مکمل بنزین
اخبار خودرو

گینتا آکولا در ژنو به نمایش در آمد

نام گینتا زیاد در دنیا مطرح نیست اما این برند گمنام تمام تلاش خود را بکار گرفته تا در بین بهترین‌ها بتواند خودنمایی کنید.. گینتا در نمایشگاه ژنو با یک سوپراسپرت قدرتمند حاضر شده تا برند روسی بتواند در این کلاس، خود را به جهانیان ثابت کند. آکولا از یک موتور 8 سیلندر 6 لیتری تنفس طبیعی با قدرتی در حدود 600 اسب‌بخار و گشتاور 700 نیوتون متر بهره می‌برد که این قدرت از طریق گیربکس 6 سرعته سکونشئال به آسفالت منتقل خواهد شد.

گینتا آکولا در ژنو به نمایش در آمدشاید دوره خودروهای دیزلی و بنزینی تمام شده باشد اما بی‌شک در بدترین شرایط هم این خودروها طرفداران خاص خود را خواهند داشت بطوریکه از 20 عدد آکولا حدود 14 دستگاه به‌فروش رفته است. وزن این خودرو تنها 1150 کیلوگرم است یعنی چیزی نزدیک به پژوهای موجود در ایران که می‌تواند به حداکثر سرعت 320 کیلومتر در ساعت برسد.

علی شیرعلی بیک

کارشناس ارشد رشته طراحی کاربردی و دانشجوی اسبق دانشگاه اسنابقوک آلمان. به دلیل علاقه به نویسندگی، بیش از 10 سال است که در حوزه تولید محتوا فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا