ظهر امروز و در مراسمی که به میزبانی شرکت راسا موتور خاورمیانه و با حضور برخی از ورزشکاران مطرح ملی برگزار شد، تعداد 20 دستگاه سوزوکی سیاز به طور نمادین به مشتریان این شرکت تحویل داده شد.
با آغاز واردات رسمی خودروها به کشور، شرکتهای واردکننده تکتک در حال تحویل محصولات خود به مشتریان هستند و امروز راسا موتور پس از چند سال، با عرضه سوزوکی بار دیگر پای این برند پرطرفدار را به کشور باز کرد.
در این مراسم که با حضور مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره راسا موتور و همچنین مدیران ارشد این شرکت برگزار شد، به خریدارانی که از طریق سامانه یکپارچه اقدام به خرید سوزوکی کرده بودند، سوییچ این خودرو تحویل داده شد.
راسا موتور خاورمیانه که تقریباً شرکت نوپایی در حوزه واردات خودرو محسوب میشود، توانسته است با پیشی گرفتن از رقبای قدر خود در این حوزه، محصولات را پلاکگذاری و تقریباً بدون وقفه و تاخیر به دست مشتریان خود بسپارد.
سوزوکی سیاز سدانی اقتصادی است که میتواند یکی از بهترین جایگزینهای محصولات ایران خودرو و سایپا در بازار باشد. اگرچه از لحاظ قیمتی بالاتر از نمونههای داخلی است، ولی بسیار با کیفیتتر است.
گفتنی است راسا موتور خاورمیانه، علاوه بر عرضه سوزوکی، نماینده و عرضهکننده خودروهای با کیفیت GAC در کشور نیز محسوب میشود و قرار است به زودی سه محصول جذاب از این برند برتر چینی را به دست مشتریان برساند. امپو، امکو و جی اس3 هم اکنون محصولاتی هستند که راسا موتور خاورمیانه برای عرضه وارد سامانه یکپارچه وزارت صمت کرده است.
معرفی کلی سوزوکی سیاز
سیاز برای جایگزینی با سدان سوزوکی SX4 در بازارهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین در نظر گرفته شده است. پیشنمایش این خودرو در قالب کانسپتی در نمایشگاه خودروی هند سال 2014 ارائه شد و سپس از اواسط همان سال در این کشور عرضه شد. سیاز علاوه بر هند، در دیگر کشورهای آسیایی مثل فیلیپین، تایلند و اندونزی هم عرضه میشود و تا زمان خروج سوزوکی از بازار چین در سال 2018، در این کشور هم به فروش میرسید. سیاز از سال 2021 نیز با برند و نام تویوتا بلتا در هند و برخی بازارهای آفریقایی عرضه میشود.
تجهیزات سوزوکی سیاز
از چنین سدان اقتصادی و سادهای نباید انتظار تجهیزات و امکانات چندانی را داشت اما سیاز در این قسمت لااقل از خودرویی مثل هیوندای النترا شرایط بهتری دارد. مهمترین تجهیزات این خودرو عبارتاند از:
- فرمان برقی
- کروز کنترل
- دو ایربگ
- کنترل پایداری
- سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمهای
- نمایشگر لمسی 7 اینچی
- دوربین دنده عقب
- سنسور پارک عقب
- شش بلندگو
- تنظیم دستی شش جهته صندلی راننده
- پورت USB
- روکش چرم مصنوعی صندلیها
- سیستم تهویه اتوماتیک
- سیستم پایش باد تایرها
- بلوتوث
- کامپیوتر سفری
- آینههای جانبی تاشو برقی
پیشرانه سوزوکی سیاز
سیاز از یک پیشرانه 1.5 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی استفاده میکند که 105 اسب بخار قدرت و 138 نیوتن متر گشتاور دارد. انتقال نیروی این موتور هم توسط یک گیربکس چهار سرعته اتوماتیک صورت میگیرد؛ بنابراین، سدان سوزوکی از لحاظ قوای محرکه هم با پیشرانه نسبتاً ضعیف و گیربکس قدیمی، حرف چندانی برای گفتن ندارد و به همین دلیل، 14 ثانیه طول میکشد تا از صفر به سرعت ضد کیلومتر بر ساعت برسد. چنین شتابی روی کاغذ حتی از سدانهای داخلی مثل دنا پلاس هم کندتر است. بااینحال، در عوض سیاز مصرف سوخت پایینی داشته و در هر صد کیلومتر تنها 6 لیتر بنزین مصرف میکند. حداکثر سرعت این سدان ژاپنی 165 کیلومتر بر ساعت اعلام شده و ترمزهای عقب آن کاسهای هستند.
خبری از تحویل نیست برنامه ای ب ای تحویل ندارن نه قطعات نه نمایندگی نه تعهد نه اخلاق راساموتور همه اینها رو زیر پا گذاشته مدیران این شرکت بسیار لات منش بی اخلاق و بی مسئولیت هستن و هیچ برنامه ای برای خسارت تاخیر تحویل ندارن