مکمل بنزین
گوناگوناخبار خودرو

نیم نگاهی به بزرگترین بازار خودرویی جهان

نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن را می‌توان به‌عنوان یک وسیله برای سنجش میزان بزرگی بازار خودرویی پرجمعیت‌ترین کشور دنیا دانست. خودروهای جدید با فناوری‌های نو که برای ربودن گوی سبقت از رقیبان خود دست به دامان بازار بزرگ‌ترین بازار خودرویی جهان شده‌اند.

طبق خبرگزاری بلومبرگ، نمایشگاه امسال پکن به چند دلیل نسبت به سال‌های قبل متمایز است. اول اینکه چین تصمیم گرفته است که بعد از بیست سال بسته بودن بازارهای خودش به روی برندهای جهانی، آن‌ها را بازگشایی کند، دوم اینکه امسال سال جولان خودروهای برقی بود که قصد تصاحب بازار خودرویی از خودروهای بنزینی و دیزل رادارند و مورد سوم هم جنگ تجاری برندهای جهانی برای به دست گرفتن سهم بیشتر از این بازار خودرویی بزرگ است.

در این چند روزی که این موتور شو بین‌المللی در حال برگزاری است، هم شرکت‌های کوچک و بزرگ چینی محصولات جدید و البته در بسیاری از موارد نسخه‌های کپی شده خود را معرفی کرده‌اند و هم برندهای مطرح جهانی مانند فولکس‌واگن، مرسدس و بسیاری از شرکت‌های دیگر در پی رقابت با یکدیگر هستند.

اما دراین‌بین در پی تنش تجاری بزرگی که بین چین و آمریکا به وجود آمده است شرکت بی ام و آلمان تصمیم گرفته که اولین خودروی شاسی‌بلند برقی خود را که نام Ix3 روی آن گذاشته‌شده، طبق توافق خود با شرکت برلیانس در سال 2020 در چین تولید و به بازارهای خارجی ارسال کند.

شرکت فولکس‌واگن آلمان نیز که در این نمایشگاه حضور دارد، اعلام کرده است که تا 5 سال آینده حجم مبادلات تجاری این شرکت با شرکای چینی خود به 18 میلیارد دلار خواهد رسید.

  نسخه‌ اولیه هایما S5 پلاس با تغییرات جدید، دیده شد!

میلیاردر چینی لی شوفو نیز که هدایت هولدینگ جیلی چین را بر عهده دارد کار خود را از یخچال سازی در سال 1980 شروع کرده بود. حالا جیلی به‌جایی رسیده است که مالک ولوو، لوتوس انگلیس، تاکسی‌های مشکی لندن و همچنین سهامدار عمده در دایملر آلمان است و قصد دارد تا خود را در بین سه ضلع مثلث بزرگ خودروسازی یعنی آلمان، آمریکا و ژاپن قرار داده و با اضافه کردن نام چین در این مثلث این شکل را به یک چهارضلعی تغییر دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا