باکیفیت و بیکیفیتترین خودروهای تولید داخل مشخص شدند.
بر اساس آخرین گزارش ارزشیابی کیفی انجام شده در خرداد ماه امسال، در گروه خودروهای سبک، ۹ خودروی سواری توانستند چهار ستاره کیفی به دست آورند.
بر اساس این گزارش ارزشیابی، همچنین ۱۹ خودروی سبک سواری و وانت، ۳ ستاره کیفی به خود اختصاص دادند ضمن اینکه در گروه خودروهای سبک و در بخش وانت و فهرست قیمتی یک، وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی شرکت ایران خودرو دیزل با دریافت سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را به خود اختصاص داد.
بر این اساس، در فهرست قیمتی دو، گروه خودروهای سبک و در بخش وانت نیز وانتهای تندر شرکت ایران خودرو و مزدا کارا ۲۰۰۰ تک کابین موفق به کسب ۳ ستاره کیفی شدند.
در همین گروه تولیدات وانت مزدا کارا ۲۰۰۰ دو کابین متعلق به شرکت بهمن موتور و وانت آریسان شرکت ایران خودرو دیزل با کسب دو ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفتند و نیسانهای تک سوز و دوگانه سوز شرکت زامیاد توانستند یک ستاره کیفی را از آن خود کنند.
پژو ۲۰۰۸ تنها دارنده پنج ستاره کیفی
در گروه سبک بخش سواری خودروی پژو ۲۰۰۸ شرکت ایران خودرو، ایکاپ موفق به دریافت پنج ستاره کیفی شد و بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داد؛ این خودرو در فهرست قیمتی دو قرار دارد و در این فهرست، هایما S۷ اتوماتیک ایران خودرو خراسان نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود نموده است.
JAC-S۵ و JAC-S۳ کرمان موتور در این فهرست قیمتی سه ستارهای شدند، همچنین NEW MVMX ۳۳S شرکت مدیران خودرو در فهرست قیمتی دو، توانست ۲ ستاره به دست آورد. در سطح قیمتی یک نیز خودروی تیگو ۷، سه ستاره کیفی به دست آورده است.
بر اساس این گزارش، در فهرست قیمتی سه، خودروهای B۳۰ شرکت بهمن موتور و چانگان ۳۵cs سایپا- سیتروئن چهار ستاره کیفی به دست آوردند و آریزو ۵ مدیران خودرو سه ستارهای شد.
همچنین در سطح قیمتی چهار، خودروهای تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس، دنا پلاس، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژو ۲۰۷SD اتوماتیک و پژو ۲۰۷، همگی از ایران خودرو هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند. در این فهرست قیمتی، تندر ۹۰، رانا، پژو ۲۰۶SD، پژو ۲۰۶ و دانگ فنگ ۳۰H و دنا همگی از محصولات ایران خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و خودروهای کوییک سایپا و پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو کرمانشاه نیز سه ستارهای شدند.
در این فهرست، خودروهای سورن ایران خودرو تبریز، پژو پارس ایران خودرو کرمانشاه، پژو پارس ایران خودرو فارس، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا همگی ۳ ستاره کیفی را از آن خود کردند.
سمند ایران خودرو تبریز، پژو ۴۰۵ ایران خودرو خراسان، ساینای سایپا-سیتروئن، تیبا ۲ سایپا و تیبای سایپا سیتروئن نیز دو ستاره کیفی را از آن خود کردند.
در سطح قیمتی پنج نیز خودروهای سایپا ۱۳۱X، سایپا ۱۳۲X و سایپا ۱۱۱X شرکت سایپا و سایپا ۱۳۱X پارس خودرو، دو ستاره کیفی به دست آوردند.
هیوندای ۶۵HD تنها خودروی سنگین ۴ ستاره
در بخش کامیونت، هیوندای HD۶۵ ایران خودرو دیزل تنها خودروی سنگین چهار ستاره کیفی است و کامیونت الوند شرکت سایپا دیزل، کامیونت ۶FAW Tiger V سیبا موتور و شیلر بهمن دیزل سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.
در بخش کامیون نیز کامیون بنز WH شرکت ایران خودرو دیزل دو ستاره کیفی به دست آورد.
در بخش کشنده، خودروی کشنده فوتون ۴Auman H شرکت ایران خودرو دیزل توانست سه ستاره کیفی را به دست آورد.
در بخش مینی بوس نیز مینی بوس شیلر بهمن دیزل در لیست ۳ ستارهها قرار گرفت.
البته مدتی است که ستارهدهی به خودروها ارزش خود را از دست داده و بدون آنکه کیفیتی افزایش یابد تعداد ستارهها (برای قانع کردن مردم برای خرید خودرو) بیشتر و بیشتر میشود.