به نظر میرسد ماه عسل مالکان تسلا برای شارژ خودروهایشان کمکم دارد تمام میشود؛ تسلا در بیانیهایی اعلام کرد مالکان خودروهای مدل ۳ از این پس برای شارژ خودرویشان در ایستگاههای سوپرشارژ باید هزینه بپردازند و مالکانی که خودروهایشان را بعد از اول ژانویه سال ۲۰۱۷ تحویل میگیرند باید هزینه اتصال به شبکه را بپردازند (البته برای اولین بار تمام مدلهای تسلا از S و X و مدل ۳ معادل ۴۰۰ کیلووات شارژ رایگان که برابر با ۱۶۰۰ کیلومتر پیمایش را دریافت میکنند) و افرادی که خودروهایشان را در جایگاه میگذارند بعد از شارژ شدن کامل، به ازای هر دقیقه که خودروهایشان متصل به شارژ باشد باید ۰.۴ دلار بپردازند زیرا بعضی از مالکان خودروهایشان را در ایستگاهها به امان خدا میگذارند و بعد از چندین ساعت باز میگردند که برای این زمان تلف شده باید هزینه بپردازند. این عمل بعضی از افراد باعث میشود که دیگران نتوانند از ایستگاهها استفاده کنند.
بعد از این ماجرا بعضی از مالکان از تسلا انتقاد کردند و ایلان ماسک (سئو تسلا) در توییتر خود جواب داد که باید قدم برای بالا بردن کارایی شبکههای شارژ برداریم تا همه بتوانند از این ایستگاهها استفاده کنند؛ با این وجود اگر فردی بعد از ۵ دقیقه شارژ کامل از ایستگاه شارژ خارج شود برای وی جریمهایی در نظر گرفته نخواهد شد. خودروهای تسلا پس از شارژ شدن کامل پیغامی روی گوشی مالک تسلا میفرستد پس دلیل خوبی نیست که بگویند نمیدانند کی خودرو کاملا شارژ شده است.
تسلا عنوان کرده هزینه شارژ خودروها در ایستگاهها بسیار کمتر از بنزین زدن در جایگاههای سوخت فسیلی است؛ این تغییرات تنها برای خریداران تسلا از سال ۲۰۱۷ هست و مالکان یا خریدارانی که تا پایان سال میلادی جاری خودروی خود را سفارش داده باشند با این تغییرات روبرو نخواهند شد. خودروهای تسلا از سال ۲۰۱۲ میلادی تا کنون رایگان در ایستگاهها شارژ میشدند؛ در آمریکای شمالی حدود ۷۶۹ ایستگاه با ۴۸۷۶ دستگاه شارژر در حال سرویسدهی موجودند و با این استراتژی جدید تسلا میتواند این شبکه را گسترش بدهد. در اواخر سال آینده میلادی مدل ۳ با قیمت حدود ۳۵۰۰۰ پوند به بازار میآید که ارزانترین خودروی تولیدی تسلا خواهد بود. تسلا در مرحله اول ۵۰۰ هزار از این خودرو را تولید خواهد کرد که ۴۰۰ هزار دستگاه آن تا به حال به پیش فروش شدهاست.