مردادماه امسال بود که طی مطلبی از قرار گرفتن نام خودرو برقی سینوگلد جانژینگ در لیست خودروهایی که برای ورود به کشور اظهار شدهاند، خبر دادیم. همانطور که مستحضرید، این خودرو در واقع همان آریزو 5 برقی است که چری امتیاز تولید آن را به برند سینوگلد منتقل کرده است.
تا مدتی پیش، مشخص نبود که وارد کننده نمونههای اولیه سینوگلد جانژینگ کدام شرکت ایرانی است. باتوجه به شراکت چری و سینوگلد و همچنین مونتاژ محدود آریزو 5 برقی در ایران، گمان میشد که شرکت مدیران خودرو متولی خودرو مذکور خواهد بود. اما به تازگی، اطلاعاتی بدستمان رسیده که نشان میدهد شرکت دیگری نمونههای جانژینگ را وارد کشور کرده است.
براساس اطلاعات بدست آمده توسط خبرنگار پایگاه خبری چرخان، منابع گمرکی، سایپا را وارد کننده نمونههای اولیه سینوگلد جانژینگ معرفی میکنند.
فعلا، سینوگلدهای وارداتی سایپا در جهت فرآیندهای تحقیقاتی وارد ایران شده و مشخص نیست که سایپا قصد دارد تا این خودرو را در آینده وارد بازار کند یا اینکه از فناوری های آن در خودروهای داخلی استفاده کند.
مشخصات سینوگلد جانژینگ
نمونههای اولیه سینوگلد جانژینگ که وارد ایران شده، مجهز به پیشرانه برقی 100 کیلوواتی است. این پیشرانه توانایی تولید 100 کیلووات (134 اسب بخار) قدرت و 175 نیوتن متر گشتاور را دارد. مجموعه باتری با ظرفیت 48.16 کیلووات ساعت مجهز شده که شعاع حرکتی برابر با 405 کیلومتر برای این خودرو را فراهم میکند. شارژ کامل از طریق جریان عادی به 7 تا 9 ساعت زمان نیاز دارد. زمان شارژ سریع مشخص نیست.
از مهمترین امکانات رفاهی و ایمنی سینوگلد جانژینگ میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- سامانه کنترل پایداری (ESP)
- سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای
- تریم چرمی صندلی ها
- ترمز پارک برقی همراه با اتوهولد
- سنسور نور
- چراغ های روز
- ترمزهای ABS و EBD
- سردنده به صورت ماوسی
- مانیتور لمسی 9 اینچی همراه با دوربین عقب
- رینگ های آلومینیومی
- سنسورهای هشدار دهنده میزان باد تایرها (TPMS)
- سنسورهای هشدار دهنده موانع در قسمت عقب خودرو
- 2 کیسه هوای ایمنی
- باز و بسته شدن آینه های جانبی به صورت برقی
- و…
دست از این ماشین های قدیمی بردارید خواهشا ، الان شرکت های دانش بنیان نوآوری مثل neo در چین دارن بهترین خودروهارو تولید میکنن و چون تسلا قیمت ماشیناشو در چین اورده پایین تا بازار رو در انحصار داشته باشه شرکت های خوبی مثل neo به شدت نیازمند پول هستن و چه بهتر که بخشی از سهام این شرکت های آینده دار خریداری بشه و بخشی از خطوط هم بیارن ایران صادر کنن بجای اینکه برن عربستان و تولید کنن ، خواهشا مغز اقتصادی داشته باشید.