این نسخه را از C کلاس استیشن متمایز کرده‌اند. به‌عنوان‌مثال، فاصله خودرو از سطح زمین 40 میلی‌متر افزایش یافته و به جلوپنجره منحصربه‌فرد، صفحات محافظ جلو و عقب و روکش‌های پلاستیکی در دهانه گلگیرها مجهز شده است.

این تغییرات موجب شده C کلاس آل ترین 4 میلی‌متر کشیده‌تر و 21 میلی‌متر عریض‌تر از استیشن معمولی شود. علاوه بر این، مرسدس بنز رینگ‌های منحصربه‌فردی را هم برای آل ترین طراحی کرده است که از 17 تا 19 اینچی هستند. تمام مدل‌های این نسخه بر اساس‌تریم بیرونی آوانگارد شکل گرفته‌اند و ازاین‌رو، از تزئینات آلومینیومی براق مختلفی برخوردارند. در همین حال، زه دور پنجره‌ها جانبی خودرو به رنگ مشکی براق درآمده است و کسانی خواهان‌تریم مشکی براق بیشتری هستند هم می‌توانند پکیج شب را سفارش دهند.

  خودروهای خودران به مسابقات می‌آیند

C کلاس آل ترین به دو حالت رانندگی جدید بنام آفرود و آفرود پلاس و همین‌طور کنترل پایین آمدن از شیب‌ها مجهز شده است که مرسدس بنز آن‌را تنظیم‌کننده سرعت در سرازیری‌ها می‌نامد. به‌منظور بهبود توانایی یدک کشی نیز در خودرو اصلاحاتی صورت گرفته است. به‌عنوان‌مثال، برای آل ترین قلاب الکتریکی تریلر، سیستم کنترل پایداری ESP تریلر و دستیار مانور تریلر قابل سفارش است که آخری برای کمک به انجام مانورهای مختلف در سرعت‌های پایین، در سرعت‌های تا 5 کیلومتر بر ساعت به‌طور خودکار زاویه فرمان خودرو را تنظیم می‌کند. C کلاس آل ترین می‌تواند تا 1800 کیلوگرم را بکسل کند.

تمام مدل‌های C کلاس آل ترین به‌صورت استاندارد به سامانه چهارچرخ محرک 4Matic مجهز هستند که 45 درصد از نیرو را به چرخ‌های جلو و 55 درصد را به چرخ‌های عقب می‌فرستد. در بخش پیشرانه‌ها نیز نمونه‌های 2 لیتری چهار سیلندر بنزینی و دیزلی قابل انتخاب خواهد بود که هردو به سیستم الکتریکی 48 ولت با استارت ژنراتور یکپارچه مجهز هستند. اولین نمایش عمومی C کلاس آل ترین ماه آینده در نمایشگاه مونیخ صورت خواهد گرفت و طی ماه‌های بعد در بازار اروپا به فروش خواهد رسید اما نرسدس بنز آن‌را در بازار آمریکا عرضه نخواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا