اوایل فروردینماه امسال بود که از ورود 30 دستگاه خودرو زوتی T300 شرکت پارس خودرو به کشور خبر دادیم. اما امروز طی مراسمی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، از رسیدن 1000 دستگاه خودرو T300 دیگر به کشور خبر داده و همچنین بیان نمود که 7000 دستگاه دیگر در آستانه ارسال به ایران هستند.
اینطور که گفته میشود، قرار است تا 10 هزار دستگاه از این خودرو به صورت وارداتی در ایران عرضه شوند و سپس، پارس خودرو فرآیند مونتاژ آن را آغاز خواهد کرد. براساس اطلاعات دریافتی، زوتی T300 قرار است تا در ایران با نام پارس خودرو DL5 عرضه شود.
اما در جدیدترین اخبار، شاهد اعلام قیمت پایه خودرو زوتی T300 یا همان پارس خودرو DL5 توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران هستیم. براساس اطلاعات بدست آمده توسط خبرنگار پایگاه خبری چرخان، گمرک، زوتی T300 وارداتی پارس خودرو را 64 هزار و 980 یوآن قیمتگذاری کرده است. همچنین، تعرفه واردات در نظر گرفته شده برای آن، 55 درصد اعلام گردیده است. متاسفانه هزینه حمل و نقل خودروها تا گمرکات ایران، اعلام نشده است.
خودرو | قیمت خام | تعرفه | قیمت پایه (بدون احتساب هزینه های شماره گذاری، مالیات و…) |
زوتی T300 پارس خودرو | 64 هزار و 980 یوآن | %55 | 100 هزار و 719 یوآن |
باتوجه به وجود ابهام در بحث نرخ ارز در نظر گرفته شده برای واردات خودرو، فعلا نمیتوان به صورت قطعی، قیمت پایه خودروها را به صورت ریالی اعلام کرد.
مشخصات زوتی تی300 – ZOTYE T300
زوتی T300 قرار است تا با پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ وارد بازار شود. این پیشرانه با اتصال به گیربکس CVT، توانایی تولید 147 اسب بخار، قدرت و 215 نیوتن متر، گشتاور را دارد.
T300 کراساووری است که 4387 میلیمتر طول، 1835 میلیمتر عرض و 1642 میلیمتر ارتفاع داشته و فاصله محوری آن نیز 2600 میلیمتر اعلام شده است
T300 پارس خودرو قرار است تا با سطح پایینی از امکانات رفاهی و ایمنی وارد بازار شود. البته که در همین تیپ، قابلیت رقابت با برخی خودروهای چینی مونتاژی را داشته و گاهی نیز برتریهایی نسبت به آنها دارد. از رقبای T300 میتوان به جک S3، ام وی ام X33 CROSS، تیگارد X35 و… اشاره کرد.
از امکانات رفاهی و ایمنی مهم زوتی T300 میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- سامانه کنترل پایداری و کنترل حرکت در سربالایی
- فرمان کمکی برقی
- دو کیسه هوای ایمنی
- سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمهای
- ترمزهای ABS، EBD و BA
- مولتی مدیای لمسی همراه با دوربین عقب
- ترمز پارک برقی همراه با اتوهولد
- سیستم کروز کنترل
- چراغ های روز (دی لایت)
- سنسورهای هشدار دهنده موانع در قسمت عقب خودرو
- تریم چرمی صندلیها
- تهویه مطبوع الکتریکی
- رینگهای آلومینیومی
- و…
وقتی خود تولیدکننده داره وارد میکنه اون تعرفه کذایی چی میگه؟؟مگه هدف تعرفه گمرکی حمایت از تولید نبود خب الانم که پول این ماشین صاف میره تو جیب کمپانی اون گمرکی واقعا پول زوره
راست می گن تعرفه گمرک بابت چیه وقتی خودرو ساز داره وارد می کنه
ماشین بدی به نظر نمیرسه ولی اپشن نداره دیگه
۵۵ درصد گمرک
قرار بود خودرو اقتصادی باشه
نمنمیدونم اینا چرا دست از چین برنمیدارن .
آقای رییسی شما نماینده ملت هستین نه نماینده خودروساز