رنو مگان مونتاژ ترکیه و کولئوس کرهای، خودروهای وارداتی جدید بازار ایران
با آزادسازی واردات خودرو به صورت CBU به کشور، اخبار مربوط به این حوزه بسیار داغ شده است. همانطور که مستحضرید، در همان ابتدا، وزارت صمت از ممنوعیت واردات خودروهای فرانسوی خبر داد. یعنی عملا نباید شاهد ورود خودرویی با برندهای پژو، رنو، سیتروئن، دی اس و… باشیم. برخی از شرکتها نیز برای دور زدن این امر، برنامه واردات خودروهای زیرمجموعه برندهای مذکور را دارند. برای مثال، کمپانی داچیا رومانی که خودروهای اقتصادی رنو را تولید کرده و به برخی کشورها با لوگو و برند رنو صادر میکند؛ حال شرکتی قصد دارد تا باتوجه به محدودیتها، خودروهای داچیا را با همان لوگو داچیا وارد ایران کند.
اما جدا از بحث داچیا، یکی از شرکتها برنامه دارد تا دو خودرو رنو را با همان لوگو رنو وارد ایران کند. براساس اطلاعات بدست آمده، خودروهای رنو کولئوس مونتاژی کشور کره جنوبی و رنو مگان مونتاژی کشور ترکیه، برای واردات به کشور، ثبت سفارش شده و در راه ایران هستند.
باتوحه به این اقدامات، به نظر میرسد که ممنوعیت خودروهای فرانسوی صرفا در محل مونتاژ خلاصه شده و اگر خودروهایی با برند فرانسوی، در کشورهای دیگر مونتاژ شده باشند، اجازه واردات را کسب خواهند کرد!
با ما همراه باشید تا در ادامه به مشخصات هر 2 خودرو، به صورت خلاصهوار نگاهی بیندازیم
– رنو مگان
رنو مگان، خودروییست که قرار بود تا در سال 1397 وارد ایران شده و به رقابت با خودروهای کرهای چون هیوندای النترا، کیا سراتو و… بپردازد. اما با بسته شدن واردات خودرو در دولت سابق، خبری از ورود مگان جدید به بازار نشد. البته بهتر است بدانید که چند دستگاهی از رنو مگان قبل از ممنوعیت واردات خودرو، وارد مناطق آزاد شده و هماکنون نیز در حال تردد هستند.
براساس اطلاعات بدست آمده، خودرو رنو مگان جدید قرار است تا با پیشرانه 1332 سی سی توربوشارژ وارد ایران شود. پیشرانه معروف به 1.3 TCE با اتصال به گیربکس 7 سرعته دو کلاچه (EDC)، توانایی تولید 140 اسب بخار، قدرت و 240 نیوتن متر، گشتاور را دارد.
در رابطه با امکانات رفاهی و ایمنی، فعلا اطلاعاتی در دسترس نیست. اما فولترین تیپ عرضه شده رنو مگان با پکیج فنی مذکور، دارای لیستی به شرح ذیل است:
- سیستم اتوپارک
- سقف شیشه ای
- سیستم های کروز کنترل و لیمیت کنترل
- سامانه کنترل پایداری
- آینه الکتروکرومیک
- مولتی مدیا همراه با دوربین عقب
- سیستم تنظیم حالت رانندگی Multi-Sense
- سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای
- تریم چرمی صندلیها
- ترمز پارک برقی
- سنسورهای نور و باران
- کلاستر دیجیتالی
- سیستم کیک سنسور (سنسور پایی برای باز کردن صندوق عقب)
- ترمزهای ABS، EBD و BA
- تهویه مطبوع الکتریکی
- و…
– رنو کولئوس
طی سال 1396 که تعداد انبوهی رنو کولئوس جدید وارد کشور شد، شرکت نگین خودرو توانست موفقیت چشمگیری را برای این خوش خط و خال فرانسوی رقم بزند. البته که در همان سالها نیز کولئوس وارد شده به ایران، مونتاژی کره جنوبی بوده و قرار است تا بزودی هم رنو کولئوسهای مونتاژی همین کشور وارد ایران شود.
رنو کولئوس، قرار است تا با همان پیشرانه 2.5 لیتری تنفس طبیعی وارد بازار شود. این پیشرانه با اتصال به گیربکس XTRONIC CVT توانایی تولید 170 اسب بخار، قدرت و 233 نیوتن متر، گشتاور را دارد.
در رابطه با امکانات رفاهی و ایمنی، فعلا اطلاعاتی در دسترس نیست. اما تیپ وارد شده از رنو کولئوس 2018 به کشور، دارای لیستی به شرح ذیل است:
- سیستم اتوپارک
- چهار چرخ محرک
- 6 کیسه هوای ایمنی
- سقف پانورامیک
- سیستم های کروز کنترل و لیمیت کنترل
- سامانه کنترل پایداری
- آینه الکتروکرومیک
- مولتی مدیا همراه با دوربین عقب
- سیستم تنظیم حالت رانندگی Multi-Sense
- سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمهای
- تریم چرمی صندلی ها
- ترمز پارک برقی
- سنسورهای نور و باران
- کلاستر دیجیتالی
- جک برقی صندوق عقب همراه با سیستم کیک سنسور (سنسور پایی)
- ترمزهای ABS، EBD و BA
- تهویه مطبوع الکتریکی دو کاناله
- و…
عجب خبری بود.
یکی به صنعت معدن بگه اگه میخوای ممنوع کنی،باید برند ممنوع کنی نه اینکه فقط تو فرانسه تولید نشه
سلام
سایت فروش یکپارچه خودروهای وارداتی بدون هیچ دلیلی شرایط منو رد کرده،از کجا میشه پیگیری کرد ؟لطفا راهنمایی بفرمایید