در اطلاعات جدید مشخص شد که بیوایدی Atto 3 در تست Euro NCAP عملکرد خوبی نداشته است و سیستم کمک راننده آن توسط کارشناسان ایمنی به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. سیستم کروز کنترل تطبیقی این خودرو به دلیل عدم فعالیت راننده به طور مکرر خاموش میشد.
گفته شده که این بدترین امتیازی است که میتوان در این تست کسب کرد و تاکنون به هیچ خودرویی اعطا نشده است. بیشتر این امر به این دلیل رخ داد که سیستم فرمان خودرو در موقعیتهای بحرانی و پس از یک دوره طولانیمدت عدم فعالیت غیرفعال میشود و راننده باید خود سریعا چارهای بیاندیشد.
همین امر باعث شد که Atto 3 در این تست به امتیاز صفر از ۲۵ برسد و در تست تصادفات نیز نتایج ضعیفی کسب کند. سیستمهای BYD همچنین در آزمایشهای Euro NCAP برای شناسایی تابلوهای ترافیکی با نمره ۵۵ درصد مواجه شدند. با توجه به اینکه BMW سری ۵ و مرسدس کلاس C هر دو نمره بالایی را پس از انجام آزمایشهای مشابه کسب کردند، مدیر فنی Euro NCAP، آدریانو پالا برنال، در این زمینه اعلام کرد که این تستها باعث میشود که در ساخت و طراحی ویژگیهای کمک راننده بازبینی شود.
او همچنین هشدار داد که فناوریهای کمکراننده باید بدانند که این فناوری تجربه رانندگی راحتی را فراهم میکند، اما در شرایط خاص دارای نقصهایی است و ممکن است هنگام استفاده نادرست خطرات جدی ایجاد کند. پس نظارت بر راننده و آگاهی از وضعیت باید در تمام زمانها بررسی شود. شرکت BYD از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است، اما به Euro NCAP اعلام کرده که سیستمهای کمکراننده در مدلهای جدیدتر خود (مانند Dolphin و Seal) از فناوری پیشرفتهتری استفاده میکنند، هرچند هنوز مشخص نیست که آیا این موضوع بر نتایج آزمایش تأثیر خواهد گذاشت یا خیر.
BYD Atto 3 در سال ۲۰۲۲ تحت برنامه آزمایش تصادف Euro NCAP قرار گرفت و نمره ایمنی پنج ستاره دریافت کرد. اما چگونه یک خودرو با نمره ایمنی بالا میتواند به چنین نتیجه بدی دست یابد و برای سیستم ایمنی خود به امتیازیابی بدی دست یابد. این آزمایشها در سال ۲۰۲۶ تغییر میکنند و یک طرح امتیازدهی جدید معرفی خواهد شد. Euro NCAP از سال ۲۰۲۰ شروع به آزمایش سیستمهای کمکراننده کرده و در سال ۲۰۲۴ آزمایشهای جدیدی را معرفی کرده است.