در روزگاری که صنعت خودرو تبدیل به یکی از صنایع پیشتاز در دنیا شده است، کشور ما همچنان از معضلات بسیاری در این بخش مهم رنج میبرد. از ماشینهای قدیمی چند دهه گذشته که همچنان تولید میشوند تا آمار بسیار زیاد تلفات و صدمات جادهای که بخش زیادی از آن به واسطه همین تولیدات بیکیفیت و قدیمی است، سبب شده تا ما بازاری بس متفاوت با سراسر دنیا داشته باشیم.
در کشور ما علاقهمندان به دنیای خودرو بسیار زیاد هستند و همین امر سبب شده تا اخبار مربوط به تازه واردان این صنعت به دقت مورد پیگیری قرار بگیرد. یکی از محصولاتی که تقریبا از سال گذشته به جرگه خودروهای کشورمان پیوست، رنو ساندرو نام دارد که در شرکت پارس خودرو، از زیر مجموعههای سایپا مونتاژ و عرضه میشود. چند ماه پیش هم از نمونه استپ وی ساندرو با تغییراتی اندک چون افزایش ارتفاع و نمای چراغهای جلو در همین شرکت رونمایی شد تا با توجه به استقبال خیلی خوب خریداران، بتواند سود بیشتری را به سمت سازندگانش جاری سازد.
اگر کمی به عقبتر و زمان رونمایی ساندرو نگاهی بیندازیم، آن هنگام که پارچه از چهره ساندرو برداشته میشد، محصولی عیان میگشت که با دیدنش تنها میبایست بر حال و احوال این روزگارمان افسوس (از ته دل) بخوریم و از خود بپرسیم آیا این افراد، مشغول رونمایی از خودرویی برای موزه هستند یا آنکه واقعا میخواهند شروع به عرضه ماشینی کنند که دیگر در هیچ کجای دنیا تولید نمیشود و در سال ۲۰۱۲ جای خودش را به مدل جدیدتری داده است؟
با اینکه هجمه انتقادات، نارضایتی مردم و حرکت قهقرایی صنعت خودرو در این سالها به شکلی بوده که انگشت اتهام بر روی خودروسازان داخلی نشانه رفته است، آیا عرضه چنین محصولی در کشور را نمیتوان نشان از بیپروایی بیش از حد و اندازه آنها دانست؟ اصلا چرا ما باید سوار خودرویی بشویم که در سال ۲۰۰۷ معرفی شده و اکنون به جز وطن ما، هیچ کس دیگری سراغش را نمیگیرد؟ آیا بهتر نیست به جای آنکه فقط به دنبال مصایب روز مثل شماتت سلفی بگیران در حادثهها باشیم، نگاهی هم به شاکله کلی خودروسازی بیندازیم و از خودمان بپرسیم چرا ما به جایی رسیدهایم (آن هم پس از برجام و رفع بهانه تحریمها) که باید ساندروی موزهای را بخریم و شرکتها به خودشان اجازه عرضه چنین محصول قدیمی را به عنوان یک کالای جدید بدهند؟
ساندرو در اصل چیست؟
بیتردید کمپانی رنو را باید یکی از شرکتهای موفق در عرضه خودرو در یکی دو دهه اخیر دانست که محبوبیت خوبی نیز بین مردم کشورمان دارد. اما ساندروی مورد اشاره ما، در اصل محصول کمپانی داچیا در رومانی است که به عرضه ماشینهای ارزان و مقرون به صرفه شهرت داشته و همین تندر ۹۰ هم از تولیدات دیگر این شرکت است که در نمونه نخست، سال ۲۰۰۷ معرفی و از ۲۰۰۸ تولیدش آغاز شد. البته مدل جدیدتر آن در سال ۲۰۱۲ معرفی شد و جایگزین نمونه قدیمیتر (و در ایران جدیدتر) گردید و آخرین کشوری که نسخه اولیه را تولید میکرد، کلمبیا نام داشت که آن هم بساطش را در سال ۲۰۱۵ برچید!
داچیا از زیر مجموعههای رنو محسوب میشود و به همین خاطر این سازنده فرانسوی در بازارهایی که میداند نام خودش محبوبیت بیشتری دارد، اسم داچیا را برداشته و از رنو استفاده میکند تا بدین وسیله، سود بیشتری را کسب کند و دیگر کجای دنیا بهتر از ایران؟ آن هم در کشوری که برای بسیاری اسم برند مهمتر از کیفیت خودروست، چرا نباید رنو از چنین کاری حذر کند؟ وقتی که هیوندای i10 که ارزانترین محصول این کمپانی است، حتی با عنوان مونتاژ داخل قیمت ۷۲ میلیون تومانی به خودش میگیرد و یا نیسان ایکس تریل با بهای ۲.۵ برابری وارد کشور میشود، چرا پارس خودرو به دنبال منفعتش نباشد؟ اما شاید من زورم به این شرکتها نرسد، ولی حداقل اختیار جیب خودم را که دارم؛ پس ساندرو نمیخرم!
دهها میلیون پول بدهید تا سوار ساندروی قدیمی شوید!
خیلی جالب است بدانید که قیمت ساندروی جدید در وبسایت داچیا در کشور انگلستان، از ۶۰۰۰ پوند شروع میشود که با بهای ارز آزاد در حدود ۲۸ میلیون تومان میشود! خیلی ارزان است؟ آن هم برای ماشینی که در بازار کشورمان حداقل ۴۷ میلیون تومان برای مدل قدیمیاش (گیربکس دندهای) قیمت دارد. البته قیمت این ماشین در نسخه پایه و بدون احتساب مواردی چون مالیات اعلام شده است و به طور معمول تا حوالی ۱۰ هزار پوند هم بالا میرود که با این شرایط تازه خودش را نزدیک به ساندروی موزهای ما میکند! البته مدل گیربکس اتوماتیک ساندرو در کشورمان حدود ۵۲ میلیون تومان بها دارد. جالب است بدانید که بسیاری به چهره ساندروی جدید هم گیر میدهند که چندان به روز نبوده و برای محصولی که در سال ۲۰۱۷ عرضه میشود، چهره مناسب و جذابی ندارد!
داچیا ساندرو، در واقع یک خودروی کاملا اقتصادی محسوب میشود که به واسطه قیمت پایینش، توانسته در برخی از کشورها به موفقیت دست یابد. بالاخره اگر شما یک پدر مهربان هستید و بخواهید خودرویی برای فرزندتان بخرید که آن را وقتی به در و دیوار زد، غصه نخورید، ساندرو یک انتخاب خوب است! و یا اگر ورشکست شدهاید، سطح درآمدتان پایین است و خلاصه بیپول هستید، ساندرو در خارج از ایران برای شماست! اما در کشور ما، اگر ماهانه ۲ میلیون تومان هم بتوانید پس انداز کنید (حقوق وزارت کار که کمتر از ۱ میلیون تومان است!) باز هم ۲ سال طول میکشد تا به ساندروی موزهای دست یابید! اوف، چقدر تفاوت! اصلا چه کسی به شما گفته ساندرو بخرید؟ همان پراید را سوار شوید، شاید کیفیتش پایینتر باشد اما حداقل دلتان نمیسوزد که به اسم خودروی جدید آن را به شما قالب کردهاند!
چرا پارس خودرو نمونه جدیدتر را عرضه نکرد؟
خیلی واضح است، سود بیشتر، خطر کمتر! البته، این دو واژه تنها برای سازنده مصداق دارد و برای کاربران هیچ معنای خاصی نمیدهد، چون همچنان باید پول بیشتری بپردازند و سوار خودروی چندان بیخطری نیز نشدهاند، اگرچه نسبت به بسیاری از محصولات داخلی باز بهتر است!
مشخص است که واگذاری خط تولید ساندروی از رده خارج شده، هزینه بسیار کمتری دارد و رنو با کمال میل چنین کاری را انجام داده است، بالاخره خیابانهای ایران تبدیل به موزه محصولات فرانسوی شده و وقتی پژو ۴۰۵ دهه ۹۰ میلادی و پژو ۲۰۶ هنوز تولید میشود، اصلا چه دلیلی دارد که خط تولید رنو ساندروی جدید به ایران بیاید؟ تازه رنو احتمالا با خودش گفته: حیف که ساندرو قبل از ۲۰۰۷ تولید نمیشد وگرنه محال بود ماشین جدیدتر از سال ۲۰۰۰ را به ایران بدهم!
از سوی دیگر، مشترک بودن پلتفرم ساندرو با تندر۹۰ که قاعدتا سالهای سال همچنان مهمان ما خواهد بود، سبب میشود تا هزینه ساخت بسیاری از قطعات پایینتر آمده و در مسایلی چون خدمات پس از فروش و گارانتی نیز به سود شرکت سازنده تمام شود. خب وقتی این همه سود وجود دارد، واقعا چه دلیلی دارد که ماشین جدیدتر تولید شود؟ تازه ما توصیه میکنیم با توجه به تولید میلیونی پراید، سایپا شروع به انجام مکاتباتی با کمپانی کیا کند تا اگر در آن دوران دور، محصولی همپای آن و با پلتفرم مشترک تولید شده باشد، جهت رونمایی و ارایه به عنوان یک خودروی جدید به مردم ایران عرضه شود!
گل بود به سبزه نیز آراسته شد!
پس از استقبال بسیار خوب هموطنان عزیز از رنو ساندروی موزهای، شرکت پارس خودرو به منظور تکمیل کردن خدمات و بالا بردن سطح رضایت این مردم، اقدام به عرضه نسخه استپ وی ساندرو نیز کرد، محصولی که به دلیل کمی افزایش ارتفاع، میتوانست در رده مینی کراس اوورها قرار بگیرد و قاعدتا طیف جدیدی از خریداران را به سمت خودش جذب کند. البته حواستان باشد برای آنکه طرفداران ساندروی موزهای ناراحت نشوند، این نسخه هم از همان ورژن عهد عتیق استفاده کرده تا هارمونی کار برهم نخورد.
در واقع استپ وی از نظر ظاهری دارای تغییراتی اندک است که مهمترین آن افزایش ۵ سانتیمتری ارتفاعش است اما از لحاظ فنی، همین تغییرات را هم به خودش ندیده و با همان موتور قدیمی ۱.۶ لیتری عرضه میشود. اگر به دنبال مثلا نمونههای متفاوتی میگردید، باید بگوییم استاپ بزنید، حق شما نهایت انتخاب رنگ خودرو و گیربکس است، اصلا چه معنی دارد که بتوانید قدرت موتور و حجم آن را تعیین کنید؟ در ایران برخلاف سایر نقاط دنیا که یک ماشین دارای چندین موتور مختلف بسته به نیاز و علاقه مشتری است، یک موتور ساخته میشود و انواع و اقسام بدنه بر رویش سوار میشود تا شما حق انتخاب بهتری داشته باشید! در واقع در اینجا شما یک موتور ماشین میخرید، سپس بدنه آن را انتخاب میکنید که در اینجا قرعه به نام ساندروی موزهای خورده است، اگر هم خوشتان نیامد، ساندرو استپ وی، تندر ۹۰ و حتی مگانهای قدیمی نیز از این موتور شما استفاده میکنند و میتوانید بدنه خودرویتان را در صورت نیاز عوض کنید! (البته رکورددار این داستان، موتور TU5 است که از تولید ملی گرفته تا پژوی فرانسوی و اچ۳۰ کراس چینی، همگی از آن بهره میبرند)
اصلا چرا من باید یک ساندرو بخرم؟
خب مشخص است، چون چیز دیگری نمانده که بخرم! در واقع خریدن خودرو در کشور ما به مانند فرد گرسنهای میماند که از پشت یک ویترین، انواع و اقسام کیک و شیرینیهای رنگارنگ را میبیند اما میداند که آخر سر، باید بین نان لواش دست راست و تافتون دست چپ، یکی را انتخاب کند و آن خوردنیهای رنگارنگ، برای وی نیست، حتی اگر پولش را داشته باشد! بالاخره اگر این نانی که در دستمان است را نخوریم، نانوایی از کار میافتد، نانوا بیکار میشود، کارگرش بیخرجی میماند و بایستی بهخاطر حمایت از این نانوایی، سالهای سال تاوان بدهیم به امید روزی که تبدیل به قنادی شود! اگرچه تجربه این همه سال به خوبی نشان داده این نانوا، نه تنها پتانسیلی برای ارتقا به قنادی را ندارد، بلکه هر سال آردش بدتر شده و نان سوختهتری را به شما میدهد. پس با این حساب، چرا ما باید این نان سوخته را بخوریم؟ وقتی نانوا توان پیشرفت ندارد، مشتری نباید تاوان بیاستعدادیاش را بدهد. پس من ساندرو (همان نان سوخته) را نمیخرم و ترجیح میدهم با رویای شیرینی زندگی کنم تا بخواهم طعمِ تلخِ نانِ مانده را زیر زبانم مزه کنم!
مشخصا مدیران خودروساز و کلان مملکت فقط به فکر جیبشون هستند و پول و جان مردم براشون هیچ اهمیتی نداره.
معلوم نیست واقعن تا کی ما باید نصف و حتی یک چهارم کشور پیشرفته حقوق بگیریم اما دو سه برابر پول ماشین بدیم ! دلمون هم مثلن خوشه که خودروساز داریم ! همشون تو کار مونتاژ جنسای بنجل و قدیمی شرکتای دیگن !
این موضوع تنها مربوط به ساندرو نیست ، هیچ کدوم از خودروهایی که در حال حاضر تو ایران تولید میشن تو هیچ کشور دیگه ای در حال تولید نیستن ، حتی ماشینای فوق العاده با کیفیت دوستان چینی محصول ۲۰۱۷ .
حداقل دوستان ساندرو سوار امید دارن که چند سال پیش همین ماشینو چند نفر اروپایی سوار شدن ولی ماشینای چینی رو حتی خودشونم سوار نمیشن …
با سلام و احترام
در اینکه تولیدات خودرو سازان داخلی فقط و فقط موجب تأسف و شرمساریه هیچ شکی نیست ولی چیزی که عجیبه اینه که بعضی از مردم وقتی همچین محصولی رو میبینن خوشحال میشن و میرن ثبت نام میکنن و بعدش هم میگن خیلی ماشین خوبیه! هر چند اطمینان دارم رضایت این افراد به خاطر اینه که تا حالا ماشین خوب واقعی سوار نشدن ولی بالاخره تو فیلما که دیدن! من سالهاست حتی اگر بدون وسیله نقلیه هم باشم هرگز تولیدات خودرو سازان داخلی رو استفاده نمیکنم. و با وجود اینکه خیلی دوست دارم از تولیدات کشور خودم استفاده کنم ولی چون احساس میکنم این شرکتهای خودرو ساز داخلی دارن به شعورم توهین میکنن بر خلاف میلم این کار رو نمیکنم. به نظر من خرید برخی تولیدات شرکت کرمان موتور هزار شرف داره به خرید محصولات موزه ای ایران خودرو و سایپا. هرچند اون هم حس بد خرید محصول چینی رو به همراه داره ولی لا اقل احساس نمیکنی طرف داره یه محصول قدیمی رو به اسم نو بهت میندازه. واقعا حیف که طراحان ایرانی باید برن خودروهای شرکت بنز رو طراحی کنن بعد ما باید عتیقه های شرکتهای قدیمی رو رنگ بزنیم و و به اسم نو سوار شیم. انقدر دلم پره که دوست دارم داد بزنم . خداییش چرا ما نباید حق سوار شدن خودروی خوب رو داشته باشیم؟ البته خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که استاندار عزیز خوزستان تردد خودروهای منطقه آزاد اروند رو در سطح استان خوزستان آزاد کرد و ما خوزستانی ها فعلا داریم با همین پول ماشین خوب سوار میشیم. من خودم آبان ماه یه توسان ۲۰۱۵ خریدم ۶۰ میلیون و الان دارم استفاده میکنم فقط استرس این رو دارم که این خودرو سازان عزیز کی زورشون میچربه و با لغو این قانون مجددا حق سوار شدن به خودروی خوب رو از ما میگیرن. به امیدی که اون روز هرگز نرسه
سودجویی و نالایقی مدیران انتها ندارد
مشکل نون و شاطر نیست.. مشکل دولت بی تدبیر است که به انحصار طلبان کمک می کند مردم را چپاول کنند.. مشکل مردم هستند که اتحاد ندارنند که نه بگویند و یکسال نه پراید بخرنند نه هیچ خودروی اطاق قدیمی اروپایی.. وقتی مردم به یک تکه نان سوخته قانع هستند.. چرا باید برایشان قنادی درست کرد.. مردم ما خود تعیین می کنند سرنوشت خود را..
بنظر شما چرا این شرکتها تا الان دارن همینجور با پر رویی تمام ادامه میدن ؟ مقصر اصلی در واقع دولت است چه دولت قدیم چه جدید با حمایتهای بی جا وبی منطق از این شرکتهای انحصاری که فقط سود کلان براشون مهمه و پول و حتی جون مردم براشون مهم نیست واعتراض مردم به این صنعت شکست خورده رو نادیده میگیرن
سلام علیکم
اشتباه این بوده که سالها محصولاتی معمولی را به هر دلیلی در داخل کشور تولید کرده ایم و فریاد از این بهتر نمیشود سر داده ایم.
تولید امر پسندیده ایست ولی با ظهور رسانه های نوین انواع تولیدات با کیفیت تر دیده شده و جایی برای کوتاهی باقی نگذاشته است.
میتوان گفت زباله هم تولید داخلی است اما آیا کاربردی به جز بازیافت دارد ؟
امید به اینکه بافت فرسوده ی صنعت مورد توجه قرار بگیرد.
(فاجعه ی اخیر ساختمان تجاری در تهران عدم توجه به بافت فرسوده بود)
کلیت نظر شما مبنی بر اینکه بایستی خودروهای روز تولید بشه رو قبول دارم.
ولی بنظرتون مقایسه صنعت عقب افتاده خودرو کشورمون رو با کشورهای خودروساز روز دنیا مقایسه کردن صحیحه؟
میگن قدیما یه بنده خدایی از تهرون می رفت شهر ری حموم عمومی
بهش می گفتن چرا همین تهرون نمیری خودتو بشوری 🙂
می گفت تهرون حموم ۲ تومنه شهر ری یک تومن ؛قیافه آدمای زبلم می گرفت
این وسط نمیشد بهش فهموند چار تومن پول کرایه ای که بابت رفت برگشت میده، رو پول حمومش حساب میشه
حالا عذر می خوام ببخشید ببخشید
متاسفانه خریداران ساندورو هم دچار همچین سردرگمی هستند
آخه خرید یه ماشین صرفا کم استهلاک و نمیدونم رو چرا حساب اروپایی (با توجه به اینکه یه بابایی انگلیس رو یه جزیره جنوب آفریقا فرض می کرد لابد ساندرو هم اروپاییه )
ارزش اینو داره که از سواری ظاهر و امکانات تا این حد سطح پایین برخوردار شد
اونم با این قیمت ؟!!!!
تا زمانیکه مردم به مانند وسیله مصرفی به خودرو نگاه نکنند این عقب افتادگی باقی خواهد ماند-البته سطح درامد پایین و سود جویی دلالان به این مسئله هم دامن میزند
ساندرو استپ وی تو بازار کمه و همه دست دلال هست و نزدیکان نمایندگی ها، باید ۸ میلیون بالای قیمت بخری، اونم سند دوم میشه انتقال سند هم میندازن گردن خریدار کلاً ۱۰ میلیون بالای قیمت
از این بدتر نمیشه
نباید مرتب تو سر مردم زد که چرا این آشغالها رو خرید میکنن انتخاب بین بد و بدتره ولی برام جای سواله که حتی توی دوره انتخابات که نامزدها حاضرن همه چیو رو کنن تا نظر مردم به سمت خودشون تغییر بدن توی این همه سال هیچکس جرات نکرد از این در با مردم صحبت کنه لااقل قولشو حتی به دروغ بده که حقشونه از خودروسازها میگیره با توجه به اینکه تمام حمایت از خودروسازها از کانال دولت و مجلسه به ویژه تعرفه صددرصدی واردات؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط مبتونم بگم در بیابان لنگه کفشم غنیمته.اینکه بعضیا میان میگن من حاضرم پیاده باشم ولی خودرو آرزوهامو سوار بشم خیلی خنده داره چرا صورت میئلخ رو پاک میکنی.تو این وضعیت خودرو ایران با کیفیت ترین کم استهلاک ترین (نه زیبا و پر آپشن ) خودرو تو بازه قیمتی خودش ساندروست.حالا اگر سر قیمت مشکلی هست تمام خودرو های داخلی ۳ برابر قیمت واقعیشون فروخته میشن و فقط مربوط به ساندرو نیس.از نظر کیفی ساندرو فعلا تنها خودرو ۴ ستاره کیفی تو ایران تو بازه قیمتیشه.لگن های چینی هم که تکلیفشون مشخصه اصلا ارزش صحبت کردن ندارن.حالا اگه کسی تو این بازه قیمتی خودرویی با کیفیت و زیبا سراغ دارن ممنون میشم جایگزینی واسه ساندرو معرفی کنن لطفا
مسئله
واقعا حرفت حرف حقه
کاش گوشهاشون میشنید
کاشششششششششششش
والله به خدا راس میگی.اچ ۳۰ کراس بخرین لااقل اگه نون لواش باشه هم سوخته نیست
همین H30 از سال ۲۰۱۵ تو خود چینم دیگه تولید نمیشه
ولی یه حسی بهم میگه نویسنده یه ارتباطی با خودروسازان با کیفیت و مدرن چینی داره
مقاله عالی بود
خیلی ممنون خدا خیرت بده پیمان گلکار ، هم مطلب مهمی رو به همه گفتی هم اونو با نثر زیبایی بیان کردی، خسته نباشی.
حرفی نیست که اضافه کنم هرچی تو فکرم بود تو مقاله نوشته شده
بابا فقط بلدید حرف الکی بزنید ، هیچکدومتون وجود ندارید که اعتراض کنید ، شرکتا اشغال میدن بیرون هممونم بیشتر میخریم.
فقط یه ماه هیچکی ماشین نخره میبینیت چی میشه ؟؟؟!!!
هیچی، دوباره وام میدن، ملت هم میرن ماشین ها رو با سود وامش چند میلیون گرون تر می خرن تا بعد از دو، سه سال که وامش تموم شد یه لگن رو دستشون بمونه. بعد هم به خاطر خاص بودن ایران ممکنه اون ماشین رو بعد از ۱۰ سال با قیمت خرید یا شایدم بالاتر بفروشند.
اگر همه با هم متحد باشیم وام دولت هم کار ساز نخواهد بود در ضمن کل ملت که ماشین با وام نمیخرند و اون تعدادی که خریدند مطمن باش اون ماشینو انتخاب نکردند و ناچارا وام خریدند نه ماشین ، فقط اینو میدونم سزای گرانفروش نخریدن است بهتره سر خودمونو کلاه نزاریم مقصر خودمونیم کی از سود بیشتر بدش میاد که خودروساز نخاد سود کنه تنها راهش نخریدن عمومی است
اگر فقط ۱% این خصولتی ها و صاحبان صنایع خودرویی کشور به خدا ایمان داشتند و یا انسانیت را قبول داشتند این چنین دست رنج مردم عزیز کشورمان را چپاول نمی کردند ، شما اگر انسان باشی و خدا را قبول داشته باشی هیچ گاه دزدی نخواهی کرد، آقایان مومن و انسان باشید این مردم ارزش بالایی دارند و باید به دستشان بوسه بزنید.
این نیز بگذرد- یقینا ۲۰ سال دیگه کمی اوضاع بهتر میشه
خب حرف شما متین چهار تا راه حل هم بگین شما بگین من ساندرو نخرم چکار کنم چی بخرم ….لااقل از تو همی سایت شما کمپین نخرین را استارت بزن هر راهی فکر میکنی جواب میده پیشنهاد بده بالاخره مردم هم اینجا نظرشونو میگن ی راه حلی پیدا میشه
به نام خدا
باسلام و احترام
علی رغم تمامی انتقادات وارده، من امروز با توجه وضعیت خودروهای عرضه شده توسط خودرو سازان کشورمان، متقاعد شدم که برای پیش خرید خودروی ساندرو استپ وی اقدام نمایم. با توجه به کندی سامانه خرید به یکی از نمایندگی های سایپا مراجعه کردم که ایشان نیز به عدم امکان ثبت مشخصات برای متقاضیان معترض بوده، پیشنهاد ثبت مشخصات در کافی نت ها را ارائه نمودند، من نیز ضمن مراجعه به چند کافی نت پیرامون نمایندگی مذکور با اذعان مدیران کافی نت ها نسبت به عدم توان ثبت مشخصات فردی در سامانه مورد نظر و مسدود بودن درگاه ورودی سامانه از لحظه ابتدائی مواجه شدم. لذا مجدداً به نمایندگی مذکور مراجعه کرده، علت نابسامانی مذکور را از مدیر نمایندگی جویا شدم. ایشان نیز با متانت تمام عنوان نمود که ما امروز حتی نتوانسته ایم ثبت و اخذ حتی یک مورد خودرو را به انجام برسانیم، لکن تمامی سهمیه های در نظر گرفته شده برای نمایندگی ما(۱۱سهم) توسط خودروساز تکمیل گردیده و …
در پایا متذکر می شوم که امروز بنده بهمرا چندین نفر از همراهانم نتوانستیم ثبت نام خودروی مذکور را به هر طریقی به انجام برسانیم، نمایندگی سایپا نیز عنوان نمود امروز علی رغم وابستگی خویش به خودرو ساز و بهره گیری از اینترنت پرسرعت ننوانسته حتی ۱ مورد ثبت مشخصات برای خودروی مذکور را به انجام برساند و…
با عنایت به مطالب فوق من معتقدم که خودروساز محترم علاوه بر اینکه بفکر تسهیل مراحل فروش خودروی خویش نیست، بدنبال ایجاد بازار سیاه و فروش خودروی مذکور به هر نحوی بالاتر از قیمت در نظر گرفته شده می باشد.
کمپین نخریم جواب نمیده و فروشنده به علل متعدد که میدونیم داره کمال سوءاستفاده رو از راه انحصار میبره
ولی یک راه دیگه شاید جواب بده
یک متن رسمی شکایت از خودروسازان توسط چند وکیل نوشته بشه
موضوع شکایت: گرانفروشی و کم فروشی و غش در معامله و سایر موارد تخلف و بلکه جرم های متعدد که قابل لیست کردن هست
متن شکایت در یک سایت معتبر بلکه چند سایت معتبر برای امضا مردم گذاشته بشه . هزاران امضا جمع بشه طریقه جمع آوری امضا میتونه بصورت درج نام و کد ملی در سامانه اخذ امضا باشه
بعد متن شکایت و امضاها بصورت رسمی در مراجع رسمی قضایی پیگیری بشه و دائم از روند و مسیرش اطلاع رسانی بشه
دیوان عالی قضایی سازمان بازرسی و … همه باید درگیر بشن چون این یه مسئله ملی هست
این یک نظر هست تا نظر افراد کارشناس حقوقی در این مورد چی باشه
شما ساندرو نمی خری پس با این پول چی میخری؟؟
من جوون ایرانی ۵۰ تومن بیشتر ندارم اون هم به زور جور کردم
اینو نخرم چی بخرم؟؟؟
شما علل حساب بیا سوار این ساندروی من بشو ببین چه سواری خوبی داره بعد بگو ساندرو بده
ساندرو استپ وی دارم سواریش عالیه. و من هم به خاطر کیفیتش خریدیم.
قبلا پژو پارس صفر داشتم تمام عمرم تو نمایندگی صرف شد. هر روز یه ایراد درست میشد .یعنی پژو فرانسه نبود . پژو چین بود