مکمل بنزین
گوناگون

ابرخودروهایی که حتی نام برندهایشان را نیز نشنیده اید!

شکی نیست که عاشقان صنعت جذاب خودرو و حتی کسانی که کمتر درگیر پیشرفت‌های صورت گرفته در آن هستند، هنگامی‌که نام ابرخودرو یا یک خودروی مدرن با طراحی جذاب را می‌شنوند، یاد برندهایی مثل لامبورگینی، فراری و دیگر برندهای مهم جهانی می‌افتند.

کافی است کمی از عمق ابتدایی ابرخودروهایی چون مک لارن، پورشه، پاگانی و حتی فورد جی تی، پایین‌تر رفته و به خودروهای مدرن و جذابی بربخوریم که تاکنون حتی نام برند آن‌ها نیز به گوشمان نخورده است. با چرخان باشید تا با این برندهای کمتر شناخته‌شده تاریخ خودروسازی، بیشتر آشنا شویم:

لوتک سیریوس

ابرخودروی سیریوس، خودرویی ساخته شرکت آلمانی لوتک (Lotec) بوده که در سال 2004، چرخ‌های خود را روی جاده‌های واقعی احساس کرد. خودرویی که می‌توان هم مشخصات فنی و هم طراحی خارجی و داخل کابین آن را یک امتیاز فوق‌العاده بزرگ به‌حساب آورد. به‌طوری‌که، قرار گرفتن موتور 6 لیتری V12 اصالتاً متعلق به مرسدس بنز این خودرو، توان تولید 1,200 اسب بخار قدرت و زمان شتاب گیری صفرتا 96 کیلومتر بر ساعتی تنها 3.8 ثانیه را دارا بوده است.

البته، قدرت بی‌نظیر و شتاب بالای آن، تنها مزیت سیریوس نبوده و طراحی جذاب این خودرو و همچنین استفاده از بدنه فوق سبک فیبر کربنی در آن، یک مزیت بزرگ دیگر برای این ابرخودروی ناشناخته آلمانی محسوب می‌شود.

آسکاری KZ1

شرکت آسکاری نام یک شرکت تولید خودرو است که در بریتانیا و توسط یک فرد هلندی پایه‌گذاری شده و اسم آن نیز از نام یک راننده مسابقه ایتالیایی گرفته‌شده است. ابرخودروی KZ1 این شرکت نیز از سال 2005 تا 2010 و تنها در تعداد محدود 50 دستگاه به تولید رسید. خودرویی که ساخت هر دستگاه از آن، چیزی حدود 340 ساعت از زمان یک کارگر کارخانه را گرفته و آن را تبدیل به یکی از خاص‌ترین ابرخودروهای زمان خودکرده بود.

  نکاتی عجیب از اولین تصویر حضور فردا T5 در ایران؛ خودروسازی‌فردا چه می‌کند؟!

زمان شتاب گیری صفرتا 96 کیلومتر بر ساعتی (60 مایل بر ساعت) این خودرو نیز تنها 3.7 ثانیه بوده که آن را در باشگاه خودروهای زیر 4 ثانیه‌ای قرار می‌داده است.

گامپرت آپولو (Gumpert)

گامپرت نیز نام یک شرکت آلمانی ساخت خودروهای اسپرت بود که توسط مدیر سابق شرکت Audi Sport، آقای رولاند گامپرت اداره می‌شد. برند کمتر شناخته‌شده‌ای که توانست 4 مسابقه رالی قهرمانی جهان و همچنین،25 رویداد رالی جهانی را با قهرمانی پشت سر بگذارد. ابرخودروی آپولو این شرکت نیز با چهره بسیار جذاب و تهاجمی خود، یک خودروی مسابقه‌ای قدرتمند بود که مجوز حضور در جاده‌های معمولی را نیز داشت.

این خودرو، از یک قلب تپنده 4 لیتری با توربو دوقلو 8 سیلندر متعلق به آئودی استفاده می‌کرد و همچنین بدنه آن نیز بسته به موقعیت مورداستفاده خودرو، از جنس فایبرگلاس یا فیبر کربن بود.

نابل M600 

نابل، نام یک شرکت خودروسازی کوچک اهل بریتانیا است که از سال 1999 تاکنون، مشغول فعالیت بوده است. شرکتی که تاکنون،6 مدل مختلف خودرو را با تولید محدود، به سرانجام رسانده و در حال حاضر نیز مشغول تولید ابرخودروی جذاب M600 است. خودرویی که موتور آن بر پایه موتور 8 سیلندر با توربو دوقلو ولوو بوده، از یک بدنه فیبر کربنی استفاده کرده و همچنین جعبه‌دنده 6 سرعته یاماها را نیز بر روی خود می‌بیند.

زمانی می‌توان نام ابرخودرو روی آن نهاد که قدرت 650 اسب بخاری آن در کنار 819 نیوتون متر گشتاور در دور موتور3,800 و زمان شتاب گیری صفرتا 96 کیلومتری تنها 2.9 ثانیه، آن را در باشگاه ابرخودروهای قدرتمند و پرشتاب قرار می‌دهد.

  خودروهای خاطره‌انگیز بازار ایران: رنو 5

زنوو TS1-GT

زنوو نام یک شرکت خودروسازی اهل دانمارک است که توسط ترولس وولترسن تأسیس‌شده است. شرکتی که اولین ابرخودروی خود را در سال 2008 و بانام ST1 رونمایی کرد و تنها 15 دستگاه از آن را به تولید رساند. ابرخودروی جذاب TS1-GT نیز بر پایه پلتفرم همان ST1 ساخته‌شده ولی به دلیل داشتن قلب تپنده قوی‌تر ساخت خود شرکت که یک موتور 5.8 لیتری 8 سیلندر با سامانه سوپرشارژ دوقلو است، کمی متفاوت است.

تولید این ابرخودرو، از سال 2016 آغازشده و هم‌چنین باید گفت که زمان شتاب گیری صفرتا 96 کیلومتر بر ساعتی آن نیز تنها 3 ثانیه برآورد شده است.

آرش AF8

بریتانیا، تاریخ طولانی و غنی در ساخت ابرخودروهای جذاب و قدرتمند دارد. شرکت آرش موتور نیز یک شرکت کوچک در بریتانیا است که پس از 20 سال در خفا ماندن، تصمیم به تولید ابرخودروی AF8 خودکرده است. این خودرو که در سال 2015 رونمایی شد، دارای یک موتور 7 لیتری V8 متعلق به جنرال موتورز آمریکاست که توان تولید 550 اسب بخار قدرت را دارد. قدرتی که سیستم تعلیق فولادی، آلومینیومی وفیبرکربنی آن، به‌خوبی از پسش برآمده است.

اس اس سی Ultimate Aero

اگرچه ابرخودروهای آمریکایی به‌جز تعداد کمی از آن‌ها، چندان در جهان رایج نیستند اما اگر شرکت‌های آمریکایی قصد تولید آن‌ها را داشته باشند، بهترین آن‌ها را تولید خواهند کرد. آلتیمیت آئرو نیز یک ابرخودروی آمریکایی است که در زمان خود، رکورددار سرعت در کتاب گینس بود تا اینکه در سال 2010، بوگاتی ویرون، گوی سبقت را از این خودرو ربود.

خودرویی که زیر کاپوت آن، یک موتور شورلت کوروت C5R دارای سامانه سوپرشارژ قرارگرفته بود که توانایی تولید 1,046 اسب بخار قدرت و همچنین 1,113 نیوتون متر گشتاور را دارا بود. سرعت نهایی این ابرخودروی آمریکایی نیز 400.7 کیلومتر بر ساعت بوده است.

  نسل جدید تویوتا پرادو با ظاهر کلاسیک و پیشرانه هیبریدی معرفی شد

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا