آواتار برندیست که بواسطه حضور یک ایرانی در تیم طراحی خودروهای آن، در جامعه ما محبوب شده است. نادر فقیه زاده که پیش از این، در تیم طراحی بی ام و حضور داشت، مدتیست که با برند چانگان همکاری کرده و دو خودرو از زیربرند چانگان، یعنی آواتار را طراحی کرده است. اولین محصول آواتار، کراس اوور برقی 11 بود. به تازگی هم دومین محصول آواتار معرفی شده و با نام 12 شناخته میشود.
چند وقتی است که بواسطه همکاری مجدد سایپا و چانگان، شاهد معرفی خودروهای مرتبط با این برند چینی در ایران هستیم. از خودروهای بنزینی و برقی عادی گرفته تا دیپال SL03 که در دومین دوره نمایشگاه تحول صنعت خودرو به نمایش گذاشته شد. در ماههای گذشته هم طی مطلبی اختصاصی، خبر از برنامه ورود نمونه اولیه کراس اوور دیپال، یعنی S7 به ایران را دادیم.
البته همکاری چانگان صرفا به سایپا ختم نشده و شرکتهای ایرانی دیگر هم به سراغ چانگان رفتهاند. شرکت فردا موتورز دوباره مونتاژ سدان FMC 511 را آغاز کرده و برنامه دارد تا محصولات دیگری از چانگان را وارد بازار ایران کند. شرکت بعدی، آرشام موتور از هلدینگ شایان دیزل است که برنامه دارد تا برخی خودروهای زیربرند چانگان یعنی اوشان موتور را به ایران بیاورد.
اما در جدیدترین اخبار، باز مطلع شدیم که نمونه اولیه خودرو دیگری از گروه چانگان در راه ایران است. براساس اطلاعات بدست آمده توسط خبرنگار پایگاه خبری چرخان، نمونههای اولیه خودرو آواتار 12 در راه ایران بوده و بزودی وارد کشور خواهد شد. اینطور که گفته میشود، رنگ بدنه نمونه اولیه آواتار 12 که قرار است وارد ایران شود، نوک مدادی است.
در رابطه با آینده سدان برقی آواتار 12 در ایران، اطلاعاتی در دسترس نیست
مشخصات AVATR 12
نمونه اولیه این خودرو در تیپ 2 دیفرانسیل وارد ایران می شود. آواتار 12 مجهز به پیشرانه الکتریکی است که توانایی تولید 578 اسب بخار، قدرت و 650 نیوتن متر، گشتاور را دارد. مجموعه باتری با ظرفیت 116 کیلووات ساعت مجهز شده که شعاع حرکتی برابر با 700 کیلومتر برای این خودرو را فراهم میکند.
این خودرو طولی برابر با 5020 میلیمتر و عرضی برابر با 1999 میلیمتر دارد. ارتفاع آن هم 1460 میلیمتر بوده و فاصله محوریاش هم به 3030 میلیمتر میرسد.
به طور کلی، از مهمترین امکانات آواتار 12 میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- سیستم هشدار و پیش بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA)
- سیستم هشدار خروج از خط (LDW)
- رادار تصادف از عقب (RCTA)
- رادار نقطه کور (BSD)
- سیستم کمکی ماندن در بین خطوط (LKA)
- سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)
- کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)
- سیستم کمکی کروز هوشمند (ICA)
- سیستم نوربالا اتوماتیک (IHC)
- رادار تصادف از جلو (FCW)
- ترمز اضطراری خودکار (AEB)
- سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
- دستگیره های مخفی شونده
- آینه الکتروکرومیک
- مانیتور لمسی
- سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)
- باز و بسته کردن و تنظیم آینه ها جانبی به صورت برقی و متصل به گرمکن
- سنسورهای نور و باران
- ترمز پارک برقی و اتوهولد
- و…
آقای سید هاشمی،این خبر باور کردنش سخته.ولی باتوجه به سابقه شما،باور میکنیم
فکرش بکن این ماشین لوکس هواووی به ایران بیاد! اونم با قیمت فضایی که بالای 21000یوروس
یا خدا عجب ماشینیه این وارد بشه عجیبیه