با گشت و گذاری در سایتهای آمریکایی میتوان به این نکته پی برد که خریداران این کشور چندان دل خوشی از کارخانههای بومی خودروسازی ندارند و خودروهای آلمانی و ژاپنی را ترجیح میدهند.
به گزارش چرخان به نقل از مهر، چندی پیش معاون وزیر صنعت، با بیان اینکه منعی برای ورود خودروسازان آمریکایی به صنعت خودروی ایران وجود ندارد، ۷ پیش شرط شراکت ایرانی-آمریکایی را اعلام کرد. او این پیش شرطها را همکاری مشترک، ایجاد و توسعه واحدهای صنعتی، سرمایهگذاری، ایجاد پلت فرم و طرح توسعه آن، عمقبخشی ساخت داخل و استفاده از توانمندی قطعهسازان داخلی در رابطه با توسعه صنعت خودرو دانسته و تاکیدکرده بود که به لحاظ سیاستهای کلان، اگر این همکاری در چارچوب این سیاستها باشد؛ منعی برای آن نیست. البته در تجارت خارجی کشور نیز جایی که همکاری با شرکتهای آمریکایی منع شده باشد، وجود ندارد.
اواخر فروردین امسال نیز رئیس انجمن واردکنندگان خودرو در گفت و گویی در مورد آخرین وضعیت بازار واردات خودروی آمریکایی به ایران، گفته بود: نمایندگی شرکت شورولت که از طریق کره جنوبی فعالیتش را در ایران آغاز کرده تمام مدارک و گواهیهای لازم در زمینه استاندارد،محیط زیست و غیره را به طور قانونی طی و دریافت کرده است.
با گشت و گذاری در سایتهای آمریکایی میتوان به این نکته پی برد که خریداران این کشور چندان دل خوشی از کارخانههای بومی خودروسازی ندارند و خودروهای آلمانی و ژاپنی را ترجیح میدهند. سایت آمریکایی theliepolitic درباره این که افراد باهوش در آمریکا هیچگاه خودروی ساخت این کشور را نمیخرند مینویسد: صنایع خودروسازی آمریکایی روز به روز به اواخر عمر خود نزدیکتر میشوند. این صنایع دیگر قادر به تولید خودروی با کیفیت نیستند. اصلیترین دلیل عدم خرید خودروی آمریکایی توسط مردم چیست؟ دلایل متنوعی برای این مساله میتوان بر شمرد. این ماشینها عمر زیادی ندارند و دست آخر، برای فروش مجدد ارزششان به شدت کاهش پیدا میکند.
بسیاری از ماشینها پس از چند سال کار کردن، با افت قیمتی 70 درصدی مواجه میشوند. دلیل این کاهش قیمت چیست؟ به دلیل افت وحشتناک کیفیت این ماشینها هیچکس خواهان آنها نیست. در میان لیست ماشینهای بادوام، آلمان و ژاپن توانستهاند 10 جایگاه برتر را به دست آورند و 10 جایگاه آخر نصیب کارخانههای خودروسازی آمریکا شده است. این افت کیفیت به اندازهای است که اگر بخواهید ماشین کارکردهتان را بفروشید، پولی کمتر از وامی که برای آن خودرو گرفتهاید گیر شما میآید.
مردم خودرویی فراتر از خودروی آمریکایی میخواهند
هم چنین سایت jalopnik که در حوزه اتومبیل فعالیت میکند چند دلیل برای نخریدن خودروهای آمریکایی ذکر کرده است که میتوان به برخی از آنها اشاره کرد. این سایت مینویسد: اگر بخواهید خودرویی آمریکایی انتخاب کنید چیزی هست که شما را شگفت زده کند؟ بین یک خودروی سنگین و یا سدان متوسط کدام را ترجیح میدهید؟ خریداران خودرو فورد را انتخاب میکنند و یا خودروهای بازطراحی شده هوندا؟ اگر بخواهیم رو راست باشیم، مردم علاوه بر قدرت موتور بالا، قیمت مناسب و کیفیت بالا، به خودروهایی نیاز دارند که قیمت مناسبی داشته باشند، زیبا به نظر برسند و رانندگی با آنها آسان باشد.
خودروسازهای آمریکا و خود آمریکا، ضد آمریکایی هستند!
یکی از مشکلات عدم رشد صنعیت خودروسازی آمریکا است که به خارجیها اجازه میدهیم آزادانه با خودروسازهای ما به رقابت بپردازند. ژاپنیها فهمیدهاند که برای محافظت از صنعت خودروسازی خود باید با ایجاد محدویتهای وارداتی، ورود خودروهای خارجی را سختتر کنند. واقعیت این است که ما آمریکاییها نیز ضد آمریکا عمل میکنیم چرا که از خرید خودروهای خارجی خوشحال هستیم و در عوض در برابر وضع قوانینی که میتواند از خودروسازی ما حمایت کنید مقاومت میکنیم. به نظر من این اصلیترین دلیل مشکلات خودرویی ما در آمریکا است.
البته خودروهای آمریکایی هرچه باشند در مقایسه با خودروهای داخلی خودمان از همه لحاظ برتری دارند و باید از ورود خودروی آمریکایی بسیار خوشحال باشیم!
از چه منبع جالبی این خبر رو تهیه فرموده بودید ، حال کردم. امیدوارم معنی اون وب سایت رو دونسته باشید. میدونید که این دوره زمونه هر ننه قمری واسه خودش سایت زده و خبر درست میکنه.
mozakhrafe etefagan khode mardome amrica brand amricaisha tarjih midan vagti inja nistin chert nanevisin
فک کنم بعد از صحبتهای یه بنده خدایی این مطلبو نوشتن
البته خودروهای آمریکایی هرچه باشند در مقایسه با خودروهای داخلی خودمان از همه لحاظ برتری دارند و باید از ورود خودروی آمریکایی بسیار خوشحال باشیم!