مکمل بنزین
گوناگوناخبار خودرو

ابعاد تازه‌ای از همکاری فولکس‌واگن و JAC؛ چینی ولی آلمانی!

فولکس‌واگن به منظور تولید اقتصادی‌تر خودروهای الکتریکی جدید خود، به سراغ کمپانی  Anhui Jianghuai Automobile و یا به اختصار JAC رفته است. نتیجه این همکاری و استراتژی جدید فولکس‌واگن؛ افزایش تولید و فروش خودروهای الکتریکی در چین است. رئیس و مدیرعامل گروه خودروسازی فولکس‌واگن آلمان در چین؛ آقای JOCHEM Heizmann؛ با توجه به سوالات متعدد رسانه‌های چینی و اروپایی، ابعاد جدیدی از قرارداد و تفاهم‌نامه امضاء شده میان دو کمپانی فولکس‌واگن و JAC را که در اوایل سپتامبر به امضاء دو طرف رسیده بود؛ فاش کرده است.

jac-iev5-and-iev6s1

بر همین اساس فولکس‌واگن برای تولید خودروهای الکتریکی خود از پلتفرم‌ خودروهای الکتریکی JAC استفاده خواهد کرد. بنابر این فولکس‌واگن از پلتفرم دو خودروی الکتریکی کمپانی JAC استفاده خواهد کرد. نخست مدل الکتریکی IEV5 که یک سدان کوچک بوده و از یک باتری 23 کیلووات ساعتی و موتوری با قدرت 67 اسب‌خار بهره‌مند بوده و براساس ادعای کمپانی JAC، توان پیمایش 200 کیلومتر را تنها با یکبار شارژ خواهد داشت. خودروی بعدی IEV6S  نام دارد که یک هاچ‌بک خوش چهره است. این خودرو به یک باتری 33 کیلووات ساعتی مجهز بوده و موتور الکتریکی آن 114 اسب‌بخار قدرت دارد. IEV6S با یکبار شارژ توان پیمایش مسافتی 251 کیلومتر را دارد.

jac-iev5-and-iev6s

کمپانی JAC نهمین خودروساز بزرگ چین بوده و از آن به عنوان رهبر تولیدکنندگان خودروهای الکتریکی در بازار کشور چین یاد می‌شود. این خودروساز چینی توان تولید انواع خودروهای احتراقی، به ویژه خودروهای تجاری را دارد.

دو کمپانی فولکس‌واگن و JAC با وجود کپی‌برداری کمپانی JAC از آئودی A6 و تولید خودرویی با همین نام، هیچ احساس بدی به یکدیگر ندارند و ظاهرا کاملا از این بابت راضی و خرسند هستند!

  مریخ‌نورد ناسا معرفی شد

سرمایه‌گذاری مشترک فولکس‌واگن در کمپانی JAC، تنها بخش کوچکی از استراتژی جدید تولید خودروهای الکتریکی در کشور چین است. این خودروساز آلمانی با مشارکت کمپانی‌هایی مانند؛ سایک موتورز و فاو، خودروهای الکتریکی زیادی براساس پلتفرم MEB تولید کرده و امیدوار است که تا سال 2020 بازار خودروهای الکتریکی چین را مال خود کند.

دولت چین با توجه به قوانین سخت‌گیرانه خود درباره کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای؛ فشار زیادی بر خودروسازان وارد کرده است. براساس قوانین کشور چین؛ در برخی از شهرها فقط یک تولید کننده می‌تواند فروش خودروهای الکتریکی را بر عهده داشته باشد و این قانون موجب شد که دایملر تن به تولید خودروی  Denza 400 بدهد.

امین نقی زاده

از اواخر سال 94 به تیم نویسندگان چرخان پیوسته و از آن زمان تاکنون با نهایت علاقه و اشتیاق به همکاری خود با این تیم دوست داشتنی ادامه داده‌ام. همیشه در حال یادگیری هستم و هیچ گاه از مطالعه به دور نبوده و نخواهم بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا