مکمل بنزین
اخبار خودروبرگزیده‌ها

با 5 خودروی محبوب ایرانی‌ها در سال 98 آشنا شوید!

در کشور ما هر سال تعداد بسیار کمی خودرو جدید معرفی می‌شود و همین باعث شده که یک مدل خودرو، بتواند سالها فروش بالایی را تجربه کند و بعنوان یک خودروی محبوب معرفی شود. کشوری مثل آلمان را در نظر بگیرید که در صنعت خودرو سازی، یک غول محسوب می‌شود. در این کشور هر سال از طیق چند شرکت مطرح همانند بی‌ام‌و، بنز، پورشه و … خودروهای ارتقاء یافته به بازار معرفی می‌شوند و آنها باید به معنای واقعی رشد پیدا کرده باشند، تا بتوانند در رقابت پار برجا بمانند اما در ایران شرایط کاملا متفاوت است و خودروها بدون تغییر، دهه‌ها تولید می‌شوند. امروز در این مطلب به مناسبت فرا رسیدن سال نو، به سراغ محبوب‌ترین خودروهای ایرانی‌ها از لحاظ رضایت مشتری و میزان فروش رفته‌ایم تا با آنها بیشتر آشنا شویم. با ما همراه باشید…

1- رنو ساندرو

ساندرو اگر چه یک خودروی از مد افتاده و قدیمی محسوب می‌شود، اما در ایران طرفداران زیادی دارد. خریداران این خودرو، بدنه مستحکم و مشخصات فنی قابل قبول را دلیل خرید خود می‌دانند که کاملا هم درست است. این خودرو نسبت به رقبای خود، مخصوصا چینیث‌های بازار کیفیت ساخت بالاتری دارد و استهلاک کمتری را برای شما بهمراه می‌آورد. رنو ساندرو در ایران با همکاری نیسان و پارس خودرو روانه بازار شد که لغو برجام به این همکاری خاتمه داد. موتور 1598 سی سی  105 اسب بخاری با شتاب 11.5 ثانیه‌ای، یکی از پرشتاب‌ترین خودروهای ارزان قیمت ایران را در اختیار مشتریان قرار داده. از جمله معایب ساندرو می‌توان به تجهیزات رفاهی ابتدایی، و چهره قدیمی اشاره کرد.

  جیلی GT، یک چینی متفاوت

2- پژو 206

این خودرو سالهاست که بر روی خط تولید ایران‌خودرو قرار دارد و با قدرت تولید می‌شود و مردم هم به خرید آن نه نمی‌گویند. بسیاری از مردم، 206 را بهترین انتخاب در شرایط کنونی می‌دانند. این خودرو از لحاظ ظاهری همچنان در دل ایرانی‌ها جا دارد اما باید توجه داشته باشیم که قطعات این خودرو دیگر فرانسوی نیستند. موتور 1587 سی سی   با 110 اسب بخار و بدنه سبک، شتای قایل قبولی را در اختیار شما می‌گذارد. از لحاظ ایمنی تین خودرو همانند سایر محصولات هم رده خود ضعف دارد اما در حال حاضر یکی از پر طرفدار ترین خودروهای ایران است.

3- پژو 2008

محصول سال 2013 فرانسه می‌توانست به یک اسطوره در ایران تبدیل شود و همانند 206 سالها در پارکینگ ایرانی‌ها دیده شود اما با توقف برجام تولید آن تحت تاثیر قرار گرفت و آینده مبهمی در ایران دارد. نظرات نشان می‌دهد که 2008 را ایرانی‌ها به شدت دوست دارند و در بازار نیز بخوبی خرید و فروش می‌شود. موتور 1598 سی سی  توربو یا 163 اسب بخار قدرت به این بدنه سبک و نچندان بزرگ، قدرت جالبی می‌دهد که باعث شده گزینه بهتری نسبت به چینی‌ها باشد. خودرویی که قرار بود کمتر از 120 میلیون قیمت داشته باشد این روزها در بازار، قیمت آن به 450 میلیون تومان هم می‌رسد.

4- کیا سراتو 2000 سایپا

این خودرو را دیگر نمی‌توان سراتو کره‌ای دانست و تغییرات زیادی در ایران داشته است و ترکیبی از قطعات ایرانی و چینی در آین گنجانده شده است. با این تفاسیر این خودرو توانسته نظر مردم را نسبت به خودروهای چینی بیشتر جلب کند و فروش خوبی داشته باشد و رشد قیمت بالایی داشته است.  موتور 1998 سی سی  آن 156 اسب بخار قدرت تولید می‌کند و مهمترین ضعف آن را شاید بتوان کیفیت مونتاژ و تولید دانست. در حال حاضر کیا سراتو 2000 در بازار قیمتی بیش از 400 میلیون تومان دارد.

  مزدا به‌دنبال ارایه یک کانسپت اسپرت در نمایشگاه توکیو

5- دنا پلاس توربو

شاید این خودرو چندان تعریف کردنی، نباشد اما در ایران محبوب است و باید به آن اعتراف کرد. این خودرو از لحاظ ایمنی شرایط جذابی ندارد اما موتور 1650 سی سی توروبو شارژر با 150 اسب بخار سرعت، باعث شده تا بازار خرید و فروش خوبی داشته باشد. لیست طویل تجهیزات رفاهی دنا پلاس توروب آن را با سایر خودروهای تولید داخل متفاوت کرده است اما خریداران باید در جاده‌ها با توجه بیشتری رانندگی کنند و استفاده از نهایت قدرت این موتور، باعث خسارات جانی جبران ناپذیری بر اثر تصادف خواهد شد.

فرمان هیدرولیک با روكش چرمي با دوخت قرمز مجهز به كليدهاي كنترلي سيستم صوتي و بلوتوث موبايل و كروز كنترل، كانال تهويه براي سرنشينان عقب، چراغ جلو داراي لامپ LED و طرح نئون و چراغ‌ روز (Day Light)، آينه هاي جانبي برقي راهنمادار و تاشونده اتوماتيك، شيشه‏ هاي سولار(ضد اشعه مضرUV)،دوربين ديد عقب، سيستم عيب يابي هوشمند ( مالتي پلكس ) برخی از تجهیزات دنا پلاس ایرانی هستند. علاوه بر همه این‌ها نمی‌توان کیفیت توروبو خودروهای ساخت داخل را در حال حاضر تایید کرد و ممکن است با گذشت زمان، استهلاک بالا و حضور در تعمیرگاه، گریبان‌گیر شما شود.

علی شیرعلی بیک

مهندس مکانیک گرایش طراحی جامدات از دانشگاه آزاد تهران‌جنوب. علاقه مند به طراحی صنعتی مخصوصا خودرو. مترجم و نویسنده درحوزه خودرو، تکنولوژي و صنایع مرتبط

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا