مکمل بنزین
اخبار خودرو

ایمپلنت دندان جایگزین مناسب برای دندان‌های آسیب دیده

ایمپلنت دندان یکی از روش هایی است که در دهه های اخیر دندان پزشکان از این روش برای جایگزینی دندان های خراب با دندان های سالم اما به اصطلاح مصنوعی از آن استفاده می کنند. در نظر داشته باشید که دندان درد یکی از سخت ترین درد هایی است که یک انسان می تواند متحمل آن گردد. به همین دلیل هیچ فردی تحمل درد دندان را نخواهد داشت و برای همین مورد به پزشک مراجعه خواهد نمود. یکی از روش هایی که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد و شما می توانید با استفاده از آن درد دندان خود را از بین ببرید ایمپلنت دندان است. این روش دارای معایب و مزایا، دارای مراحل انجام، دارای روش های گوناگون . مراقبت های مخصوصی است. در این مقاله قصد داریم این روش موجود در دندان پزشکی را برای شما شرح دهیم تا با این اطلاعات بتوانید بهترین تصمیم را اتخاذ کنید.

Figure 1 ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان جایگزین مناسب برای دندان های آسیب دیده

گاهی ممکن است به دلایل متنوع مانند استفاده از آجیل ها، استفاده از انواع خوردنی های سفت و حتی استفاده از غذاهای گرم و سرد همزمان و … دندان های شما دچار درد شوند. اما در نظر داشته باشید تنها درد در قسمت دندان ها نمی تواند حاکی از این باشد که دندان شما خراب است. در این حالت به دندان پزشکی که هر بار به آن جا مراجعه می کنید، سری خواهید زد و برای درمان و یا چکاپ اقدام خواهید نمود. گاهی ممکن است دکر تنها با پر کردن دندان، عصب کشی دندان و…. سعی در درمان درد داشته باشد. اما گاهی کاری از دست پزشک بر نخواهد آمد در نتیجه تنها راه باقی مانده کشیدن دندان خراب است. در این حالت زیبایی لبخند شما کمی از بین خواهد رفت و حتی در زمان خوردن غذا نیز دچار مشکل های فراوانی خواهید شد. تنها راه حل پیش روی شما استفاده از روش ایمپلنت دندان است. شما با این روش می توانید جای خالی دندان های قبلی را پر کنید و دندانی مصنوعی را جایگزین دندان اصلی خواهید کرد. در روش ایمپلنت دندان، دندان ها دقیقا مانند ریشه در لثه نفوذ خواهند کرد و با اتصال به استخوان می توانیم دندان خود را ترمیم نماییم و زیبایی لبخند خود را بازیابیم.

  چه مانعی بر سر تحویل خودروهای پیش فروش شده وجود دارد؟

ایمپلنت چیست و چه زمان هایی بیماران به ایمپلنت دندان نیازمند اند؟

ایمپلنت دندان یک روش جایگزینی و یا جا به جایی ریشه های اصلی مشکل دار با تیتانیوم است. پیچ ها و مواردی که به عنوان مواد قابل جایگزینی در این روش یعنی ایمپلنت دندان استفاده می شوند از جنس آلیاژ ها تیتانیوم، وانادیوم و آلومینیوم است که نه حساسیتی را ایجاد خواهند کرد و نه عدم سازگاری بین دندان های دیگر با این محصول را مشاهده خواهیم نمود. در این حالت افراد زیادی می توانند از این روش استفاده نموده و ریشه های دندان مشکل دار خود را با این مواد جا به جا کنند. بیمارانی به این روش نیازمند هستند که دندان آن ها از نظر ریشه دارای مشکل می باشد. در این حالت می توانند با این روش یعنی ایمپلنت دندان این درد را تسکین دهند. در نظر داشته باشید افراد بسیار زیادی به دلایل مختلف نباید از این روش استفاده نمایند و به عبارتی منع استفاده از این روش برای آن ها وجود دارد.

Figure 2 ایمپلنت یکی از روش های درمان درد ریشه
Figure 2 ایمپلنت یکی از روش های درمان درد ریشه

 

معایب و مزایای ایمپلنت دندان

این روش نیز مانند روش های متعدد در زمینه دندان پزشکی می تواند دارای معایب و مزایای مختلف و متفاوت باشند. توجه داشته باشید که در زمینه معایب تا به امروز نتوانسته ایم نمونه ای را مشاهده کنیم و اگر این روش توسط فردی متخصص، کارآمد و به وسیله بهترین برند های موجود و با روش های اصولی استریلیزاسیون انجام پذیرد می توانیم به وضوح اعلام کنیم شما نیز دچار معایب این روش نخواهید شد. به همین منظور در نظر داشته باشید برای دریافت خدمات دندان پزشکی از بهترین کلینیک ها و بهترین پزشکان استفاده نمایید تا شاهد معایب این روش نباشید و بتوانید به راحتی ریشه های دندان خود را جایگزین کنید. از مزایای این روش می توانیم به جایگزین کردن ریشه و عدم احساس درد، استفاده آسان و راحت در هنگام خوردن غذا و موارد این چنین اشاره کنیم.

  لوکس‌ترین و گران‌ترین سدان مرسدس با قیمتی خیره‌کننده معرفی شد

انواع روش های ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان دارای روش های مختلف و متفاوتی است که هر پزشک با توجه به تشخیص خود یکی از روش ها را برای درمان بیمار انتخاب خواهد کرد. به طور کلی می توانیم روش های ایمپلنت دندان را به دو گروه اندوستیال و ساب پریوستئال تقسیم بندی کنیم. توجه داشته باشید روش هایی مانند روش های پانچ را نیز می توانیم به عنوان روش های جدید و کارآمد در این زمینه مشاهده نماییم. استحکام روش هایی مانند ساب پریوستئال بسیار کمتر از روش اندوستیال است به همین منظور امروزه از روش های اندوستیال بیشتر از روش های دیگر استفاده خواهد شد. در روش اندوستیال جایگزینی در استخوان اتفاق می افتد در نتیجه ایمپلنت دندان شما محکم تر خواهد بود.

مراحل انجام ایمپلنت

برای آن که بدانید مراحل ایمپلنت دندان چیست تا در زمان درمان پشیمان نشوید، ابتدا اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. از این مراحل به ترتیب می توانیم موارد زیر را عنوان کنیم:

  • بی حسی
  • برش لثه
  • روش پانچ
  • ثبت محل ورود
  • سوراخ کردن استخوان
  • ارزیابی جهت و راستای حفره اولیه
  • تکمیل طول حفره استخوان
  • ارزیابی حفره پیش از جایگذاری ایمپلنت
  • پهن کردن سوراخ استخوان
  • ارزیابی وضعیت حفره محل کاشت ایمپلنت
  • رزوه دار کردن حفره استخوان
  • قرار دادن ایمپلنت
  • بستن دریچه ایمپلنت با پیچ درپوش

در این مرحله ایمپلنت شما پایان یافته است و می توانید در صورت مراقبت های صحیح در مدت زمان طولانی از آن استفاده نمایید.

 نگهداری از ایمپلنت دندان
نگهداری از ایمپلنت دندان

 

مراقبت های لازم جهت نگهداری ایمپلنت دندان

برای آن که بتوانید دندان خود را سالم نگه دارید، باید ابتدا موارد مراقبت از دندان ایمپلنت شده را بدانید و سپس اقدام به ایمپلنت نمایید. از موارد مراقبت می توانیم نمونه های زیر را عنوان کنیم.:

  1. بعد از انجام ایمپلنت ممکن است شما برای رفع بی حسی ها نیازمند مصرف مسکن و گاهی نیز استراحت کردن باشید.
  2. به هیچ عنوان از غذا های سرد و گرم به طور همزمان استفاده نکنید.
  3. به هیچ عنوان از کافئین و نوشیدنی های دارای کافئین و حتی سیگار استفاده نکنید.
  4. مرتب مسواک بزنید و از دهان شویه های مخصوص با مشورت پزشک استفاده نمایید.
  500 هزار دلار یا 13 میلیارد تومان، هزینه سرویس بوگاتی شیرون در هر چهار سال!

با توجه به این موارد می توانید بعد از انجام ایمپلنت دندان مراقب دندان مصنوعی خود باشید و سلامت و ماندگاری آن ها را تضمین نمایید.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و چرخان در تهیه آن نقشی نداشته است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا