مکمل بنزین
معرفی کسب و کارها

راهنمای جامع خرید زیر پایی یا کف پایی خودرو

برخی ها در صنعت خودرو سازی کف پایی ماشین را جز دسته لوازم حیاتی می دانند و برای این انتخاب هم دلایل خوبی را ارائه می دهند. اگر بخواهیم به صورت دقیق تر این موضوع را بررسی کنیم، باید به مواردی اشاره کنیم که به اصالت این موضوع توجه بیشتری دارند. برای مثال فرض کنید خودروی شما بدون کفپایی باشد. موارد زیر را بررسی می کنیم تا سریع تر به ضرورت استفاده از کف پایی پی ببریم. کفپایی را که با نام های دیگری چون کفپوش خودرو و زیرپایی خودرو نیز عنوان می شود از جهات مختلف بررسی می کنیم.

مراقبت و نگه داری از خودرو با کفپوش خودرو

یکی از مهمترین جنبه هایی که منجر به استفاده از کفپایی در خودرو می شود نظافت است. گرد و خاک حاصل از سوار و پیاده شدن، احتمال سرازیر شدن یک نوشیدنی و یا دیگر مواردی که ممکن است باعث کثیف شدن کف خودرو شوند، از مهمترین دلایل برای استفاده از کف پایی می باشد. فرض کنید پوشش اصلی موجود در کف خودروی شما توسط یک نوشیدنی کثیف شود. راهکار شما برای تمیز کردن آن چیست؟ بدون شک تمیز کردن موکت اصلی خودرو کار آسانی نیست. پس راهکار اصلی برای مراقبت از کف خودرو استفاده از کف پایی خواهد بود.

زیبایی بخشیدن به فضای داخل کابین

امروزه طرح های متنوعی در خصوص تولید کف پایی اجرا می شود. ترکیب رنگ های متنوع، نقش و نگار های مختلف و برش های خاص در خصوص این کالای مهم سبب آن شده است که کاربران جهت زیبایی بخشیدن به فضای داخل کابین روی آن حساب ویژه ای باز کنند. رنگ های ست با تریم داخلی و یا حتی تضاد با آن هیجان انتخاب یک کف پایی را دو چندان خواهد کرد.

ایمنی در هنگام رانندگی

شاید کم توجه ترین بخش و در عین حال مهمترین قسمت در خصوص انتخاب کف پایی موضوع مهم ایمنی باشد.اما چطور ممکن است یک کفپایی بر روی ایمنی رانندگی موثر باشد. ذکر این مثال را ضروری می دانیم. فرض کنید پاشنه ی پای شما در هنگام گرفتن ترمز لیز بخورد و کنترل خودرو را از دست بدهید. ممکن نیست گران تمام شود؟ یکی از جنبه هایی که کف پایی را باید استفاده کرد همین موضوع است. جلو گیری از لیز خوردن پا در هنگام کار با پدال ها. اما آیا این پایان ماجراست؟ آیا هر کف پایی را می توان استفاده کرد؟

کف پایی سه بعدی و ژله ای

کف پایی سه بعدی را می توان جدید ترین نوع کف پایی دانست. در همین چند سال طرفداران زیادی پیدا کرده است. پیش از آن کف پایی های ژله ای یا پلاستیکی تنها انتخاب های شما بودند. و اما تفاوت آن ها چیست؟

کف پایی سه بعدی

ابتدا باید این موضوع را عنوان کنیم که منظور از کف پایی سه بعدی ، طراحی آن است و برجستگی های موجود در آن ها باعث این نامگذاری شده است. مشاهده شده است که برخی از فروشندگان نام های چون کف پایی چهار بعدی و یا پنج بعدی را بر روی این کالا می گذارند. این در حالی است که در جهان خلقت، چشم انسان تنها قدرت درک سه بعد طول، عرض و ارتفاع را دارد. پس فکر نکنید هرچه تعداد بعد های یک کف پایی بیشتر باشد آن کف پایی عجیب تر و یا بهتر است. خیر

برجستگی های موجود در طراحی کف پایی سه بعدی دلیل نام گذاری آن است

کف پایی ژله ای یا لاتکس

این نوع از کف پایی ها عموما ضخامت کمی دارند. پلاستیک های خشک و یا نرم در ساخت آن استفاده شده است. ورقه مانند هستند و تمامی کف خودرو را پوشش نمی دهند. از معایب این کف پایی ها می توان به لیز خوردن آن ها اشاره کرد. این موضوع بسیار خطر ساز است. چرا که در هنگام رانندگی ممکن است کف پایی روی پدال و یا پشت آن جمع شود و سبب اختلال در عملکرد آن ها شود. این موضوع سبب بروز حادثه خواهد شد. آن را جدی بگیرید.

ویژگی های یک کف پایی سه بعدی خوب چیست؟

کف پایی های سه بعدی را باید از چند جهت بررسی کرد. قالب، لایه میانی، رویه و زیره. می دانیم که کفپایی سه بعدی در اصل از سه لایه تشکیل شده است. لایه میانی یا middle layer که عموما انعطاف پذیر و نرم هست، لایه ی رویی که از چرم صنعتی ساخته شده است و قسمت مهم هم لایه ی زیره است. لایه ی زیره معمولا از یک پوشش سوزنی تشکیل شده است. دلیل انتخاب این جنس توسط طراحان چسبندگی کف پایی به موکت کف خودرو جهت جلوگیری از لیز خوردن آن است. مورد دیگری که باید مورد بررسی قرار گیرد قالب ساخت کف پایی سه بعدی است. این نوع از کفپایی با نام هایی چون کفپوش سه بعدی ، کفپایی سه بعدی ، زیرپایی سه بعدی و … شناخته شده است. کف پایی سه بعدی قالبی نیز نام دیگری است که به آن می گویند. قالب برش و طراحی کفپایی سه بعدی قالبی متناسب با اتاق خودرو یکی از مزیت های بزرگ و مهم برای این کالا محسوب می شود. بعد از نصب آن در خودرو خواهید دید که تمام قسمت های کف خودرو پوشیده شده است. و این موضوع از حرکت و لیز خوردن کف پایی نیز جلوگیری می کند.

پشت کف پایی باید از پوششی سوزن مانند ساخته شده باشد. این ویژگی به منظور چسبیدن کفپایی به موکت خودرو می باشد.

انحنا ها و زوایای موجود در کف پایی سه بعدی به منظور پوشش کامل کف خودرو معمولا دارای سه تکه می باشند.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و چرخان در تهیه آن نقشی نداشته است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا