تصور کنید که یک روز اردیبهشتی و اواسط بهار دل انگیز اگهی فروش یک دستگاه خودروی با کیفیت فرانسوی را میبینید و برای خرید آن البته به صورت بلندمدت دست به کار میشوید و چند ده میلیون تومان از پس انداز خود را برای این خودرو به حساب شرکت واریز میکنید و القصه این خودرو سیتروئن C3 میشود و شرکت ثبت نام کننده نیز گروه سایپا که یک تولید کننده ایرانی است و ماجراها شروع میشود…
به گزارش چرخان، قصه خریداران سیتروئن C3 همانند بسیاری از خودروهای داخلی و خارجی این روزها به یک خبر تکراری تبدیل شده و همانطور که پیش بینی میشد، خریداران این خودرو به صف شدند و به سراغ شرکت سایپاسیتروئن رفتند و نسبت به قیمت اعلامی جدید این شرکت اعتراض کردند!
مشتریان مدعی هستند که البته این ادعا بسیار نزدیک به واقعیت بوده و بایستی توسط سازمانهای مربوطه پیگیری شود و آن هم این است که اگر این گروه از خریداران در اردیبهشت ماه اقدام به خرید دلار، طلا و یا هر جنسی که وابسته به ارز است، میکردند حالا شاهد حداقل سه برابر شدن سرمایه خود بودند ولی با اعتماد به گروه سایپا، اقدام به خرید سیتروئن C3 با پیش پرداخت 60 میلیون تومان کردند که قیمت نهایی و قطعی حدودی این خودرو حوالی 130 میلیون تومان اعلام شده بود که در بدترین حالت میشد رقم 150 میلیون تومان را برای آن متصور شد!
ولی حالا سایپا سیتروئن در اطلاعیهای اعلام کرد که مشتریان این شرکت بایستی با رقم 240 میلیون تومان اقدام به واریز مابقی مبلغ کرده و این با محاسبه تخفیف و سودهای تعلق یافته به معنای پرداخت حدود 160 میلیون تومان دیگر به حساب سایپاست که قطعا در توان بسیاری از خریداران این خودرو نیست. مشتریان این شرکت میگویند آنها با دلار و ریال اردیبهشت ماه سال جاری ثبت نام کردهاند و سایپا بایستی ارزش پول پرداختی آنها را محاسبه کند!
یکی از مشتریان این شرکت میگوید که سایپا به صورت ریالی ثبت نام کرده و حالا محاسبه هزینه تولید خودرو را با دلار انجام میدهد و این به معنای ضرر بسیاری از مشتریان است. بسیاری از مشتریان این شرکت مردم عادی هستند و اندک پس انداز زندگیشان را برای خرید این خودروی نسبتا با کیفیت فرانسوی خرج کردند و حالا برای تحویل چیزی در حدود 3 برابر مبلغ پرداختی اولیه را بایستی به حساب سایپا واریز کنند و یا اینکه عطای دریافت خودرو را به لقایش ببخشند و حوالههایشان را به سودی در حدود 50 تا 100 میلیون تومان به دلالان واگذار کنند!
یکی دیگر از مشتریان این شرکت میگوید که اگر 60 میلیون تومان را تبدیل به دلار میکرد که قیمت آن حوالی 4200 تومان بود، میتوانست آن را در شهریورماه با قیمت 19 هزار تومان بفروشد که چیزی در حدود 270 میلیون تومان نصیب وی میکرد و این بدین معنی است پولی که مشتریان این شرکت برای خرید سیتروئن C3 پرداخت کردند، معادل 270 میلیون تومان فعلی است و حتی اگر قیمت دلار الان را نیز مبنای محاسبه قرار دهیم، 60 میلیون تومان پرداختی اردیبهشت ماه چیزی در حدود 130 میلیون تومان فعلی است و سایپا بایستی از مبلغ مابهالتفاوت این مقدار را کم کند! هر چند که معتقدیم چرا باید این شرکت بدین گونه عمل کرده و ظلم را در حق افرادی بکند که بدان اعتماد کردهاند؟
طبق شنیدهها و تصاویر منتشر شده به نظر میرسد که توقف صدور دعوتنامههای سیتروئن C3 قطعی است و تا مشخص شدن وضعیت قیمتی این خودرو و مابهالتفاوت پرداختی مشتریان دعوتنامهای برای مشتریان صادر نخواهد شد. طبق تصاویر و ویدئوهای دریافتی به تحریریه چرخان، مدیران سایپاسیتروئن این قول را به مشتریان دادهاند که در جلسهای ویژه بین مسئولین مربوطه و نمایندگان مشتریان تصمیمات جدیدی برای این خودرو اتخاذ کنند و درخواستهای مشتریان را در این مورد لحاظ نمایند.
گفتنی است که پیش فروش سیتروئن C3 در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری انجام شد و چیزی در حدود 2000 خودرو در عرض چند دقیقه به فروش رسید و یک رکورد بی نظیر در زمینه پیش فروش اینترنتی خودرو به ثبت رسید که این تعداد از مشتریان چیزی در حدود 120 میلیارد تومان به حساب سایپا واریز کردند که قرار بود با تکمیل وجه در همین حدود، خودروهای مذکور به آنها تحویل داده شود.
متاسفانه مردم ایران هنوز پس از چند دهه زندگی در ایران و مشاهده رفتار شرکت ها و کمپانی ها هنوز درسی عبرت نگرفته اند. تنها دلیلش میتونه پایین بودن ضریب هوشی ایرانیان باشه …
با سلام ،یکی نیست به اینا بگه از اول قیمت تقریبشو میگفتن که مردم اینجوری بیچاره نشن اگه پول داشتیم و قرار بود که ۲۴۰ به این خودرو بدیم همون اردیبهشت توسان ۲۰۱۶کم کارکرد و با همین قیمت میخریدیم نه این لگن فرانسوی رو
متاسفانه این شرکتهاعادت دارن برای حرام خوری
متاسفانه این شرکتهاعادت دارن برای حرام خوری