رنو حدود سه سال پیش با معرفی مدل آرکانا وارد بخش شاسیبلندهای کوپه شد و حالا مدل بزرگتری را در این بخش معرفی کرده است. نام این خودروی جدید از یک هواپیمای مسابقهای متعلق به سال 1934 گرفته شده است. رافال که در سگمنت D قرار میگیرد، اولین محصول رنو محسوب میشود که بهطور کامل از زبان طراحی جدید این شرکت استفاده میکند. در جلوی خودرو شاهد طراحی جدید جلوپنجره و چراغهای LED ماتریس هستیم که شبیه فیس لیفت کلیو به نظر میرسد.
رافال روی پلتفرم CMF-CD مشترک با آسترال و اسپیس ساخته شده اما سقف شیبداری داشته و فقط با پنج صندلی عرضه میشود؛ اما با وجود فرم کوپه مانند، فضای سر عقب خودرو حداقل کاهش را داشته و صندوق بار نیز فضای سخاوتمندانه 530 لیتری را ارائه میکند. این خودرو 4.71 متر طول، 1.86 متر عرض و 1.61 متر ارتفاع داشته و فاصله محوری آن برابر با 2.74 متر است. همچنین بالای سر سرنشینان هم یک سقف شیشهای بسیار بزرگ پانوراما با ابعاد 1,470 میلیمتر در 1,117 میلیمتر جای گرفته است که میتواند از حالت کاملاً مات به شفاف تبدیل شود.
در داخل رافال شاهد یک صفحه آمپر دیجیتالی 12.3 اینچی به همراه نمایشگر لمسی 12 اینچی عمودی هستیم که تقریباً با مدل جدید اسپیس یکسان به نظر میرسد. این خودرو از اندروید اتو و اپل کارپلی بیسیم بهره میبرد و هدآپ دیسپلی 9.3 اینچی هم برای آن قابل سفارش است. رافال همچنین به مجموعهٔ کاملی از سیستمهای کمکراننده پیشرفته مجهز شده که رانندگی خودکار سطح دو را فراهم میکند.
رافال ابتدا فقط به یک پیشرانه هیبریدی به بازار عرضه خواهد شد. این سیستم شامل یک پیشرانه 1.2 لیتری سه سیلندر توربو با 130 اسب بخار قدرت و 205 نیوتن متر گشتاور به همراه دو موتور الکتریکی خواهد بود. موتور الکتریکی اصلی 70 اسب بخار قدرت دارد درحالیکه موتور الکتریکی دوم در اصل یک استارت ژنراتور با 34 اسب بخار قدرت است. مجموع خروجی این سیستم 200 اسب بخار قدرت است که توسط یک گیربکس اتوماتیک هوشمند به چرخهای جلو منتقل میشود. بعداً رنو یک نسخهٔ پلاگینهیبریدی چهارچرخ محرک را هم ارائه خواهد کرد که به لطف اضافه شدن یک موتور الکتریکی به محور عقب، قدرت را به 300 اسب بخار میرساند.